Co innego na kacu jak się nie oszczędzałam , a że kace wtedy miałam giganty to potrafiłam dwa dni nie palić wcale bo mnie odrzucało na samą myśl o epecie
o wiele za dużo. Chiński smak nikotyny na soli.
Cudownie mnie pobudza/ uspokaja. Ale ja jestem popaprana.
Biorę leki, i mam dziwny okres. Znowu w manii, czy czymś innym dziwnym. benzo i leki i tak ciągle. nikotyna, gaba, pregabalina,kwetiapina, ssri, stabilizator. Nie da się mnie niczym okiełznać. Tak jest zawsze z każdym nowym rokiem. Mam ChAD i tak to się kręci. Rollekoster. CIągle więc palę.
Równie dobrze paląc 3 pączki papierosów dziennie w większym stopniu narażamy się na choroby układu oddechowego i nie tylko w tym nowotwór wiec zależy wszystko od dawki, która dostarczamy do organizmu. Nikotyna jest toksyczna.
Mój dziadek przez 50 lat palił 2 paczki dziennie mocnych jasnych i zmarł na nowotwór w wieku 75 lat ale nie wiadomo czy jeśli by przez ten czas palił liqiud żył by dłużej czy krócej dlatego potrzeba czasu żeby potwierdzić tą tezę. Ale no palac cały czas e papierosa bez przerw nie dajemy płuca odpoczynku i dawka nikotyny dostarczana jest większa przez częstotliwość więc moja opinia jest taka że te e papierosy to straszny syf młodzi ludzie palą to oporowo powinni to wycofać w cholerę dla dobra przyszłego pokolenia.
Psylocybina w praktyce klinicznej, nie w badaniu. Dane z Zurychu
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Ogromny transport kokainy. Narkotyki za 19 mln zł ukryto w złomie
Ponad 350 kg kokainy o czarnorynkowej wartości przekraczającej 19 mln zł przechwycili funkcjonariusze Krajowej Administracji Skarbowej w Gdyni. Narkotyki były ukryte wewnątrz ciężkich metalowych elementów znajdujących się w kontenerach ze złomem. Śledztwo w tej sprawie nadzoruje Prokuratura Okręgowa w Gdańsku.
Marihuana "podbija" US Open. Tenisistka nie wytrzymała: "Nie mogę oddychać"
Ruszył US Open, a więc ostatni turniej wielkoszlemowy w tym sezonie. Jak co roku w Nowym Jorku, powraca temat różnych zapachów, które pojawiają się nad kortami położonymi obok Corona Park. Niemiecka tenisistka Tamara Korpatsch mówi wprost, że czuła marihuanę. - Nie mogę oddychać i nie mogę zaczerpnąć powietrza - tłumaczyła Korpatsch.
Chcą zakazać reklam alkoholu w Polsce. Może to być też koniec dla promocji 12+12
Trwają zaawansowane prace nad zmianami w ustawie o wychowaniu w trzeźwości i przeciwdziałaniu alkoholizmowi. Wspólny projekt przygotowany przez Lewicę i Polskę 2050 zakłada całkowity zakaz reklamy alkoholu, a także zakaz jego promowania w sklepach. Co to oznacza?