Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 18 / 3 / 0
Z własnego doświadczenia wiem że każdy kolejny zjazd na tramulcu jest gorszy.
Przez to że to syntetyk i ogólnie ma dziwne działanie opioidowe i serotoninowo-noradrenalinowe to ciężko się czymś "wspomóc" ja kiedyś próbowałem się wspomagać kodeiną i amfetaminą to któregoś dnia krótko po wstaniu, wyrzuciłem z siebie to co przemagazynowałem na Tramalu a po zejsciu z kibla zaskoczył mnie "pierd" po którym najebalem srogo w nachy xD

A tak na poważnie to przerzuć się na wersję retard albo obniżaj dawkowanie co 5/7 dni. 300mg to i tak nie dużo ale i tak będą jakieś tam objawy. Mnie najbardziej dotykały objawy brak motywacji, prądy od żeber do barków w tylnej części ciała.
Na zjazd musisz się nastawić że będzie chujowo no i tyle po prostu, przecież po to się ćpie żeby było fajnie a biorąc coś na "wspomaganie" zazwyczaj kończy się wejscie z jednego do drugiego. A później walenie na zmiane albo wszystko na raz.
  • 11 / / 0
Zawsze brałam tylko rano później już nic . Kompletnie nie mam pojęcia jak schodzić . Mam poltram combo 37,5 mg . Może jest ktoś doświadczony i by mi rozpisał schodzenie ? Byłabym wdzięczna
scalono - nv13
Z tym wspomaganiem to chodziło mi o jakieś witaminy , herbatki ew hydroksyzyna . Nic innego nigdy nie brałam , nie mieszalam i dawki 300 też nie przekraczałam
Uwaga! Użytkownik Samaniewiem12 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 11 / / 0
A czy afobam 0,25 pomoże przy odstawieniu Tramalu ? Jeśli tak to na co konkretnie ? Nigdy go nie brałam więc nie wiem . Wiem , że też może uzależnić , więc nie zamierzam go długo brać , najwyżej pierwsze 3 , 4 dni najmniejsza dawkę
Uwaga! Użytkownik Samaniewiem12 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 36 / 2 / 0
Czy dół psychiczny po odstawieniu może mnie trzymać prawie miesiąc? Skrętu nigdy nie miałem, a leciałem na ok. 1000 mg/doba po 4-5 dni (okolice października/listopada). Potem mi się zapas skończył, źródełko wyschło i od listopada brałem 2 razy. Ostatni raz był 26.12 (350 mg), a zauważyłem, że moje samopoczucie szoruje na dnie, okazyjne zażywanie kody nie usuwa tego doła. To, że jestem wjebany psychicznie w opio to wiem, ale dlaczego tak to trzyma...
-------
Jak nie zacząłeś - nie zaczynaj. Jak zacząłeś - dbaj o siebie. Wszystkiego dobrego i zdrowia każdemu życzę.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Medyczna marihuana legalna w Bośni. "Pod ścisłym nadzorem lekarzy"

Rada Ministrów Bośni i Hercegowiny podjęła w poniedziałek decyzję legalizującą używanie konopi indyjskich w celach medycznych - przekazał portal Klix.

Rekordowe przejęcie kokainy. Narkotyki ukryte w soli

Hiszpańska policja przechwyciła na Atlantyku kontenerowiec z ładunkiem 9994 kilogramów kokainy ukrytej w soli. To rekordowa ilość przejęta na morzach. Operacja zorganizowana przez służby z kilku krajów zaowocowała także aresztowaniem 13 osób.

Bryan Johnson znów odmłodniał. To jego wyniki po sesji z magicznymi grzybkami

Pod koniec listopada pisaliśmy o nowatorskim eksperymencie, jaki Bryan Johnson rozpoczął na sobie samym. Słynny milioner i "człowiek, który chce być nieśmiertelny" zaczął przyjmować tzw. magiczne grzybki i badać swój organizm przed, w trakcie i po każdej sesji. To najlepiej udokumentowane tego typu badanie w historii. Na wyniki nie trzeba było długo czekać. Nowe dane wykazały niezwykłą poprawę w biomarkerach związanych z długowiecznością - stresem, stanami zapalnymi i neuroprotekcją.