Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 10 / 3 / 0
Siema jestem jednym z top 30 użytkowników forum który utracił dostęp do konta. Zakończyłem właśnie 20 letni maraton na alkoholu, lekach i narkotykach i na odwyku napisałem książkę.

Tutaj jest pierwszy rozdział liczę na informacje zwrotne od was moje kochane narkuski : https://tinyurl.com/5n8j3tdt
Ostatnio zmieniony 04 stycznia 2026 przez Reanimated, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 2030 / 264 / 0
Witam Dresu jesteś tu bardzo mile widziany:) o ile to jesteś ty.
  • 10 / 3 / 0
Już ten link nie działa ktoś wie jak mogę po prostu wrzucić dokument pdf?

2026 sty 04, 16:32 - scalono / surv
No to ja. Akurat my się znamy bardzo dobrze ale chyba z rok mnie tu nie było xD
  • 2030 / 264 / 0
Postaramy się żebyś odzyskał stare kontro.
  • 10 / 3 / 0
Fajnie by było ale ja przede wszystkim bym chciał ta książkę opublikować. Włożyłem. W nią wiele pracy i jest ona dla mnie bardzo owocną forma terapii.
  • 2030 / 264 / 0
Przecież ty nie miałeś bana po co się ukrywałeś wft. Mogłeś pisać na dział pomocy o przywrócenie konta, pamiętasz swój stary adres email do konta ,,desu'' tylko nie podawaj go publicznie któryś z adminów będzie się o to pytał.

2026 sty 04, 16:50 - scalono /surv
podajesz link Z G-oo-gle nasz system go zmienia na duckduckgo zmień hosting na jakiś inny
  • 10 / 3 / 0
Jaki na przykład ? Ja się na tym nie znam 😭
  • 2030 / 264 / 0
majster ty masz bana za handell
  • 5231 / 931 / 0
Nie ma się co szczycic. Bycie top 30 to raczej powód do wstydu
Ja się nigdy tym nie flexowałem bo w jakim towarzystwie się tym poflexujesz
Chyba tylko na odwyk i w psychuszce

Niemniej miło Cie widzieć.
Miałeś tysiące alterow typu palce w Natalce , eva braun

Życzę Ci zdrowia i szczęścia. Obyś wziął żyć w swoje ręce i wpakował w to dużo dobroci
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 2030 / 264 / 0
Ja też ale biorąc pod uwagę całokształt to na odpierdalałeś sorki.
04 stycznia 2026Reanimated pisze:
Siema jestem jednym z top 30 użytkowników forum który utracił dostęp do konta. Zakończyłem właśnie 20 letni maraton na alkoholu, lekach i narkotykach i na odwyku napisałem książkę.

Tutaj jest pierwszy rozdział liczę na informacje zwrotne od was moje kochane narkuski : https://docs.duckduckgo.com/document/d/ ... p=drivesdk
Oddałeś pieniądze Pomarszczonej / GTB ?
ODPOWIEDZ
Newsy
Depenalizacja 3 gramów marihuany i rynek regulowany. Treść Dezyderatu nr 176

20 listopada 2025 roku Komisja do Spraw Petycji uchwaliła Dezyderat nr 176, skierowany do Prezesa Rady Ministrów. Dokument, oparty na petycji obywatelskiej, wzywa rząd do przeprowadzenia systemowej analizy depenalizacji posiadania do 3 gramów marihuany na własny użytek. W treści pisma pojawia się również pytanie o możliwość utworzenia rynku regulowanego. Do dnia 7 stycznia 2026 roku Kancelaria Premiera nie opublikowała odpowiedzi.

Szokujące zatrzymania! Ksiądz i lekarz zamieszani w narkobiznes

Ponad 150 tysięcy tabletek i ampułek, fentanyl, morfina, fikcyjne recepty i miliony złotych poza systemem bankowym. Śledczy rozbili zorganizowaną grupę przestępczą działającą w całej Polsce, która przez lata dystrybuowała nielegalne leki i narkotyki z wykorzystaniem darknetu, kurierów i „słupów”. Wśród zatrzymanych są m.in. lekarz oraz duchowny.

Czy wyleczymy Alzheimera marihuaną? Naukowcy udowodnili, że jej mikrodawki są bardzo skuteczne

Szybkie starzenie się społeczeństwa powoduje, że dramatycznie poszukujemy nowych metod leczenia choroby Alzheimera. Kolejne sposoby nie działają, a neurodegeneracyjne schorzenie dotyka coraz większej części populacji. Naukowcy kierują swój wzrok w stronę mikrodawkowania marihuany, które ma poprawiać zdolności pacjentów i nie wywoływać „haju”. Wiarygodne źródła pokazują, że to… działa.