Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
ODPOWIEDZ
  • 47 / 4 / 0
U mnie to chyba dziwnie działa, bo moi znajomi skarżyli się na brak snów po zajaraniu, a ja zauważyłem, że zamiast koszmarów (jak coś mi się śni to zazwyczaj koszmary typu: rodzice umarli, siedzę w pierdlu, spowodowałem wypadek, ktoś chce mnie zabić, jestem w niebezpiecznym miejscu i zaraz zginę, gdzieś się śpieszę i nie mogę zdążyć), tak po buszku mam śmieszne sny bez większego sensu i w sumie teraz zdałem sobie sprawę, że przez moje maratony to dawno koszmaru nie miałem.
-------
  • 3 / / 0
U mnie zdecydowanie kompletny brak snów po mj, natomiast w czasie detoksów powracają bardzo realne :D
  • 1 / / 0
U mnie totalny brak jakichkolwiek snów... chyba że już mam takie problemy z pamięcią że nie pamiętam że coś mi się śniło
ODPOWIEDZ
Newsy
Za "przekąski" z Kalifornii grozi mu 20 lat więzienia

W paczce z Kalifornii do Polski miały być przekąski. Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej w Warszawie otworzyli puszki i znaleźli susz roślinny. Okazało się, że to była marihuana. Zarzut związany z przemytem usłyszał 22-latek.

Palacze wiedzą, że tytoń wywołuje raka, gorzej znają zagrożenia dla serca

Nowe badanie obejmujące ponad 240 tys. palaczy w 46 krajach wskazuje, że wciąż słabo rozumiemy szkody sercowo-naczyniowe wywołane przez tytoń, co rodzi pytania, czy dziesięciolecia ostrzeżeń zdrowotnych przynoszą skutek.

Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę

Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.