Metodyka, przygotowanie, oraz logistyka gotowania, palenia, lub waporyzacji.
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
uwielbiam grać w gierki, od strategii po jakieś klimatyczne imersyjne. mega wczuta, do tego dobre słuchawki i można się odciąć totalnie od rzeczywistości. poza gierkami oglądam też filmy naukowe o kosmosie najczęściej.

nie lubie puszczać bezsensownie yt i ogl byle co, zmarnowany potencjał.
  • 52 / 1 / 0
Bezapelacyjnie - Sex.
  • 1415 / 364 / 13
nie zgodzę się z przedmówcą tzn każdy ma swoje preferencje ale ruchanie zjaranej kłody jakoś średnio mnie jara i ten odpychający zapach skuna z mordy :rzyg:

u mnie to różnie bywa ale ziele zbyt aktywizującym do działania narkotykiem nigdy nie był… no może z wyjątkiem gastrówy bo wtedy odpala mi się bigsmoke albo mistrz patelni (w zależności czy zamawiam czy sam gotuję) :mniam:

po sativie mnie nosi i nie mogę w domu wysiedzieć, słuchawki na łeb i najchętniej bym wyjebal rowerem na drugi koniec świata

po indice wręcz odwrotnie tj szkielko (gierki, filmy, whatever…), kilka bronxów i moge nie opuszczać kanapy cały dzień
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 7 / / 0
Granie w gierki na pewno top zajęcie. Jakieś luźne rzeczy chyba best typu rpg czy minecraft xd ale polecam każdemu zagrać po nie zbyt zamulającej indice albo na grzybach zagrać w morrowinda

osobiście też lubie poprostu muzy słuchać, siedze na innym forum typowo o muzie i poprostu przesłuchuje albumy.. ile mi czasu przeleciało na takim bezczynnym odsłuchiwaniu utworów XD
  • 2039 / 336 / 0
Jakieś proste filmy typu slasher, oczywiście dobra gra (najlepsze gry pod jaranie: Tekken, Tetris99, Zelda, Donkey Kong Country, Final Fantasy Tactics i kilka innych), aktywność fizyczna (chodzę na basen z lufą którą spalam przed wejściem do szatni) + spacery po lesie. Lubię prace na outdoorze odgarnianie śniegu jest zajebiste. Mogę też cały dzień leżeć na kanapie słuchając muzyki, czasem czytam książki choć wolę na trzeźwo czytać. Żarcie, gotowanie.
jezus_chytrus w wątku o Medycznej marihuanie napisał: "Działanie mocno narkotyczne więc raczej w aptekach się nie pojawi"
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci

Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.

1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią

Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.

Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka

W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.