- Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
- Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
- Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
dodatkowo, duloksetyna osłabia mi działanie kamyka, gdyż działa na noradrenalinę i serotoninę. wniosek? chęć podbicia mefa kaszlakiem, dla lepszego efektu
absolutnie nie mówię tutaj o dawkach rzędu całe opakowanie jak niektórzy, wystarczyć powinny maksymalnie 3- 4 tabsy aco
"Rutyna to rzecz zgubna "
Ja po latach klinicznej depresji spotęgowanej ćpaniem wszystkiego, co można zażyć, jestem człowiekiem na którego np. kryształ czy konkretniej już niech będzie mefedron po prostu nie działa albo działa zupełnie inaczej, słabiej, gorzej, źle się czuję. Tak samo DXM nie daje już typowej fazy. Odbudowanie serotoniny to są tygodnie albo i miesiące ciężkiej pracy i trzeźwości, a ja jestem autodestrukcyjnym debilem, który i tak za kilka lat umrze, więc zawsze dorzucam DXM do kryształu lub fety i to w końskich dawkach, wtedy czuje przynajmniej namiastkę tego, co kiedyś. Początkujący ćpun bo połowie takich dawek by się przekręcił, nie róbcie tego w domu. Poza tym DXM zmniejsza libido i utrudnia wytrysk więc wydaje się być dobrym kompanem do kretyńskiego pomysłu sesji ciągłego walenia konia na fecie czy kamyku :D Już o tym pisałem, sam to robiłem, przyznaję, ale niżej chyba upaść nie można.
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
CBZC rozbija packzomatową dystrybucję
Współpraca policjantów z Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości i wydziału kryminalnego z Chełmna doprowadziła do zatrzymania 44-latka, który z wykorzystaniem paczkomatów, wysyłał do odbiorców paczki z narkotykami. Przy zatrzymanym funkcjonariusze zabezpieczyli znaczną ilość narkotyków i gotówkę. Mężczyzna trafił na 3 miesiące do aresztu.
„Narkowaluta” w Warszawie. Za podwózkę zapłacili bezdomnemu... marihuaną
To historia, w której dramat życiowy przeplata się z dość absurdalnym paragrafem. Policjanci z warszawskiego Żoliborza, kontrolując zaparkowaną Kię, nie spodziewali się, że trafią na „mobilne mieszkanie” z bardzo nietypowym systemem rozliczeń za usługi transportowe.
Marihuana warta ponad milion upchana w Dacii. Szybka akcja CBŚP pod Warszawą
Niepozorna czerwona Dacia, a w niej ponad 20 kg marihuany upchanej w trzy kartonowe pudła! Przesyłki warte ponad milion złotych nadane zostały kurierem z Królestwa Hiszpanii. Przez Polskę przewoził je 51-letni Polak. Został zatrzymany w szybkiej akcji CBŚP w podwarszawskich Jankach.