Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
Mimo wszystko na ten moment potrzebuje tego leku i widzę więcej zalet niż wad, cudowny lek ale ja jestem fanem gabajebakow, mimo wielu efektów ubocznych slava pregabalinu. W przyszłym tygodniu będę mieć lorazepam za co chwała.
Oapisałbym jej działanie raczej "problemy dalej są, źródło lęków jest, ale spływa po mnie jak po kaczce, Mam to w dupie i w sumie to mam ochotę popracować w garażu albo iść do ogrodu dla przyjemności"
Na początku jest tak, że chce się robić rzeczy których nie chciałoby się na trzeźwo z własnej przyjemności ruszać.
No i na początku pamiętam że "mniej mi się chciało ćpać" .
Ale widziałem że jeszcze niektórzy tutaj w wątku o tym pisali, że jakaś magiczna moc zmniejsza ciśnienie na walenie swoich używek
"Rutyna to rzecz zgubna "
10 stycznia 2026Metrowy26 pisze: Jak jest przy odstawianiu pregabaliny? Czy jest tak strasznie jak w przypadku benzo?
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
10 stycznia 2026mmigotka pisze: Ja nie wiem co wy macie z tą pregą. Próbowałam w dawkach terapeutycznych - zaleconych przez psychiatrę, później brałam jej sporo, fenomenu nie było. Nawet mi to proponowali przy leczeniu padaczki, ale odmówiłam, bo powiedziałam, że brałam to i jakoś średnio działało. Jak mieszkałam z moim ex który złapał fazę na punckcie mojej lekomanii jenocześnie będąc narkomanem kazał mi jednego dnia wjebać wszystko co mam od psychiatrów, pregabalina też się poszła jebać, a teraz żałuję, bo ciekawa jestem o co chodzi. Raz wzięłam większą dawkę to mnie wyskładało jak taboret z ikei i poszłam spać. A mam wrażenie, że w ostatnim czasie ludzie to żrą na potęgę. Ktoś mi wyjaśni fenomen?
Nie , pręga nie jest aż tak groźna jak benzo/alkohol bo np taka padaczka to raczej rzadki objaw
Raz wzięłam 900 mg pregi i to wtedy był dzień jak mnie tak wyskładało, że poszłam spać, nawet nie pamiętając jak to się stało
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Czy wyleczymy Alzheimera marihuaną? Naukowcy udowodnili, że jej mikrodawki są bardzo skuteczne
Szybkie starzenie się społeczeństwa powoduje, że dramatycznie poszukujemy nowych metod leczenia choroby Alzheimera. Kolejne sposoby nie działają, a neurodegeneracyjne schorzenie dotyka coraz większej części populacji. Naukowcy kierują swój wzrok w stronę mikrodawkowania marihuany, które ma poprawiać zdolności pacjentów i nie wywoływać „haju”. Wiarygodne źródła pokazują, że to… działa.
Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty
Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.
Medyczna marihuana legalna w Bośni. "Pod ścisłym nadzorem lekarzy"
Rada Ministrów Bośni i Hercegowiny podjęła w poniedziałek decyzję legalizującą używanie konopi indyjskich w celach medycznych - przekazał portal Klix.