Substancje psychoaktywne, których działanie polega na osłabieniu transmisji bodźców zewnętrznych do mózgu.
Więcej informacji: Dysocjanty w Narkopedii [H]yperreala
Czy wpadłeś/wpadłaś kiedyś w dziurę?
Tak, było fajnie
20
80%
Tak, było niefajnie
0
Nie, ale zamierzam
4
16%
Nie i nie zamierzam
1
4%

Liczba głosów: 25

ODPOWIEDZ
  • 83 / 10 / 0
Słuchawki na uszy i po prostu lecisz...Pierwsza substancja z tak wielu która mnie wręcz zaszokowała, oczywiście pozytywnie.Nie przypuszczałem że można wywołać jakąś substancją taki piękny stan.
  • 5 / / 0
Cieżko to opowiedzieć słowami na pewno wyzbycie się swojego ego i widok z trzeciej perspektywy i odczycie zamieniania się w rózne dziwne formy, do tego temu wszystkiemu towarzyszą wizualizacje.
  • 33 / 3 / 0
sorry za prawdopodobny offtopic z mojej strony ale siedzę juz 15 minut na hajpku i nie moglem znalezc dzialu ktory by lepiej pasowal do mojego pytania. z ketą mialem do czynienia tylko raz i totalnie nie znałem dawkowania wiec wziałem z ziomkiem 0,5g na pol sniffem w przeciagu 5 minut. skonczylo sie mocnymi wymiotami, uczuciem lekkosci i marzen sennych na jawie. potem sie doinformowalem i zdziwiłem sie ze nie zahaczylem o k-hole ani nie mialem zadnych mistycznych przezyc. oczywiscie wymioty mogly wszystko "otrzezwic" ale mam podejrzenie ze jednak to nie byla keta, choc wyraznie byla w postaci cukru. co o tym myslicie? do tej pory bralem tylko dexa jesli chodzi o dyso, ale nie zawsze jestem na tyle sprawny psychicznie żeby leżeć w lozku i mielić swoj mozg dexowymi odpałami.
  • 1013 / 312 / 5
Brzmi jak keta. poleżałbyś z zamknietymi oczami byłby i pełnoprawny k-hole
I to jest moja prawda i moja relacja zdania z rzeczywistością, której nikt mi nie odbierze. I wierzę w słońce, bo ono zawsze jest i nikt mi go nie odbierze. "Żona kocha, warto żyć!"
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
  • 5290 / 948 / 0
Hole dla kogoś kto nie miał do czynienia z psychodelikami , dysocjantami jest wydarzeniem obok którego nie można przejsc obok. To jest szok że coś takiego możesz przeżyć.
Wręcz mistyczne uczucie i raczej piękne.
Od siebie poleciłbym jednak zaczynać przygodę z hole od kety.
A to dlatego że nie wsiada na ciało tak mocno i szybko wraca się na bazę w razie wypadku jakby doświadczenie przytłoczyło.
No i oczywiście nie mieszać z niczym .
Sam się przejechałem raz na k hole jedząc ciastko z mj parę h przed.
Tak to może być mega dziwna faza i nie dla każdego ale jest procent osób które to pokochają.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 377 / 112 / 0
Ja jako hole określałem zazwyczaj oddzielenie od zmysłów (szczególnie wzroku). Ten stan który tak nazywałem , był właśnie takim jakby wysłaniem w inny wymiar (przykład na podstawie N2O, takie rzeczy co opiszę rzadko się zdarzają , ja poprzednią nockę przed przeżyciem waliłem MPH) , w pewnym momencie wszystko było wizualnym szumem, jakaś rzecz na stole wielką wierzą, sześciokątna rzecz do uczenia się perkusji( taka co się w nią uderza ) stała się wizualizacją jakiegoś związku chemicznego , a moja toważyszka powtarzała się nieskończenie w dalszym kierunku, gdy w jej stronę spojrzałem.
Brałem kiedyś jakies inne dyso (dawkowanie i czas działania podobny do tego co jest opisywane przy ketaminie, ale głowy nie dam) to nie było mnie w stanie wprowadzić w ten stan. Za to miałem wrażenie, że jadę rollercosterem przez jakieś tunele. Ale mimo wszystko ten pierwszy przypadek bym jako dziurę uznał, bo to w pewnym sensie było bardziej puste.
"Life pain always sexy"
  • 3 / / 0
Ja miałem doświadczenie hole po kecie. Porównałbym ten stan do intensywnej wizji sennej ale jednak bez zachowania jakiejkolwiek samoświadomości swojego ego
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Używanie marihuany zwiększa ryzyko wystąpienia chorób psychicznych u młodzieży

Używanie marihuany przez nastolatki i młodych dorosłych ma związek z wyższym ryzykiem wystąpienia u nich chorób psychicznych, zwłaszcza psychozy i choroby afektywnej dwubiegunowej – wynika z badania, które publikuje czasopismo „JAMA Health Forum”.

Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia

Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.

Rzeczniczka praw dziecka apeluje o edukację w zakresie skutków dopalaczy

Rzeczniczka praw dziecka ponowiła swój ubiegłoroczny apel skierowany do Ministerstwa Edukacji Narodowej o podjęcie działań edukacyjno-informacyjnych na temat szkodliwości dopalaczy we wszystkich placówkach oświatowych. Problem jest powszechny, a obecny wśród dzieci i młodzieży trend sięgania po dopalacze nie maleje. Jak pokazują statystyki, z roku na rok jest coraz więcej przypadków zatruć spowodowanych sięganiem po substancje psychoaktywne.