Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 5010 / 886 / 0
Luźno, alpre bierz tylko w kryzysowych sytuacjach ale tak do 3 tygodni codziennego brania 0,5-1mg nie powinno wystąpić uzaleznienie fizyczne.
  • 7 / / 0
Mój koleżka zjadł 3 tabletki (3mg) alpry i popił setką alkoholu. Wiem, że benzo + alkho się nie łączy czy wszystko bedzię ok?
  • 49 / 8 / 0
@defilixada216 Pilnuj go bo może coś odwalić (bieganie po ulicy czy coś). Nic nie powinno mu się stać oprócz tego że może zasnąć i obudzić się za kilka godzin, też zależy czy ma tolerancję czy nie.
  • 7 / / 0
@kamex tak jak mowiles, zaczal odwalac bardzo dziwne rzeczy rozmawiajac przez telefon nie widomo o czym, chodzic bo ludziach ,potem scielo nagle i usnal na 3h, obudzil sie i poszedl znowu spac cala noc. Z rana git tylko nic nie pamieta co robil, a w smsach ludzie pisali ze slyszeli co on gadal ale on sam nie wie co.

Pytanie 2 dlaczego na mnie alpra tak slabo dziala? nie mam w ogole tolerki wczoraj zjadlem 4mg jedyne co czulem to sennosc i czy dzisiaj moge pic normalnie alko czy musze jaki czas odczekac (dzis nie jadlem alpry osatatni raz wczoraj na sen 23)
  • 3 / / 0
Możliwe że to zależy od organizmu, 4 mg alpry dla osoby z małą tolerancja to sporo. Ja mam tak z clonazepamem, zawsze działał na mnie tylko przeciwpadaczko i dziwiło mnie że dużo ludzi woli klony od alpry. Na początku mojej przygody z benzo, jak jeszcze tokerka byka w miarę zjadłam cała paczkę klonów i nic, trochę zmula ale bez szału. Jak działała na mnie alpra, tzn jakieś 13 lat temu zdecydowanie była moim faworytem. Śniadanie to były 3mg i oshee jakiś, wtedy beka dziś cieszę się że powoli mam i to za soba. Opio odstawiam na buprze to i staram się benzo zmniejszać, aczkolwiek zależy to też od wielu czynników zewnętrznych.
  • 1696 / 272 / 0
Długo miałem spokój i nie potrzebowałem alpry ale coś się pojebało i znowu muszę brać, tylko w pracy na szczęście. Ale dziwię się że 1 mg wzięty na dwie raty w robocie nie relaksuje mnie do końca, spinam się przy ludziach czasem a nie chciałbym brać całego 1 mg codziennie. Niedawno zacząłem sertralinę, może jeszcze podziała coś na lęk jebany.
  • 5010 / 886 / 0
Ja nie miałem już lęków, wyleczyłem to tak każdy powrót do gabaergikow zażywanych by się zrelaksować np pijąc kilka piw czy jakieś wino albo biorąc 3mg lorazepamu i rekreacyjne dawki pregi 1000+ kończy się tak że po 2 miesiącach takiej zabawy przychodzi dzień gdzie czuje znów lekki niepokój i lęk wolno płynący i myślę o tym że jak wezmę 5mg relanium czy 1mg lorazepamu to dopiero to przejdzie inaczej trzeba się męczyć z tym do końca dnia. I po chuj człowiek to sobie robi tego nie wiem ale jak nie mam alternatywy żeby się zrobić to po prostu biorę to co mam czyli wyżej wymienione i nie patrzę na konsekwencje. A już dobre kilka lat miałem spokoj z lękami. Co do alpry to najlepsze benzo dla mnie rekreacyjnie z aptecznych żałuję trochę że wziąłem na wizycie lorazepam który jest specyficzny bardzo i nie działa na mnie tak dobrze jak alprazolam dając ten Vibe i luz.
  • 785 / 46 / 0
Dobrze serotoninowy mi paka 1mg jebła w tydzień co cenić te ścierwo a nie jechać po badzie, jutro 2mg klona z rana a jechałem prawie miech na 1mg myślę że jutro będzie lajcik. A że w piątek jest 13 to też damy rade.
  • 1696 / 272 / 0
@serotoninowy dla mnie też alpra zawsze rekreacyjnie najlepsza, nawet klon się nie umywa. Ale po tylu latach rekreacji już nie ma wcale dlatego nie nadużywam jej bo nie ma po co. Tylko przeciwlękowo nadal się sprawdza bardzo dobrze, a o dziwo klon 2 mg nic mi nie dawał, nie wiem jak to możliwe ale tak było. Szkoda że nie uświadczę już alprowej euforii i relaksu, tym bardziej z alko. Chyba mam już zjebany układ GABA do reszty przez tyle lat walenia i to już tak zostanie.
  • 2046 / 336 / 0
Przekaźniki GABA mam wyposzczone.

Nie było alko już z 3 miesiące kropli a benzo też nie było skołowałem więc alpragen 1 mg (28 zł zapłaciłem za Alprox).
Wrzucone 3 mg i już czuć ten charakterystyczny buzz ;P Dzień będzie na lajcie dopiero w nocy jak nieco zejdzie zwapuję zioło
jezus_chytrus w wątku o Medycznej Marihuanie napisał: "Działanie mocno narkotyczne więc raczej w aptekach się nie pojawi"
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
CBŚP rozbiło narkotykowy biznes w darknecie. Zabezpieczono tysiące waporyzatorów, ciastek i batonów

Funkcjonariusze CBŚP rozbili zorganizowaną grupę przestępczą, która przez kilka lat produkowała i sprzedawała narkotyki za pośrednictwem sieci darknet. W ofercie grupy znajdowały się m.in. waporyzatory, ciastka i batony nasączone substancjami psychoaktywnymi THC i HHC. W sprawie zatrzymano 10 osób, z których osiem decyzją sądu zostało tymczasowo aresztowanych.

Mikrodawkowanie LSD przegrywa walkę z depresją ze zwykłą kawą?

Przez ostatnią dekadę w Dolinie Krzemowej (ale nie tylko) funkcjonowało przekonanie, że mikrodawkowanie psychodelików to „szwajcarski scyzoryk” dla mózgu – poprawia fokus, libido i leczy depresję. Najnowsze, rygorystyczne badanie kliniczne pokazuje jednak coś zupełnie innego. Pacjenci przyjmujący placebo (w tym przypadku kofeinę) radzili sobie z depresją lepiej niż ci na LSD.

Straż Graniczna zatrzymała ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne

Funkcjonariusze Podlaskiego Oddziału Straży Granicznej zatrzymali kolejnych ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne do przemytu papierosów z Białorusi do Polski - poinformował w piątek (13.02) szef MSWiA Marcin Kierwiński. Dodał, że w tym roku w podobnych sprawach zatrzymano łącznie 16 osób.