hydroksyzyna to bardziej usypiacz niż lek przeciwlękowy, on działa tylko na pewien odsetek pacjentów i nie jest uniwersalny, jak masz bezsenność to lepiej go bierz tylko na spanie z trazodonem, aniżeli usypiać się nim w dzień.
Nerwowość i agresja może wystąpić, bo zejściem z SSRI narobiłaś sobie zespołu dyskontynuacji, który dodatkowo potęgujesz bupropionem który może nasilać układ współczulny w nieodpowiednim do tego czasie.
07 grudnia 2025halowpierdol pisze: @quegachio zdarza się i tak na początku. Zbyt dużo noradrenaliny w szczelinie synaptycznej -> aktywacja presynaptycznych autoreceptorów adrenergicznych -> zahamowanie dalszego uwalniania NA. Potrwa to 2-4 dni po czym pierdolnie Cię taka stymulacja, że nie będziesz mógł oka zmrużyć w nocy. Następnie znów zamułka i tak do czasu aż organizm się nie przyzwyczai do nowej substancji i nie nastąpi stabilizacja, tj pożądany efekt terapeutyczny.
Otóż od znajomego usłyszałem że wygotował go i klepnal jak kryształ.
Tak więc wygotowałem na ciśnieniu w puszce 300mg skruszonego na jebany pył bupropionu, do momentu lekkiego wrzenia.
Wjazd - byłem zaskoczony, ostro jakbym przywalił 4cmc w zbyt dużej dawce.
Z dziewczyną następnie zrobiliśmy resztę opakowania iv w 3 dni. Parcie na dorzutki ogromne. Przy wyjściu z żyły ogromny bąbel i ból. Na zejściu tiki, lekkie haluny i lekkie kołotanie serca.
Najgorzej, że gdy teraz odkryliśmy to, że można go walić iv, to fakt, że na recepcie mam 7 op. 300mg
Szukałem opracowań po angielsku na temat korelacji bupropionu i podgrzewania i znalazłem 1 artykuł z wykresem z wzrostem temperatury wobec rozpadu na inne związki, jak i związek z hudroxybupropionem.
Również racemat był testowany w laboratorium ale niestety zbyt chemiczny słownik jak dla mnie.
Czy ktoś próbował takiego podania? Czy można walić na sportowo, czy odpuścić po 1 opakowaniu?
18 grudnia 2025Nautakosmo pisze: powiedzcie mi czy czy próbował ktoś dużej dawki niezalecanej normalnie czy po wzięciu 600mg na raz można odczuć jakieś negatywne/pozytywne efekty ?
@ktorekonto podawanie bupropionu iv jest niebezpieczne, bo może uszkadzać naczynia krwionośne i powodować nekrozę tkanek jeśli roztwór zostanie wstrzyknięty poza żyłą. Plus oczywiście istnieje duże ryzyko drgawek przy tej drodze podania.
600 mg/d zostało już uznane przez środowiska medyczne, jako pułap niebezpieczny i ucięte do, o ile się nie mylę, 450 mg bupropionu/d.
skrzynkaprzodownik@protonmail.com
with regards, przodownik
20 grudnia 2025ktorekonto pisze: Po pierwsze nie zalecam nikomu poniższego działania, ale może ktoś też testował bupropion dożylnie.
Otóż od znajomego usłyszałem że wygotował go i klepnal jak kryształ.
Tak więc wygotowałem na ciśnieniu w puszce 300mg skruszonego na jebany pył bupropionu, do momentu lekkiego wrzenia.
Wjazd - byłem zaskoczony, ostro jakbym przywalił 4cmc w zbyt dużej dawce.
Z dziewczyną następnie zrobiliśmy resztę opakowania iv w 3 dni. Parcie na dorzutki ogromne. Przy wyjściu z żyły ogromny bąbel i ból. Na zejściu tiki, lekkie haluny i lekkie kołotanie serca.
Najgorzej, że gdy teraz odkryliśmy to, że można go walić iv, to fakt, że na recepcie mam 7 op. 300mg
Szukałem opracowań po angielsku na temat korelacji bupropionu i podgrzewania i znalazłem 1 artykuł z wykresem z wzrostem temperatury wobec rozpadu na inne związki, jak i związek z hudroxybupropionem.
Również racemat był testowany w laboratorium ale niestety zbyt chemiczny słownik jak dla mnie.
Czy ktoś próbował takiego podania? Czy można walić na sportowo, czy odpuścić po 1 opakowaniu?
18 grudnia 2025Nautakosmo pisze: powiedzcie mi czy czy próbował ktoś dużej dawki niezalecanej normalnie czy po wzięciu 600mg na raz można odczuć jakieś negatywne/pozytywne efekty ?
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces
Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn
Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.
Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń
Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?