Homologi, analogi i pochodne mefedronu, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 7 / / 0
Ile 3-MMC do nosa na pierwszego lajna? Rok nie wale już to receptory w formie. Myślę żeby coś koło 200-250mg zajebać bo mniej to będzie niedosyt i później dojebać kolejne 100-200
  • 932 / 169 / 0
@bejtman , jak nigdy nie miałeś styczności z ketonami to 150 mg będzie okej
Przez to cholerne forum boję się wypić piwo, walnąć kreskę i zwalić konia xD
  • 68 / 16 / 0
3MMC w bombce 250 i by było si, 200-250 w klimpe na start troche overkill ale co kto lubi
  • 7 / / 0
06 grudnia 2025FAMAS1980 pisze:
@bejtman , jak nigdy nie miałeś styczności z ketonami to 150 mg będzie okej
Miałem już troche dlatego myślałem o 200-250mg w nocha bo dobrze klepnie chociaż. Co najwyżej troszkę za mocno będzie
  • 932 / 169 / 0
@bejtman , a to jak jadłeś już ketony to myślę że te 200 mg będzie okej jeśli masz już wyrobioną tolerancję.
  • 3 / / 0
2 nocka wlasnie sie konczy.. wpierdolone zostalo 8g 3mmc, bombki 0.5 i reszta sniff, czasami mam wrazenie ze jakbym mial 50 to bym wpirrdolil 50 dopoki bym nie padl masakra
  • 932 / 169 / 0
@kacu2104 , legenda głosi że gdzieś we wszechświecie jest ktoś kto potrafi zjeść trochę Ketona i odstawić na później. Jak już zaczniesz to zjesz wszystko. Trzymaj się tam i jedz i pij dużo.
  • 9496 / 1866 / 2
Ja jak byłem w mega ciągu na początku przygody to jadłem, spałem i nie było problemu.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 1539 / 407 / 2
no to w takim razie ze @Stteetart przyjmujemy tytuł ketonowych legend, bo mamy hamulce i potrafimy odstawić coś na później wiedząc, że nie wypadałoby być aktualnie w stanie nietrzeźwości, lub na zjeździe po b-k. imo jeśli nie potrafi się przystopować i odstawić na zaś, to powinno do was dotrzeć, że macie większy problem niż wam się wydaje, który warto skonsultować z specjalistą - IMO.
Spoiler:
Wspomóż edycję narkopedii - https://narkopedia.org/
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
  • 932 / 169 / 0
@Merx , z doświadczenia wiem że ci wszyscy co "trzymają rękę na pulsie" mieli największe problemy z używkami..
ODPOWIEDZ
Newsy
Podziemie narkotykowe w więzieniu, skorumpowani strażnicy. Prokuratura oskarża

Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko ośmiu osobom w związku ze zorganizowaniem w Zakładzie Karnym w Nowym Wiśniczu (Małopolska) narkotykowego podziemia. W odrębnym postępowaniu zarzuty ma kilkoro strażników więziennych. Śledztwo przeciwko funkcjonariuszom jest w toku.

Palenie z trzeciej ręki staje się z czasem coraz bardziej szkodliwe

Bierne palenie – narażanie osoby postronnej na oddziaływanie dymu tytoniowego – jest dobrze rozpoznanym zagrożeniem dla naszego zdrowia. Znacznie mniej wiadomo natomiast o „paleniu z trzeciej ręki”, czyli o sytuacji gdy dym z palonego papierosa już wywietrzał, a my wdychamy związki chemiczne, które po paleniu papierosów osiadły na ścianach, dywanach, meblach, firankach czy ubraniach.

Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone

Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.