Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
ODPOWIEDZ
  • 808 / 142 / 0
Aspot jest ok, dobra cena za wizytę. Tylko od razu na wejściu trzeba powiedzieć, że ma być inny producent niż s-lab bo oni wciskają s-lab.
  • 12710 / 2458 / 0
Nie trzeba na wejściu. Mi też proponowali jeszcze przez telefon, ale powiedziałem, co konkretnie chcę i nie naciskali. Warto zrobić wcześniej rozeznanie, co jest dostępne w okolicy i mówić, chcę to.
  • 995 / 98 / 0
05 lutego 2026Inglesss pisze:
03 lutego 2026DeWitteEngel pisze:
Mam pytanie. Jest możliwość ogarnięcia recepty online ? Czy tylko stacjonarnie.
Jeśli ktoś jest z podkarpackiego, dajcie znać jak to wygląda tutaj, ew. gdzie iść by dostać i czy to problem.

Zdrówka
TJ\DWE
Uderzaj do aspot. Zajebiste klinika i lekarka w Rzeszowie.
Jak to cenowo wygląda ?? Do Rzeszowa trochę jest z Przemyśla, ale jak wydają bez problemu medyczną to może bym się skusił.
Zdrówka
Tijaz/DWE
[H]R Crew
  • 144 / 28 / 0
adhibe rationem difficultatibus
  • 2092 / 267 / 0
@DeWitteEngel 50zł dostaniesz na 99% receptę.
  • 14 / / 0
Najrozsądniej wcześniej sprawdzić dostępność w aptekach w swojej okolicy i przyjść już z konkretną nazwą preparatu oraz uzasadnieniem medycznym.
ODPOWIEDZ
Newsy
CBZC rozbija packzomatową dystrybucję

Współpraca policjantów z Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości i wydziału kryminalnego z Chełmna doprowadziła do zatrzymania 44-latka, który z wykorzystaniem paczkomatów, wysyłał do odbiorców paczki z narkotykami. Przy zatrzymanym funkcjonariusze zabezpieczyli znaczną ilość narkotyków i gotówkę. Mężczyzna trafił na 3 miesiące do aresztu.

Długie trzymanie dymu z marihuany – czy zwiększa fazę? Fakty o wchłanianiu THC

To widok znany z każdego filmu o stonerach i wielu imprez. Ktoś bierze potężnego bucha z bonga lub jointa. Zaciska usta, robi się czerwony na twarzy. Wierzy, że trzymanie dymu w płucach sprawi, że marihuana zadziała mocniej.

Leki z Poznania jechały do Ukrainy. Tam produkowano z nich narkotyki

26 stycznia 2026 roku do Sądu Okręgowego w Poznaniu trafił akt oskarżenia przeciwko siedmiu osobom podejrzanym o udział w zorganizowanej grupie przestępczej działającej na terenie Polski i Ukrainy. Sprawę opisała Prokuratura Okręgowa w Poznaniu.