Uwaga! Dział zawiera wątki na temat chorób, gdzie osoby dotknięte daną chorobą mogą dyskutować o szczególnych dla siebie problemach!
Nie jest to dział, w którym właściwe są wątki "czy XYZ powoduje ABC-emię" – takie pytania należy kierować do działu/wątku o substancji XYZ!
Pobrałem test diva 5 i kurde, wszystko musiałbym zaznaczy. Aczkolwiek nie doczytałem wszystkiego bo już nie mogłem tyle czasu spędzić przy jednej rzeczy.
Kontakt:
email: hash_oil@tutanota.com
14 lutego 2026Kokoj0int pisze: Pobrałem test diva 5 i kurde, wszystko musiałbym zaznaczy. Aczkolwiek nie doczytałem wszystkiego bo już nie mogłem tyle czasu spędzić przy jednej rzeczy.
31 lipca 2025Merx pisze: Also ostatnio znalazłem gdzieś tą słynną tabelę z listą lekarzy którzy diagnozują ADHD, tak, tą która zniknęła z internetów wraz z kanałem na yt jak ludzie się rzucili do diagnozowania xD
Teraz ADHD to modny temat, niektórzy moi znajomi dostali diagnozę chociaż wcale sie o nią nie starali.
nie pamietam ile dalem - wydaję mi się, że 450zł, ale chuj tak na 50%
jeszcze jakby selegiline na autyzm dawali to bym autyzm zdał też
normalnie
ale nie używam MPH, jedno opakowanie miałem - takim robotem jesteś, mniej żartów, no i fizycznie chujowo jakoś, mdliło w ogóle czasami, to wszystko na 30mg
ten tego się trochę bardziej chce wiadomo i skupienie i tego, ale nie wystrzeliło mnie ruchowo jakoś, nawet po paru tabsach miałem spokojne ruchy,
więc ten argument, że "chorych" uspokaja jest średni, bo ja raczej nie jestem "chory"
chyba, że 30mg mnie tak wyjebało, że odwrotnie zadziałało, ale wątpię lul, jak wy walicie pewnie 80, kawkę i się budzicie pomału a ja waliłem tyż pare razy większe dawki ofc
18 lutego 2026KapitanAizen pisze:A co to za kanał był i historia z tą listą? Bo nie słyszałem o tym.31 lipca 2025Merx pisze: Also ostatnio znalazłem gdzieś tą słynną tabelę z listą lekarzy którzy diagnozują ADHD, tak, tą która zniknęła z internetów wraz z kanałem na yt jak ludzie się rzucili do diagnozowania xD
Teraz ADHD to modny temat, niektórzy moi znajomi dostali diagnozę chociaż wcale sie o nią nie starali.![]()
scalono - nv13
Mi działanie medikinetu zwyczajnie przeszkadzało, bolała mnie głowa, ząb, leżałem i czekałem aż przejdzie (instant release, 30 mg)
Jesteście popierdoleni jesli leży wam to ćpać
"Rutyna to rzecz zgubna "
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Długie trzymanie dymu z marihuany – czy zwiększa fazę? Fakty o wchłanianiu THC
To widok znany z każdego filmu o stonerach i wielu imprez. Ktoś bierze potężnego bucha z bonga lub jointa. Zaciska usta, robi się czerwony na twarzy. Wierzy, że trzymanie dymu w płucach sprawi, że marihuana zadziała mocniej.
Leki z Poznania jechały do Ukrainy. Tam produkowano z nich narkotyki
26 stycznia 2026 roku do Sądu Okręgowego w Poznaniu trafił akt oskarżenia przeciwko siedmiu osobom podejrzanym o udział w zorganizowanej grupie przestępczej działającej na terenie Polski i Ukrainy. Sprawę opisała Prokuratura Okręgowa w Poznaniu.
Alkohol znika ze stacji paliw, a jednak... nadal tam będzie. To nie zakaz, a zmiana reguł
Czy alkohol zniknie ze stacji paliw? Na razie nic na to nie wskazuje. Napoje procentowe jedynie mogą przestać być widoczne, a chętni na taki asortyment wciąż będą mogli zrobić zakupy. Za tak zwaną sprzedażą bezwitrynową opowiada się branża paliwowa. Rozwiązanie to miałoby wpłynąć na ograniczenie zakupów impulsywnych i zmniejszyć społeczne koszty nadużywania alkoholu.