Tak jak mówię nie miałem takiego przypadku jeszcze nigdy i chciałbym Was spytac , czy ktoś mógłby mi pomoc w rozwiązaniu tej zagadki ?!
Pozdrawiam . Wrzucam zdjęcia dłoni do podglądu .
Dobrze ze się nie skończyła stanem zapalnym
Ja miałem sytyacje że zwykłym przecięciem palca na zgięciu i mi tam się zalała kość i nam też wybrzuszenie
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Mam duży problem na własne życzenie. Muszę natychmiast zdecydować co robić. Ćpałem od soboty i przez trzy dni do wczoraj nie było mnie w pracy. Dziś dalej nie jestem w stanie pracować... Ledwo stoję, smierdze tą chemią i nos mam rozjebany. Jestem na okresie próbnym.
I teraz... Czy nie iść do pracy i ryzykować, że mnie zwolnią (jestem tu dopiero trzeci tydzień), czy pójść i żeby wszyscy widzieli w jakim jestem stanie?
11:39 Ricsson[257]: w ogóle
11:39 Ricsson[257]: uwierzyłem w boga, w cuda
11:39 Ricsson[257]: miałem 6 piw
11:39 Ricsson[257]: wypiłem 6 piw
11:39 Ricsson[257]: otwieram rano plecak
11:40 Ricsson[257]: mam 3 piwa
neurogroove.info - zarzuć trip raportem
Do tego mini profit — zawsze można spróbować wycyganić jakieś medykamenty żeby skuteczniej sie doleczyć
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
Wróćmy do tematu posta. Biorę „mefedron” (kryształ) od kilku lat, ale dopiero parę miesięcy temu po sniffowaniu zaczęła mi się po nim robić żółta skóra. Gdybym brała iv pewnie pomyślałabym, że to żółtaczka. Problem jest najbardziej widoczny na twarzy i rękach od dłoni do łokcia. Powinnam się tym martwić czy to „normalna” reakcja organizmu na kryształ? Doświadczyliście kiedyś czegoś podobnego?
przeniesiono /Devixo
Ćpam całe życie i nigdy takich reakcji nie doświadczałem.
Polecam udać się do dermatologa, i zrobić jakieś podstawowe badania krwi.
Tutaj możesz sprawdzić jak wygląda dostępność terminów w twoim mieście. Będziesz potrzebować skierowania jeśli chcesz na NFZ.
https://terminyleczenia.nfz.gov.pl/
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Marihuana a ciąża i płodność – badacze z UM Wrocław: „Nie ma bezpiecznej dawki”
Normalizacja marihuany w debacie publicznej idzie w parze z rosnącym przekonaniem, że to „naturalna” i mniej inwazyjna alternatywa dla farmakoterapii. Jednak najnowszy przegląd 64 badań przeprowadzony przez naukowców z Uniwersytetu Medycznego we Wrocławiu pokazuje, że THC nie jest obojętne dla układu rozrodczego ani dla rozwijającego się płodu. Eksperci wskazują, że kannabinoidy wpływają na centralne mechanizmy płodności, a skutki ich działania mogą być długofalowe – także dla przyszłych pokoleń.
Joint przed badaniem. Lider Lewicy zachęca młodych do unikania poboru do wojska
Młodzi mężczyźni, którzy chcą uniknąć poboru, powinni zapalić jointa przed wojskowym badaniem lekarskim – poradził współprzewodniczący partii Lewica (Die Linke) Jan van Aken. Ugrupowanie przygotowuje poradnik, jak uniknąć służby wojskowej.
Publikacja: ręczny system do wykrywania MDMA
Komunikat Instytutu Ekspertyz Sądowych im. Prof. dra Jana Sehna w Krakowie.