Dział dostępny bez rejestracji, co umożliwia zgłoszenie problemu w przypadku utraty dostępu do własnego konta. Przed napisaniem postu prosimy o przeczytanie wcześniejszych zgłoszeń i rozwiązań problemów, aby uniknąć powtórek.

Koniecznie również przeczytaj FAQ Hyperreala: https://narkopedia.org/FAQ:Hyperreal
ODPOWIEDZ
  • 51 / 11 / 0
Witam
Działa server bo nie mogę się zalogować?
  • 1557 / 409 / 2
@frs
nie bangla, sam próbuję od rana uzyskać odpowiedź o co chodzi.
Wspomóż edycję narkopedii - https://narkopedia.org/
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
  • 2012 / 497 / 0
hej.
Jak używać czatu bez zapamiętywania sesji w przeglądarce? Używam tor browser.
Wyeksportowałem sobie element-keys i recorvery-session-key.
Jak się loguje to aplikacja wymusza reset sesji, albo wymaga potwierdzenia na urządzeniu, na którym się jest już zalogowany.
Jak to pominąć, żeby dało się poprawnie zaimportować element-keys i recorvery-session-key.
Potwierdzić nie mogę bo nigdzie nie trzymam sesji.
Jak biorę reset i nawet importuje element-keys to nie udaje się odszyfrować wiadomości z poprzedniej sesji.
Nie oganiam tego elements.
  • 1557 / 409 / 2
@KapitanAizen
Póki co to nam serwer nie działa, a jedyna osoba za niego odpowiedzialna nie odpowiada, a myślę że również znała by odpowiedź na to pytanie. @unknown
  • 1406 / 361 / 13
Popsułeś czat
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 1557 / 409 / 2
ta, bez jakichkolwiek uprawnień do jego zarządzania xD
  • 1406 / 361 / 13
to teraz napraw jak zepsułeś
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 224 / 11 / 0
10 stycznia 2026KapitanAizen pisze:
hej.
Jak używać czatu bez zapamiętywania sesji w przeglądarce? Używam tor browser.
Wyeksportowałem sobie element-keys i recorvery-session-key.
Jak się loguje to aplikacja wymusza reset sesji, albo wymaga potwierdzenia na urządzeniu, na którym się jest już zalogowany.
Jak to pominąć, żeby dało się poprawnie zaimportować element-keys i recorvery-session-key.
Potwierdzić nie mogę bo nigdzie nie trzymam sesji.
Jak biorę reset i nawet importuje element-keys to nie udaje się odszyfrować wiadomości z poprzedniej sesji.
Nie oganiam tego elements.
Ja potwierdzam sesje drugim urządzeniem czyli Elementem na smartfonie.
Mój prawnik nigdy nie potrafił zaakceptować tej często odkrywanej przez byłych ćpunów prawdy, że można mieć o wiele większy odlot bez dragów.
  • 224 / 11 / 0
@Unkown czy jest szansa na naprawienie tego czatu zeby dzialal?
Mój prawnik nigdy nie potrafił zaakceptować tej często odkrywanej przez byłych ćpunów prawdy, że można mieć o wiele większy odlot bez dragów.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty

Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.

Czy wyleczymy Alzheimera marihuaną? Naukowcy udowodnili, że jej mikrodawki są bardzo skuteczne

Szybkie starzenie się społeczeństwa powoduje, że dramatycznie poszukujemy nowych metod leczenia choroby Alzheimera. Kolejne sposoby nie działają, a neurodegeneracyjne schorzenie dotyka coraz większej części populacji. Naukowcy kierują swój wzrok w stronę mikrodawkowania marihuany, które ma poprawiać zdolności pacjentów i nie wywoływać „haju”. Wiarygodne źródła pokazują, że to… działa.

Był tak pochłonięty segregacją narkotyków, że nie zauważył policjantów

Stołeczni policjanci zatrzymali dwóch mężczyzn, przy których znaleźli znaczne ilości narkotyków. Były to: heroina, kokaina, mefedron, amfetamina oraz marihuana.