Więcej informacji: Dysocjanty w Narkopedii [H]yperreala
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
Wręcz mistyczne uczucie i raczej piękne.
Od siebie poleciłbym jednak zaczynać przygodę z hole od kety.
A to dlatego że nie wsiada na ciało tak mocno i szybko wraca się na bazę w razie wypadku jakby doświadczenie przytłoczyło.
No i oczywiście nie mieszać z niczym .
Sam się przejechałem raz na k hole jedząc ciastko z mj parę h przed.
Tak to może być mega dziwna faza i nie dla każdego ale jest procent osób które to pokochają.
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Brałem kiedyś jakies inne dyso (dawkowanie i czas działania podobny do tego co jest opisywane przy ketaminie, ale głowy nie dam) to nie było mnie w stanie wprowadzić w ten stan. Za to miałem wrażenie, że jadę rollercosterem przez jakieś tunele. Ale mimo wszystko ten pierwszy przypadek bym jako dziurę uznał, bo to w pewnym sensie było bardziej puste.
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Używanie marihuany zwiększa ryzyko wystąpienia chorób psychicznych u młodzieży
Używanie marihuany przez nastolatki i młodych dorosłych ma związek z wyższym ryzykiem wystąpienia u nich chorób psychicznych, zwłaszcza psychozy i choroby afektywnej dwubiegunowej – wynika z badania, które publikuje czasopismo „JAMA Health Forum”.
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.
Rzeczniczka praw dziecka apeluje o edukację w zakresie skutków dopalaczy
Rzeczniczka praw dziecka ponowiła swój ubiegłoroczny apel skierowany do Ministerstwa Edukacji Narodowej o podjęcie działań edukacyjno-informacyjnych na temat szkodliwości dopalaczy we wszystkich placówkach oświatowych. Problem jest powszechny, a obecny wśród dzieci i młodzieży trend sięgania po dopalacze nie maleje. Jak pokazują statystyki, z roku na rok jest coraz więcej przypadków zatruć spowodowanych sięganiem po substancje psychoaktywne.