Pytanie 2 dlaczego na mnie alpra tak slabo dziala? nie mam w ogole tolerki wczoraj zjadlem 4mg jedyne co czulem to sennosc i czy dzisiaj moge pic normalnie alko czy musze jaki czas odczekac (dzis nie jadlem alpry osatatni raz wczoraj na sen 23)
Nie było alko już z 3 miesiące kropli a benzo też nie było skołowałem więc alpragen 1 mg (28 zł zapłaciłem za Alprox).
Wrzucone 3 mg i już czuć ten charakterystyczny buzz ;P Dzień będzie na lajcie dopiero w nocy jak nieco zejdzie zwapuję zioło
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Największa taka operacja w historii Chile. Przejęto 100 ton narkotyków
Władze Chile poinformowały w poniedziałek o przejęciu rekordowej ilości ponad 100 ton narkotyków, głównie kokainy i ketaminy. Ukryte były w transportach drewna, które miały popłynąć między innymi do USA i Europy - przekazały miejscowe media.
Ucieczka zakończona w jeziorze
Próba uniknięcia odpowiedzialności doprowadziła do serii niebezpiecznych i irracjonalnych zachowań. 31-letni mieszkaniec powiatu chodzieskiego nie zatrzymał się do kontroli drogowej, porzucił samochód a następnie kontynuował ucieczkę pieszo. Finalnie wskoczył do jeziora i próbował pozbyć się narkotyków. Policjanci z Chodzieży zatrzymali sprawcę, który w ujawnionym pakunku posiadał ponad 50 gramów narkotyków.
Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje
...czyli raz jeszcze na temat ostatnio omawiamy.