Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
Mój rekord to skromne 70 tabletek, bo zjadłem paczkę, która zawiera 8,4g pregabaliny i 56 tabletek oraz blister, który zawiera 2,1g pregabaliny i 14 tabletek.
Tak wyglądają moje wyliczenia o ile się gdzieś z nimi nie rozjechałem @hubii
Dodam, że ja jak prawdziwy narkoman rozbrajam kapsułki i proszek rozpuszczam w płynie. A kapsułki zjadam osobno.
02 stycznia 2026DobryWujas pisze: Tak wyglądają moje wyliczenia o ile się gdzieś z nimi nie rozjechałem @hubii
kwetiapina dziala przeciwpsychotycznie i nasennie, a zjazd po pregabie to schizy i bezsennosc (i jeszcze pare...), wiec latwo tu sobie cykasz widze na cheatach
blokuje też sero i dope
nie wiem, swoją wiedzę na neuroleptykach określam jako przeciętną. Nie ma obecnie lepszego leku abym spał. Chociaż bardzo długo jechałem na trazodonie. Widocznie jest coś za coś.
02 stycznia 2026DobryWujas pisze: cheaty to też redukcja szkód [mention[hubii[/mention]
ciekawa opcja aby zlagodzic zjazd po pregabie
Dzisiaj redukcja do 1050mg. Pojawiły się schody ale wiążę to z chęcią przyjęcia innej substancji. Po prostu głodu narkotykowego, który pregaba u mnie doskonale redukuje. Zbyt wysoka tolerancja spowodowała ograniczony lub brak działania pregabaliny. Nie odczuwam lęku, paranoi. Zrezygnowałem z kwetiapiny ponieważ zbyt mnie zamula rano, a jadę na odwyk za tydzień, więc muszę mieć lek który mnie usypia skutecznie i nie powoduje zmuła. Wydaje się, że jest to myślenie życzeniowe i takie leki poza grupą benzo i z-drugs nie istnieją. Wybrałem hydroksyzynę i sprawdza się genialnie. Po prostu używam 2x 25mg i przemiło mnie usypia, nawet nie wiem czy nie lepiej niż kweta.
W związku z powyższymi problemami zwiększyłem dawkowanie do 1500mg i jutro spróbuję z 1050mg.
Dzisiaj mialem nic nie wziąċ ale po 24h zażyłem 750. Po 50min poczułem rozlewającą się ulge pomimo że lek rozkręcil się moze w max 1/3 potencjału (u mnie peakuje po 3h).
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka
W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn
Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.
Rekordowe przejęcie kokainy. Narkotyki ukryte w soli
Hiszpańska policja przechwyciła na Atlantyku kontenerowiec z ładunkiem 9994 kilogramów kokainy ukrytej w soli. To rekordowa ilość przejęta na morzach. Operacja zorganizowana przez służby z kilku krajów zaowocowała także aresztowaniem 13 osób.