Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
Mój rekord to skromne 70 tabletek, bo zjadłem paczkę, która zawiera 8,4g pregabaliny i 56 tabletek oraz blister, który zawiera 2,1g pregabaliny i 14 tabletek.
Tak wyglądają moje wyliczenia o ile się gdzieś z nimi nie rozjechałem @hubii
Dodam, że ja jak prawdziwy narkoman rozbrajam kapsułki i proszek rozpuszczam w płynie. A kapsułki zjadam osobno.
02 stycznia 2026DobryWujas pisze: Tak wyglądają moje wyliczenia o ile się gdzieś z nimi nie rozjechałem @hubii
kwetiapina dziala przeciwpsychotycznie i nasennie, a zjazd po pregabie to schizy i bezsennosc (i jeszcze pare...), wiec latwo tu sobie cykasz widze na cheatach
blokuje też sero i dope
nie wiem, swoją wiedzę na neuroleptykach określam jako przeciętną. Nie ma obecnie lepszego leku abym spał. Chociaż bardzo długo jechałem na trazodonie. Widocznie jest coś za coś.
02 stycznia 2026DobryWujas pisze: cheaty to też redukcja szkód [mention[hubii[/mention]
ciekawa opcja aby zlagodzic zjazd po pregabie
Dzisiaj redukcja do 1050mg. Pojawiły się schody ale wiążę to z chęcią przyjęcia innej substancji. Po prostu głodu narkotykowego, który pregaba u mnie doskonale redukuje. Zbyt wysoka tolerancja spowodowała ograniczony lub brak działania pregabaliny. Nie odczuwam lęku, paranoi. Zrezygnowałem z kwetiapiny ponieważ zbyt mnie zamula rano, a jadę na odwyk za tydzień, więc muszę mieć lek który mnie usypia skutecznie i nie powoduje zmuła. Wydaje się, że jest to myślenie życzeniowe i takie leki poza grupą benzo i z-drugs nie istnieją. Wybrałem hydroksyzynę i sprawdza się genialnie. Po prostu używam 2x 25mg i przemiło mnie usypia, nawet nie wiem czy nie lepiej niż kweta.
W związku z powyższymi problemami zwiększyłem dawkowanie do 1500mg i jutro spróbuję z 1050mg.
Dzisiaj mialem nic nie wziąċ ale po 24h zażyłem 750. Po 50min poczułem rozlewającą się ulge pomimo że lek rozkręcil się moze w max 1/3 potencjału (u mnie peakuje po 3h).
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Picie we wczesnej dorosłości powiązane z problemami poznawczymi w średnim wieku
Stres i alkohol idą w parze. Alkohol może pomagać w radzeniu sobie ze stresem, ale jednocześnie zmniejsza zdolność mózgu do samodzielnego rozwiązywania problemów. To może prowadzić do częstszego sięgania po kieliszek, by poradzić sobie z kolejnym stresem. Z drugiej strony pijąc więcej narażamy się na większy stres z powodu złych decyzji podejmowanych pod wpływem alkoholu. Pojawia się samonapędzający się mechanizm, z którego trudno się wyrwać z powodu zmian w mózgu. Naukowcy z University of Massachusetts Amherst donoszą, że picie alkoholu w celu radzenia sobie ze stresem we wczesnej dorosłości ma negatywny wpływ w wieku średnim, nawet jeśli przez kilka dekad nie piliśmy.
Więzienie za 0,11% przekroczenia?
Wolne Konopie włączają się do sprawy jako strona społeczna w sprawie pana Andrzeja.
Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa
Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.