Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
ODPOWIEDZ
  • 6 / / 0
Gdzie w UE medyczna mj nabyta w PL jest nielegalna?
  • 12675 / 2454 / 0
Gdziekolwiek, gdzie jest nielegalna. Szwecja, Litwa...
  • 34 / / 0
Pale ponad rok, kiedys dab 1ml starczył mi na 2 mies palenia codziennie do snu, teraz 1ml zrobie w 2 dni, budząc sie nawet w środku nocy i pale.... wjebałem sie mocno... w kazdym razie, zauwazyłem że po pewnym " pułapie " faza nie wzrasta, niezaleznie ile buchów bym nie dojebał na raz, dla porownania jak kiedys zajebałem wiadro to rzygałem 7 razy, taka mialem faze, im wiecej THC, tym bardziej przecież powinno iść w górę

Ps. Pale tylko dab peny / destylaty ( Nie używam suszu od pół roku )
  • 469 / 60 / 0
Witam, ostatnio spozylem 80/100mg THC w ciastkach i nie poczułem żadnych efektów (jaram codziennie jak smok, bongo). Nie powiem, trochę się wkurwiłem i chce teraz pójść krok dalej - czy wymieszanie pół grama haszyszu z olejem na łyżce i wrzucenie do jogurtu zrobi robotę? Ewentualnie macie jakieś protipy jak najprościej można by to przygotować (nie chce piec ciastek, ani bawić się w makumby)? Szkoda mi znów hajsu na jakieś ciasteczka z kofika. Pozdrawiam!
ODPOWIEDZ
Newsy
Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany zawiesza prace

Rok temu politycy obozu rządzącego ogłosili wielki, historyczny projekt: pierwszy w Polsce Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany. Miało być nowocześnie, postępowo, europejsko. Miał być projekt, miał być progres, miało być „po wyborach ruszamy pełną parą”.

Kartele przemycają narkotyki na statkach z chorym i martwym bydłem

Kartele narkotykowe wykorzystują statki wypełnione chorym i padłym bydłem do przemytu ogromnych ilości kokainy trafiającej ostatecznie do Europy – informuje „The Telegraph”, powołując się na źródła wywiadowcze.

Sandomierz: Mężczyźnie grozi 10 lat więzienia za 60g liści konopi?

Policjanci z Sandomierza zatrzymali 42-latka, u którego znaleźli amfetaminę i marihuanę. Prawdziwe „znalezisko” czekało jednak w ogrodzie. W krzewie tui policja odkryła 60 gramów suszu. Sprawa jest poważna, mężczyźnie grozi 10 lat. Jest tylko jeden problem: zdjęcie policyjne pokazuje coś, co bardziej przypomina liście lub herbatę konopną niż marihuanę.