Pochodne dwuazepiny, które nie są dostępne w obiegu medyczno-farmaceutycznym.
ODPOWIEDZ
  • 3244 / 553 / 0
Klonazolam w hurcie wychodzi jak za grosze.
Ciekawość mnie bierze jak u was zażywających wyglądałoby branie go codziennie wieczorem z utrzymującymi się efektami w następny dzień. Klonazepam apteczny jest drogi ale wydajny gdy zrównoważy się tolerancja
https://youtu.be/XJPAk9ctb-Q

"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
  • 1663 / 301 / 0
Sam zęby zjadłem (i tolerancję) na klonazolamie i to jest raczej opcja dla typów "wrzuciłem 10 mg alpry i nie działa". Trzy lata czekałem zanim 0,5 mg alpry wysłało mnie do nieba. Świeżaki, ja rozumiem, że to tanie jak barszcz w porównaniu z aptecznymi benzosami, ale ogarnąć dobrego doktorka wcale nie jest aż tak trudno. Z innych opcji zostają pewne stronki, gdzie za pewną opłatą macie wszystkie benzodiazepiny (i inne leki OPRÓCZ opioidów!) po parę opakowań i to się opłaca, gdy porównacie ceny z czarnego rynku albo jakbyście sprowadzali RC Benzo z zagranicy. I to macie reckę tego samego dnia po paru godzinach, bez czekania tygodnia i ryzyka wpadki paczki.
Wybaczcie, ale nie odpowiadam na PMy nowych użytkowników w sprawie lekarzy, którzy wystawiają mi recki na IV-P. Ruszcie głową, panowie z komendy. A jak macie mniej niż 18 lat, to wypierdalać do szkoły, a nie bierzecie się za benzo za kasę starych.
  • 177 / 26 / 0
Latem się wjebalem przypadkiem w klonazolam, nie wywindował kosmicznie tolerki bo nie brałem chorych ilości chociaż takie 1,8mg to już sporo ale było używane jako podkład i usypiacz do stimow. Brałem go miesiąc oczywiście pod koniec redukując dawki a na sam koniec zastąpiłem rolkami. Mija pół roku alpra działa książkowo, to samo rolki wystarczyło 5mg w kryzysie by zniwelowały leki. W międzyczasie brałem inne benzo które moim zdaniem deklasuje taki klonazolam i co może się wydać irracjonalne ale klonazolam przy flualprazolamie to jest benzo cukierek. Btw może niebawem będzie znów dostępny klonazolam to trochę wezmę :)
Przedstawienie musi trwać.
  • 177 / 26 / 0
Cofam to co napisałem, albo poprzedni rzut był słabszy albo nie wiem o co kaman. Wczoraj zjadłem na noc 1,2mg wcześniej 0,3mg i miałem lekki blackout.

Dziś wrzuciłem 0,6mg i robi mocno, jest chillout.
Przedstawienie musi trwać.
  • 41 / / 0
Spoko benzo 🤣 Choć trzeba uważać, z resztą jak ze wszystkim. W miksie z flunitrazolamem wysłało na OIOM ale to przez dawki.
Nabrałem pokory :E zacząłem brać z głową, no niby spoko, dawało jakoś radę. Było na prawdę w porządku i na luzie bez nerwic i w dobrym humorze. Ponad roczny ciąg, odstawka? - Tragedia...
Odstawiałem eti czy apteczne benzo i było przejebane ale odstawić c-zolam było mi dużo ciężej. Może już za bardzo przeżarty byłem i dlatego. Z tego roku na c-zolamie nie pamiętam niestety prawie nic :E Rok na zolamie był okroszony ogromnymi ilościami kofeiny.
Widziałem ostatnio tabsy po 0,6 testował ktoś? Działa to jakoś w ogóle?
  • 4964 / 870 / 0
Tak, działają tabsy. 2 uśpiły po maratonie vapo z alfa i nepem. Szybko uzależnia to fakt po przerobieniu 18tabs w +- tydzień miałem lęki z odbicia.

Edit: aż zarzuce se tabsa bo mam ostatniego ;)
  • 11 / / 0
Nie jadłem nigdy mocniejszego benzo. Myślałem, że 0,5mg to taka normalna średnia dawka. Za każdym razem amnezja totalna, ekran telefonu rozjebany, znajomi mnie widzieli o porannych godzinach w dziwnych miejscach samego... nic nie pamiętam. Wpadłem do ziomka po kilku takich tabsach 0,5, widzieli, że mam grubo cholernie. Najlepsze jest to, że nie wiem czy przyszedłem tam bez koszulki czy ją zgubiłem u gościa w mieszkaniu ale we trójke szukaliśmy tej koszulki na chacie i nigdzie jej nie było (koledzy też byli zrobieni ale czymś tam innym). Ostatecznie nie wiem ile czasu po dworze wcześniej latałem po mieście na amnezji bez koszulki ale znajomy się zlitował i dał mi jedną ze swoich. Do teraz nie wiem co robiłem, gdzie chodziłem i gdzie jest ta koszulka zaginiona XD
See, I'm a pill popper, so I'ma keep poppin' them %-D
Gimme twenty Xanax and I'ma start droppin' them :tabletki:

To moje drugie lub trzecie konto tutaj.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”

Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.

To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany

Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.

Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów

Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.