25 listopada 2025NieMaDupyBezWyjscia pisze: Żółta skóra może oznaczać problemy z wątrobą. Przede wszystkim badania prób wątrobowych: AST, ALT, GGTP oraz bilirubina (pośrednia i bezpośrednia) - to bilirubina zwykle odpowiada za zażółcenie. I sprawdź gałki oczne, bo one też potrafią zżółknąć. Badania możesz bardzo tanio zrobić też w jakimś ALAB, Diagnostyka czy Synevo. Wyniki z reguły tego samego dnia.
wczoraj zjadłam 300mg tramadolu i dzisiaj obudziłam się z ogromnie opuchniętymi oczami. ledwo mogę je otworzyć. czy ebastyna na to pomoże? co powinnam zrobić żeby to przeszło? no i kiedy w ogóle przejdzie? pierwszy raz mam taką sytuację i taką opuchliznę:(
Spróbuj robić zimne kompresy na oczy kilka razy dziennie po 15 minut i możesz również wybrać się do apteki po lek przeciwhistaminowy 2. generacji (zapytaj duckduckgo o konkretne produkty).
Opuchły same oczy, czy również przełyk, język, czy twarz? Jeśli to drugie, a opuchlizna będzie postępować, to najbezpieczniej będzie zgłosić się na SOR.
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
11:39 Ricsson[257]: w ogóle
11:39 Ricsson[257]: uwierzyłem w boga, w cuda
11:39 Ricsson[257]: miałem 6 piw
11:39 Ricsson[257]: wypiłem 6 piw
11:39 Ricsson[257]: otwieram rano plecak
11:40 Ricsson[257]: mam 3 piwa
neurogroove.info - zarzuć trip raportem
Od 3 dni jakoś latam na 3cmc w tym 4 h snu i ostatni posiłek 24 h temu kanapka + białko pokusiło iść po coś innego i nieumyślnie dowalilam 3mmc które dało niesamowity rozpierdol i problemy ze wzrokiem ale nadal nie mogę zasnąć. Wzięłam 4 relanium co dalej mogę zrobić? + Przepraszam za tak chaotyczny post.
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany
Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.
"Narcos z Podlasia" skazani. Ich narkotyki miały zalać polski rynek
Meksykańscy narcos, którzy produkowali metamfetaminę na Podlasiu, zostali skazani przed sądem w Białymstoku. To pierwszy przypadek w Polsce, który pokazuje zmianę modelu działania karteli - zamiast szmuglować narkotyki do Europy, wysyłają "kucharzy". Tylko w Polsce toczą się procesy jeszcze dwóch innych grup z Meksyku.
Alkohol wciąż na czele uzależnień w Holandii
Alkohol pozostaje najczęstszą przyczyną leczenia uzależnień w Holandii i odpowiada za 43 procent wszystkich przypadków terapii. Tak wynika z najnowszych danych krajowego systemu monitorowania problemów związanych z alkoholem i narkotykami za 2025 rok.