07 stycznia 2026nCuX pisze: a Luxemburg a Holandia a Austria.
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
Mam 22 lata i dobrze ze jest u nas chociaz ten medyczniak
Czy będąc obywatelem polski można w jakiś legalny i dostępny sposób przetestować "sketchy" towar albo olej z vape pena w taki sposób że dokładnie wiesz jaki kanabinoid w tym jest?
czy to d9 czy hhc czy jescze jakieś inne cuda typu THC-o ja sie na tym w sumie nie znam ale wiem ze tego jest duzo i różne są. Porównanie mam tylko do medyka i zwykle określę kiedy jest coś nie tak, a niestety zdarzy mi sie też zapalić coś z tzw ulicy.
No i tym razem coś sie gorzej czuje po tym vape penie. Na pewno na jakies badania pojde ale poprostu bardzo chcialbym wiedziec co to w tym jest, tbh jakby wyszlo normalne THC to i tak uwazam ze cos jest nie tak z tym i jutro to wyjebie xd
widzialem jakies testy na THC/hhc ale to chyba nie da mi takiej odpowiedzi jaką chce, w ostateczności z tego skorzystam.
pytanie czy jak wyjdzie na takim tescie 'THC' to czy inne syntetyki zadziałają na test?
Bardzo interesuje mnie jakie substancje wlasciwie są w tych wszystkich fakeowych cartach, co jest tam najbardziej szkodliwą rzeczą? jakies metale ciężkie ? Czy jakies chemiczne odpady z produkcji?
------------
btw odradzam młynki ceramiczne (że susz się nie klei) - po kilku miesiącach ceramika się kruszy i jak ktoś niezbyt spostrzegawczy to wapuje metale ciężkie odradzam
20 stycznia 2026Djziolo pisze: btw mam inne pytanie:
Czy będąc obywatelem polski można w jakiś legalny i dostępny sposób przetestować "sketchy" towar albo olej z vape pena w taki sposób że dokładnie wiesz jaki kanabinoid w tym jest?
czy to d9 czy hhc czy jescze jakieś inne cuda typu THC-o ja sie na tym w sumie nie znam ale wiem ze tego jest duzo i różne są. Porównanie mam tylko do medyka i zwykle określę kiedy jest coś nie tak, a niestety zdarzy mi sie też zapalić coś z tzw ulicy.
No i tym razem coś sie gorzej czuje po tym vape penie. Na pewno na jakies badania pojde ale poprostu bardzo chcialbym wiedziec co to w tym jest, tbh jakby wyszlo normalne THC to i tak uwazam ze cos jest nie tak z tym i jutro to wyjebie xd
widzialem jakies testy na THC/hhc ale to chyba nie da mi takiej odpowiedzi jaką chce, w ostateczności z tego skorzystam.
pytanie czy jak wyjdzie na takim tescie 'THC' to czy inne syntetyki zadziałają na test?
Bardzo interesuje mnie jakie substancje wlasciwie są w tych wszystkich fakeowych cartach, co jest tam najbardziej szkodliwą rzeczą? jakies metale ciężkie ? Czy jakies chemiczne odpady z produkcji?
27 stycznia 2025yoshi420 pisze: Ale sie zdziwilem. Wyposzczony brakiem ziola wlasnie spalilem 4-5 buhow ABV po bakerstreecie z lufy. Efekt? Jestem najarany. I na bank nie jest placebo, bo podszedlem do lustra oczy cale czerwone.
wczorajyoshi420 pisze: nieźle ograniczyłem spożycie, 5 g suszu potrafi wystarczyć na miesiąc
@mellowdude jak nie mighty to jakiego wapka dzisiaj polecasz z tych wydajnych? Zazwyczaj koryzstalem z vapcapa w domu i z paxa outside ale chcialem wejsc z półkę tych droższych wapków bo historie są wlasnie takie ze klepią z nich śmiesznie małe ilości
Jakiego masz tego VapCap'a? One są bardzo wydajne, a od modelu M plus, albo z FMJ / Armored Cap ultra wydajne.
Jeśli wydanie ponad 1k to nie problem, zainteresuj się Vestratto Anvil / Tornado. Nie testowałem, ale podobno jakość pary jest kosmiczna.
Odnośnie mitomanii to ja się chciałem zapytać, co z tymi grzybami. Żadnego follow up'u, żadnej fotki?
11 listopada 2025yoshi420 pisze: Niebawem mnie się wyhoduje mi ok 20g suchych grzybów psylocybinowych (cubensis) i będę miał dla odmiany grzyby jak się spodoba wprowadzę w dietę jak mj (tylko wiadomo nie używka na co dzień, ale planuję zastąpić ciągoty do pregabaliny/alkoholu tym cudem i wczytać się w swój system, może lekki reboot). W porównaniu z mj wyhodowanie grzybów oczywiście po pierwsze bezpieczne (w domku, na póleczce bezwonnie sobie rośnie) a po drugie banalnie łatwe (nie da się nic zepsuć, nie trzeba montować growboxa albo walczyć z zarazą robactwem bagniaków na oucie)
Co do grzybów - oczywiście że usunąłem grzybnię zawczasu bo przeczytałem, że posiadanie jej jest nielegalne z zarodnikami. Ale tripa miałem pięknego jak mi się będzie chciało to opiszę. alko od tamtego czasu nie ruszyłem to jeden z pozytywów. Nie było to dla mnie wielkie halo jadłem kiedyś też kwasa. Wizuale ciekawsze.
Od siebie co do wapków polecam mocno mighty/m+. Jak mi się zespuł 1wszy mighty bez zastanowienia kupiłem ten sam model. To są modele w których skujesz się okruchami (mój rekord 0.06 g mniej nie próbowałem)
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci
Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.
Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka
W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.