Organiczne substancje psychoaktywne oddziałujące na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Opioidy w Narkopedii [H]yperreala
Czy macie problemy z uzyskaniem tramadolu przez receptomaty ?

Czas głosowania minie 20 czerwca 2026

- Tak
1
100%
- Nie
0

Liczba głosów: 1

ODPOWIEDZ
  • 240 / 33 / 0
Witam.

Chciałem się zapytać, czy w związku ze zmianą przepisów MZ dot. działania receptomatów w naszym kraju, macie problemy z uzyskaniem recepty na tramadol nawet po dostarczeniu ostatniej recepty, dokumentacji przez " panów doktorów" pracujących w receptomatach ?
Czy często czuliście się oszukani po opłaceniu usługi gdy zostaliście odesłani z kwitkiem ?
Zapraszam do wypełnienia ankiety i komentarzy.
Ja cierpię na bardzo silny ból kręgosłupa uniemożliwiający mi normalne funkcjonowanie, w związku z przeprowadzką nowy lekarz rodzinny odmówił mi kontynuacji leczenia, receptomaty też leciały w uja.
Na szczęście pomogła mi spółka zarejstrowana w USA, Purdue Corona LLC, ale to należy do wyjątków.
Na czacie na WhatsApp opisałem moje prawdziwe dolegliwości, przeszedłem badania ze specjalistą leczenia uzależnień, godzinny wywiad online, potem przez WhatsApp skontaktowałem się z Panią Doktor i dostałem receptę w ciągu 5 minut na 1 op Tramalu 200 mg 50 tabletek które uratowały mi życie przed prawdziwym bólem.
Ale tacy ludzie należą do rzadkości tym bardziej że nie są oni typowym receptomatem ale mniejsza z tym.
A jak było z Wami ?
Opiszcie swoje doświadczenia.
Niech Nasze opisy służą potomnym.
Pozdrawiam,
Młody człowiek.
" Człowiek nie jest stworzony do klęski, człowieka można zniszczyć ale nie pokonać "
E. Hemingway
  • 392 / 105 / 0
o, pill-mill.
wow
ale fajnie, prawie jak pierwszy McDonalds w Polsce.
my _som_ juz Amerykany...
szkoda ze troche walem jebie z kilometra.
  • 240 / 33 / 0
Ja za to twój wpis zostawię beż komentarza
" Człowiek nie jest stworzony do klęski, człowieka można zniszczyć ale nie pokonać "
E. Hemingway
  • 6 / 1 / 0
U mnie były duże trudności z zdobyciem recki . Wiadomo zależy na kogo trafisz pewien znajomy nie miał z tym żadnego problemu
  • 3 / / 0
Zależy,. Warto przeczytać regulamin,. Bo w niektórych z góry jest opisane że nie wypiszą, ja mam dokumentację medyczną więc w większości przypadków nie ma problemu
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Korea Południowa: Torebki wyglądające jak herbata wypływają na plaży. W środku narkotyki

Ketamina w torebkach przypominających herbatę - takie pakunki znajdują na plaży mieszkańcy południowokoreańskiej wyspy Jeju. Władze ostrzegają, aby ich nie dotykać i nie otwierać, a także informować policję.

Joint przed badaniem. Lider Lewicy zachęca młodych do unikania poboru do wojska

Młodzi mężczyźni, którzy chcą uniknąć poboru, powinni zapalić jointa przed wojskowym badaniem lekarskim – poradził współprzewodniczący partii Lewica (Die Linke) Jan van Aken. Ugrupowanie przygotowuje poradnik, jak uniknąć służby wojskowej.

Konopie i tytoń: niebezpieczne połączenie dla mózgu

Naukowcy z McGill University w Kanadzie odkryli, że używanie zarówno marihuany, jak i tytoniu, prowadzi do wyraźnych zmian w mózgu. Badania wskazują, że osoby korzystające z obu tych substancji częściej doświadczają depresji i lęku. Wyniki badań opublikowano w magazynie „Drug and Alcohol Dependence Reports”.