Ciekawość mnie bierze jak u was zażywających wyglądałoby branie go codziennie wieczorem z utrzymującymi się efektami w następny dzień. Klonazepam apteczny jest drogi ale wydajny gdy zrównoważy się tolerancja
"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
Dziś wrzuciłem 0,6mg i robi mocno, jest chillout.
Nabrałem pokory :E zacząłem brać z głową, no niby spoko, dawało jakoś radę. Było na prawdę w porządku i na luzie bez nerwic i w dobrym humorze. Ponad roczny ciąg, odstawka? - Tragedia...
Odstawiałem eti czy apteczne benzo i było przejebane ale odstawić c-zolam było mi dużo ciężej. Może już za bardzo przeżarty byłem i dlatego. Z tego roku na c-zolamie nie pamiętam niestety prawie nic :E Rok na zolamie był okroszony ogromnymi ilościami kofeiny.
Widziałem ostatnio tabsy po 0,6 testował ktoś? Działa to jakoś w ogóle?
Edit: aż zarzuce se tabsa bo mam ostatniego ;)
Gimme twenty Xanax and I'ma start droppin' them
https://www.instagram.com/narkomemiarz/To moje trzecie konto tutaj.
1 - OPIOdatek
2 - podkładka pod stymy (wiedziałem czym to się kończy)
3 - solo
4 - paskudny badtrip bądź wyjątkowo męczące lądowanie
Próbowałem przeróżne zabawki. Majkę/Helenkę, fenty, pico, gieble, mxe, 4xmc, różowo-fioletowy twardy kamień po którnym nie spało się 20+dni. Inne benzyny rzecz jasna, zaczynając od bodaj Temazepamu, co to cudnie skiślał delikwenta.
Nigdy nie wierzyłem, że coś może uzależnić za pierwszym razem...
a tu klonololo
Miałem 700g proszku, teraz trochę żałuje utylizacji (pełna profeska, umówiłem się z magikiem i przywódcą apteki) tego szatana (i jego belzebubich sługusów) po uwolnieniu się od niego.
Ciężko mi uwierzyć w tablety 0,5. 0,25mg ululało 7 na 8 cyferek, co to benzo wzięły, powiedzmy z 10 razy w karierze. A tańczyły nie tylko w różnych stylach, co i długo.
Może to kwestia enancjomerów, w końcu dostałem to z labu i miałem zdawać raporty z konkretnych benzynek (a trochę ich było). Miałoby to sens - bzd podpisane, enancjomery przydzielone. A ludkowie otrzymywali to losowo, znając jedynie nazwę benzo.
Może, tam gdzie się dało, zrobili też inne izomery niż standardowe rozdzielanie racematu?
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
CBŚP i Policja Ukrainy rozbiły międzynarodową siatkę producentów narkotyków syntetycznych
36 zlikwidowanych laboratoriów, setki przeszukań i tony zabezpieczonych substancji – to bilans skoordynowanej operacji przeprowadzonej przez Centralne Biuro Śledcze Policji oraz Policję Ukrainy przy wsparciu Europolu. To jedno z największych uderzeń w podziemie syntetycznych narkotyków w Europie Wschodniej.
Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby
Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).
Funkcjonariusze zagarnęli ponad 60 kg narkotyków
Ponad 60 kg narkotyków - marihuany, kokainy i haszyszu, a także przedmioty przypominające broń, amunicję i ponad 16 tysięcy sztuk papierosów bez polskich znaków akcyzowych, nie trafi na rynek. To efekt intensywnej pracy policjantów z Wydziału Dochodzeniowo-Śledczego, dw. z Przestępczością Narkotykową Komendy Wojewódzkiej Policji w Rzeszowie, których wspierali funkcjonariusze KAS i CBŚP. Śledztwo w sprawie wewnątrzwspólnotowego obrotu narkotykami nadzorowane jest przez Prokuraturę Okręgową w Rzeszowie. Czarnorynkowa wartość zabezpieczonych substancji to ponad 3 miliony złotych.