*dawno to było i nie pamiętam czy na pewno 2 tygodnie
Mój pierwszy wybór był oczywisty, wziąłem Gelato#33 / Cantourage 26% i właśnie wracam autobusem do domu spizgany tym przepysznym temacikiem
Oprócz tego wziąłem bibułę na Aurorę 27%. Farmaceuta dał mi do wyboru Farm Gas albo nową odmianę Black Jelly, która jest sativą. W sumie pierwotnie planowałem wziąć indyjkę, ale perspektywa spróbowania nowej, mocnej sativy spodobała mi się bardziej :).
Zajebiście, bo farmaceuta dał mi oba tematy w fabrycznie zamkniętym opakowaniu. Nie jak te typiary w W-wie zawsze otwierały i podpierdalały mi małego bobka xD. Swoją drogą już na wejściu do apteki czuć było ziołem, więc miałem lekkie obawy, że farmaceuta będzie świrować z otwieraniem lub przepakowywaniem tematu. Na szczęście nie miało to miejsca. Być może czuć było, bo sam sobie waporyzuje na zapleczu ;).
Zapłaciłem 499 PLN za Aurorę i 549 za Cantourage. Trochę drogo, ale nie widziałem w necie niższych cen dla Łodzi. Przynajmniej nie muszę jechać po tanią receptę pociągiem.
W sumie wizyta + 20g legalnego medyka ze skrupulatnie utrzymywaną jakością za 1100 zł to wciąż w chuj lepszy deal, niż kupowanie stuffu z darknetu. Ten który co do jakiego można mieć większe przekonanie co do naturalności kosztuje porównywalnie lub więcej. No i kurła nie jest legalny
Eloszka
Gelato#33 klepie jak złe
27 listopada 2025FanatykWiadra pisze: @CoolRastaCool Najlepiej skontaktować się ze swoją kliniką. W swojej usłyszałem, że do 2 tygodni* jak się napisze maila to zmieniają receptę za free, po tym czasie liczą bodajże 50zł za zmianę. Ale dopóki recepta jest ważna to nie ma problemu z podmianą.
*dawno to było i nie pamiętam czy na pewno 2 tygodnie
Druga recepta jest na s-lab 19% nowością jest dla mnie to że mogę wybrać konkretną odmianę, co polecacie?
ale moje top strainy to i tak raczej indici także przesuszony (już) mac1 four20 > cokolwiek cantourage
https://www.rynekzdrowia.pl/Farmacja/Zi ... 567,6.html
Pytanie czy wdrożą, póki co wdrażają nowe odmiany co chwila już tracę orientacje
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany
Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.
Kofeina może pomóc w diagnozowaniu Alzheimera. Nawet umiarkowana dawka może mieć wpływ
Kofeina może wpływać nie tylko na koncentrację i poziom energii, ale także na wyniki badań neurologicznych. Włoscy naukowcy wykazali, że dawka odpowiadająca około dwóm filiżankom kawy wyraźnie zmienia sposób, w jaki mózg tłumi sygnały odpowiedzialne za ruch. Odkrycie może mieć znaczenie dla przyszłej diagnostyki choroby Alzheimera i innych zaburzeń neurodegeneracyjnych.
Pozostałości nielegalnej destylarni whisky w szkockim Highlands
Dobrze, że wcześniej nie znalazła tego skarbówka, bo zniszczyłaby ten piękny kawałek historii. Na szczęście przetrwał i dostarczył silnego dowodu, że kamienna struktura w Ben Lawers National Nature Reserve służyła do nielegalnej produkcji whisky.