Absolutnie nie łącz moklobemidu ze stymulantami pokroju metylofenidatu czy amfetaminy. Kiedyś czytałem, że było parę opisanych przypadków łączenia moklo chyba 300mg/dzień z metylofenidatem. NIGDY bym tego nie próbował. Ja chcąc wrzucić małą dawkę amfetaminy omijałem moklobemid na 1-2 dni przed, a i tak w większości wychodziło naprawdę nieprzyjemnie. Próbowałem wielokrotnie i to gra nie warta świeczki. Próbowałem też PEA na moklobemidzie, myślałem że mi rozpierdoli łeb, nie mogłem się ruszyć, nawet nie chcę wiedzieć jak miałem wyjebane w kosmos ciśnienie. Myślę, że gdybym nie zażył tabletek na zbicie tego w momencie kiedy efekt narastał i byłem jeszcze zdolny do ruszenia się to mogłoby skończyć się bardzo źle. Bardzo mocno odradzam wszelkie stymulanty.
Chcesz się podkręcić będąc na moklobemidzie to polecam żeńszeń syberyjski + zielona herbata, uważać z dawką, sprawdź mój wątek o żeńszeniu po wskazówki. Długo używałem tego z paroma innymi ziołami będąc na moklo i to był zajebisty, zdrowy czas.
viewtopic.php?t=78220
Czytałem, żeby zacząć od 75mg, co sądzicie? Prege biore od ponad 2 lat, moklo od 10 dni a bupropion bralem z rok, aż przestał działać.
Chciałbym bardziej być aktywny fizycznie, bo mam nogi ale chęci używania ich juz nie :D
Gdybyś zaś się zdecydował na to połączenie i wystąpiłyby jakieś nieprzyjemne skutki interakcji to i tak byś musiał moklobemid odstawić bo on ma okres półtrwania 2 godziny, a bupropion i jego metabolity są usuwane z organizmu przez znacznie dłuższy czas. Dopiero po kilku dniach kiedy stężenie bupropionu by opadło mógłbyś znowu wskoczyć na moklobemid.
A co powiecie na 450-600mg moklo? chyba nie ma sensu?
Lek biorę od 1 stycznia, przedtem paliłem THC po 10 wiader od rana do wieczora, przez 3 lata i pregabalina przez 2 lata, bupropion pól roku brałem, pół nie brałem, z nim różnie. (Dla kontekstu :))
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Depenalizacja 3 gramów marihuany i rynek regulowany. Treść Dezyderatu nr 176
20 listopada 2025 roku Komisja do Spraw Petycji uchwaliła Dezyderat nr 176, skierowany do Prezesa Rady Ministrów. Dokument, oparty na petycji obywatelskiej, wzywa rząd do przeprowadzenia systemowej analizy depenalizacji posiadania do 3 gramów marihuany na własny użytek. W treści pisma pojawia się również pytanie o możliwość utworzenia rynku regulowanego. Do dnia 7 stycznia 2026 roku Kancelaria Premiera nie opublikowała odpowiedzi.
CBŚP rozbiło międzynarodową grupę produkującą marihuanę
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji zatrzymali pięciu obywateli Serbii i zlikwidowali dwie profesjonalne plantacje konopi innych niż włókniste. Zabezpieczono ponad pół tysiąca roślin oraz 55 kilogramów gotowego suszu. Sprawa ma charakter międzynarodowy.
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci
Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.