Tak jak mówię nie miałem takiego przypadku jeszcze nigdy i chciałbym Was spytac , czy ktoś mógłby mi pomoc w rozwiązaniu tej zagadki ?!
Pozdrawiam . Wrzucam zdjęcia dłoni do podglądu .
Dobrze ze się nie skończyła stanem zapalnym
Ja miałem sytyacje że zwykłym przecięciem palca na zgięciu i mi tam się zalała kość i nam też wybrzuszenie
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Mam duży problem na własne życzenie. Muszę natychmiast zdecydować co robić. Ćpałem od soboty i przez trzy dni do wczoraj nie było mnie w pracy. Dziś dalej nie jestem w stanie pracować... Ledwo stoję, smierdze tą chemią i nos mam rozjebany. Jestem na okresie próbnym.
I teraz... Czy nie iść do pracy i ryzykować, że mnie zwolnią (jestem tu dopiero trzeci tydzień), czy pójść i żeby wszyscy widzieli w jakim jestem stanie?
11:39 Ricsson[257]: w ogóle
11:39 Ricsson[257]: uwierzyłem w boga, w cuda
11:39 Ricsson[257]: miałem 6 piw
11:39 Ricsson[257]: wypiłem 6 piw
11:39 Ricsson[257]: otwieram rano plecak
11:40 Ricsson[257]: mam 3 piwa
neurogroove.info - zarzuć trip raportem
Do tego mini profit — zawsze można spróbować wycyganić jakieś medykamenty żeby skuteczniej sie doleczyć
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Narkotyki w starożytnym Egipcie i Mezopotamii? Archeolodzy mają koronny dowód
Nowe badania przenoszą nas w czasie o ponad 2500 lat. Odkryto dowód na to, że elity starożytnego Egiptu i Mezopotamii regularnie używały opium. Był to stały element ich życia. Prawdę ujawniło alabastrowe naczynko.
Ekstrakty z konopi poprawiają funkcje poznawcze u chorych na Alzheimera – nowe badanie kliniczne
Według nowych danych z kontrolowanego placebo badania klinicznego, opublikowanego w „Journal of Alzheimer’s Disease”, długotrwałe stosowanie roślinnych ekstraktów kannabinoidowych poprawia funkcje poznawcze u pacjentów z demencją związaną z chorobą Alzheimera (AD).
Danii: jazda autem po zażyciu gazu rozweselającego na równi z jazdą pod wpływem narkotyków
W Danii prawnie zabronione jest prowadzenie samochodu pod wpływem gazu rozweselającego (podtlenku azotu). W takim wypadku kierowca będzie traktowany tak, jakby zażył narkotyki, i może stracić prawo jazdy na trzy lata