Rośliny z rodzaju Mitragyna, rodziny marzanowatych, zawierające alkaloidy o działaniu psychoaktywnym (Mitragyna speciosa, Mitragyna hirsuta, Mitragyna javanica).
Więcej informacji: Mitragyna speciosa na Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 19 / 2 / 0
Kisiel z siemia lnianego, butiner i można śmigać z kratomem. Nie ma to jak harm reduction.
  • 23 / 4 / 0
cut, cut cut - wycięto link na prośbę autora/ lady
Obiecałam wcześniej że wrzucę co mam od Vendorów z Niemiec i Holandii. Obyło się bez przypału na granicy uff.
Oto co mam w chwili obecnej, 7 paczek po 100g no i trochę próbek.
Newralgicznych danych na zdj nie ma więc chyba mi wolno :)

PS Pierwszy raz wrzucam na forum photo więc nie wiem czy umiem...
Co do metody, odważam sobie 5g, wsypuje do Pyska Liska. Łyk soku i przeżuwam/mieszam. Połykam i zapijam sokiem dalej. No i sobie czekam :)

scalono. /lady

@Diviner Sage Nie mogę edytować posta a dostałam wiadomość że to zdjęcie za dużo informacji daje służbom i mam je usunąć.
Wcześniej pytałam Moda czy wolno wrzucić zdj. miało tylko nie być opakowania/paczki ani info o dostawcy.
Ale jeżeli link do zdjęcia faktycznie jest zbyt niestosowny to proszę niech Mod go usunie.
Przepraszam,
Lisiczkowa Karma

PS @Diviner Sage Napisałeś do mnie mailem ale odpisać tam nie mogłam...jakby skrzynka nie istniała :zombie: tak aby daję znać.
  • 19 / 2 / 0
@LisiaKarma Gratuluje kolekcji :-) a te czerwone to mocne są, w sensie coś mocno sedacyjnego bym spożył. Bo potrzebuje zamówić bo mi się paczka gdzieś w domu...zgubiła. Tak to jest po jaraniu się za kolejne używki zabiera.
Jakie są nazwy tych czerwonych? Gdzieś w wątku była mowa o mydłach ze Szwecji. Ktoś może wyjaśnić o co kaman z tym terminem? To po prostu kratom że Szwecji, czy czymś innym się charakteryzował?
ODPOWIEDZ
Newsy
Kartele przemycają narkotyki na statkach z chorym i martwym bydłem

Kartele narkotykowe wykorzystują statki wypełnione chorym i padłym bydłem do przemytu ogromnych ilości kokainy trafiającej ostatecznie do Europy – informuje „The Telegraph”, powołując się na źródła wywiadowcze.

Korea Południowa: Torebki wyglądające jak herbata wypływają na plaży. W środku narkotyki

Ketamina w torebkach przypominających herbatę - takie pakunki znajdują na plaży mieszkańcy południowokoreańskiej wyspy Jeju. Władze ostrzegają, aby ich nie dotykać i nie otwierać, a także informować policję.

CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków

CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Pomorskiego Wydziału Zamiejscowego Departamentu do Spraw Przestępczości Zorganizowanej i Korupcji Prokuratury Krajowej w Gdańsku, przeprowadzili trzy skoordynowane uderzenia w zorganizowaną grupę przestępczą z Podlasia. Grupa miała zajmować się produkcją oraz wprowadzaniem do obrotu znacznych ilości narkotyków. Łącznie zatrzymano 19 osób, a zabezpieczone mienie przekroczyło wartość 625 tys. zł.