Mam dużą większą wadę wzroku, ale nie mam takich problemów. Na pewno warto suplementować magnez, potas, witaminę D3 i kwasy z grupy omega 3. Ciśnienie krwi w trakcie działania leku masz w normie?
@Juliuszo
Z mojego doświadczenia zwiększenie dawki działa tylko kilka miesięcy. W moim przypadku lepiej było odstawiać regularnie lek, zadbać o sen, odżywianie i pozostać przy niższych dawkach, niż zwiększać ją z czasem.
Na jaki czas odstawiałeś ? Lepiej regularnie odpuszczać go sobie na przykład w weekend albo ewentualnie nie które dni tygodnia. Czy brać regularnie i robić tygodniowe/miesieczne przerwy
O przedłużonym uwalnianiu oczywiście, bo nie będę się wkurwial, że po 2h zwała.
Połącze z modkiem
Jak chciałem zejść na niższą dawkę, to dwa tygodnie. A ogólnie to weekendy
@GermanskiOprawca
wg. mnie Concerta działa najdłużej (22% początek, 78% reszta). Atenza troszkę krócej, ale z początku mocniej, mimo, że to niby to samo. Medi CR nie próbowałem, ale z tego co wiem, to jeszcze mocniej na początku a potem mniej (50% początek, 50% na koniec)
W moim przypadku Concerta działa najrówniej.
U mnie osobiście atenza działa od 1/1.5h od wzięcia a zjazd zaczyna się przy 7/8h po.
To raczej znaczy że działa 7/8 godzin. Jeśli masz lekką euforię 1/1.5h od wzięcia, przez pierwszy miesiąc - to normalne, ale to nie powinno tak działać przez cały dzień.
Chociaż ja nie mam żadnych zjazdów ani po CR ani po IR, więc może u Ciebie wygląda to inaczej.
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
TSUE wydał wyrok ws. Węgier. Chodzi o konopie indyjskie
Trybunał Sprawiedliwości Unii Europejskiej uznał we wtorek, że Węgry złamały prawo wspólnoty. TSUE wydał wyrok w kwestii głosowania Budapesztu przeciwko wspólnemu stanowisku Rady UE dotyczącym konopi indyjskich.
Sprawa biznesu „Króla dopalaczy”. Na ławie oskarżonych 13 osób
Biznes „Króla dopalaczy” znów na łódzkiej wokandzie. Tym razem chodzi o sprzedaż w internecie.
Długie trzymanie dymu z marihuany – czy zwiększa fazę? Fakty o wchłanianiu THC
To widok znany z każdego filmu o stonerach i wielu imprez. Ktoś bierze potężnego bucha z bonga lub jointa. Zaciska usta, robi się czerwony na twarzy. Wierzy, że trzymanie dymu w płucach sprawi, że marihuana zadziała mocniej.