4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 101 / 1 / 0
Na szczęście ja już mam za sobą ostre ćpanie i ta sytuacja była dosyć dawno. Kiedy jednak zdarzało mi się przesadzić ratowałem się często kwetiapiną. Silny lek antyhistaminowy w małej dawce a przy większych przeciwpsychotyczny. Zdrowsza alternatywa niby mocne benzodiazepiny ale nie zawsze dawały radę.
  • 1 / / 0
U mnie nic dla was ciekawego zapewne XDD ale wale od 2.5 i ostatnie nie spałem od czwartku do soboty no połozyłem sie spac o 10 rano jakos w sobote i w rogu pokoju był mały pajączek któremu podnóża rozszerzały sie na jakies nwm 20cm? było to pojebane dosc ale z drugiej strony dosc ciekawe. Ostatnio tez gdy słucham muzyki wieczorem sam to co jakis czas sciagam słuchawki bo cos słysze, wtedy po prostu siedze w totalnej ciszy przez chwile i zakladam sluchawki dalej
  • 1 / / 0
Opowiem swoja krótką historię była to zima ogarnąłem dychę żółtego kamienia całą noc waliłem w trąbę w aucie
Przy lesie nad ranem rozjaśniło się i to była iskra do niezłych jazdy na bani zacząłem widzieć postacie chowające się za drzewami gdy patrzyłem w lusterka na tylnich siedzeniach
Siedział ktoś gdy się odwracałem nikogo nie było wystraszony przestałem brać na parę dni wtedy zrozumiałem że to przez temat i z kolejnych postaci miśków smoków waliłem bekę w późniejszym czasie nigdy nie miałem takich faz a minęły około 3 lata
Najgorsze były to że byłem przekonany że to co widzę jest prawdziwe %-D
  • 5264 / 940 / 0
Po mefie nie tak łatwo złapać takie jazdy , ale klefedron pod tym względem jest gorszy .
Był temat o powinowactwie do receptorów i cmki Wypierdalaj dopamine do poziomów które się fizjologom nie śniły. A 4 rki zazwyczaj się więcej wali plus serotonina szybko się wyczerpuje a ona jest jakby przeciwwagą i daje ten komfort . Po 3 ciej kreski już jej praktycznie nie ma i pokój zaczyna błyskać kolorami , łóżko zachowuje się jak wodne , różne powidoki. Ogólnie jazdy srogie . Pamiętam jak kiedyś zapaliłem zioła w takim stanie .
To kurwa z tematem w kiermanie po imprezie łazilem po mieście od 3 do 6 i się nie zatrzymywałem bo wszędzie tajniaki . I zawsze był zły moment by wyjebac do kosza bo czułem się obserwowany i tak lazilem xd jak zjeb
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 1431 / 371 / 13
ja najgorszą paranoję to złapałem na juwenaliach jeszcze za czasów licealnych tzn jakiś typ miał na pomóc z fetą a przyniósł chujwieco - klepało ale nie jak feta tzn mocno odurzająco, z perspektywy czasu śmiem sądzić, że mógł być to tzw głupek (tak u mnie w mieście mówią na alfę co do najlepszej jakości raczej nie należy),

rano powrót na chałupę i cały dzień sufitowania z wkrętami, że jakaś ekipa stoi pod klatką i chcą mnie dojechać… żeby było śmieszniej to później się dowiedziałem, że serio stały tam jakieś łebki z osiedla bo wcisnąłem małolatowi od nich przycięty worek jarania %-D
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Młodzi dorośli piją więcej alkoholu, gdy łączą go z marihuaną

Nowe badania wskazują, że wśród młodych osób dorosłych sięgających zarówno po alkohol, jak i marihuanę, dni, w których używają obu substancji, wiążą się z wypiciem większej ilości drinków. To właśnie ta zwiększona ilość alkoholu jest kluczowym mechanizmem prowadzącym do bardziej negatywnych konsekwencji.

Wolne Konopie pukają do drzwi Prezydenta. Czy wykaże się większą odwagą niż Donald Tusk?

Walka o depenalizację posiadania marihuany wchodzi na najwyższy szczebel państwowy. Podczas gdy rząd Donalda Tuska konsekwentnie blokuje jakiekolwiek zmiany w polityce narkotykowej, zwracamy się bezpośrednio do Głowy Państwa. Czy prezydent Karol Nawrocki stanie po stronie wolności obywatelskich i zdrowego rozsądku?

CBŚP zlikwidowało nielegalne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono ponad pół tony klofedronu

Skuteczne działania funkcjonariuszy Centralnego Biura Śledczego Policji doprowadziły do ujawnienia nielegalnej fabryki syntetycznych narkotyków na Dolnym Śląsku. Zatrzymano jedną osobę i zabezpieczono znaczne ilości wyjątkowo niebezpiecznej substancji.