Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 644 / 122 / 0
Tak jak najbardziej możesz dzielić jeśli potrzebujesz połowy dawki, następnym razem natomiast warto dopytać o takie rzeczy lekarza prowadzącego aby mieć milion procent pewności. pozdr
:tabletki:
  • 3486 / 738 / 9
Ten Royal tramadol jest chujowaty lekko, przytruwa, chce się po nim rzygać. Mogłem sobie wziąć Stade, teraz żałuje. Jakość czopki też jest inna. Na korzyść dla Stady.
Nawet Obi-Wan Kenobi był kiedyś helupiarzem.
  • 397 / 48 / 0
A skąd taki? Chyba jakis z importu, bo nigdy nie widziałem takiego w aptece. Kiedyś to najlepszy to byl Adamon Sr z takimi kuleczkami w środku, w kapsułce, ale juz go nie ma w aptekach.
Inna w sensie jaka?
  • 3486 / 738 / 9
Z importu, chyba w Indiach to produkują. To jest produkt underowy. Ćwiartkę tabletki 225 jeszcze znoszę, ale już połówka + browary i robią się mdłości, może to przez to, że jest to instant release. Stadowego retarda mogę walnąc 200 i chlać, i nic się nie dzieje. W Stadzie mają chyba lepszych chemików.
  • 9 / / 0
Kurde o 16stej zjadłem 200mg tramadolu retard. Oczywiście pogryzłem. Wieczorem na spanie biorę 15mg mianseryny a czytam że trochę kolidują te 2 specyfiki. Czy nic się nie stanie jak koło 20stej wezmę tą miansę ?
  • 45 / 8 / 0
@matblack zwiększenie dzialania depresyjnego na OUN, raczej nie powinno się nic spać, ale na twoim miejscu wziąłbym 50% dawki mianseryny.
  • 1 / / 0
Hejka ^^
W łapki wpadł mi Zaldiar, jest tylko mały problem - mam alergię na paracetamol :<
Czy ekstrakcja + leki przeciwalergiczne uchronią mnie przed dusznościami? Miał ktoś podobny problem?
  • 3486 / 738 / 9
Przyzwyczaiłem się nawet do tego royala. 112,5 mg jest znośne. Do wszystkiego człowiek się adaptuje, organizm wytwarza enzymy, dna się rekombinuje. Może to sam mechanizm instant release powoduje mdłości. Przydało by się więcej opinii.
  • 39 / 2 / 0
Do czegoś byś porównał działanie royala? Do Poltramu 50, retardów czy kropli? Czy on też trzyma po kilkanaście godzin?
-------
Jak nie zacząłeś - nie zaczynaj. Jak zacząłeś - dbaj o siebie. Wszystkiego dobrego i zdrowia każdemu życzę.
  • 3486 / 738 / 9
Niby tramal to tramal, ale ten jest jakby bardziej grzejący w późnej fazie. Słabszy tryb serotoninowy, wejście stymulujące. Jest lekki bodyload. Mniej kolorowo.
ODPOWIEDZ
Newsy
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci

Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.

1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią

Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.

Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka

W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.