Dział dostępny także bez rejestracji, gdzie szybko możesz otrzymać odpowiedź, gdy czas jest na wagę złota.
ODPOWIEDZ
  • 124 / 12 / 0
. Jakiś czas temu po strzale z kryształu niewiadomej nazwy . Na dłoni od góry pojawiło się twarde wybrzuszenie , które mam do dziś . Nie boli , ale jest to inny przypadek gdyż to jest w dotyku twarde jak kość .
Tak jak mówię nie miałem takiego przypadku jeszcze nigdy i chciałbym Was spytac , czy ktoś mógłby mi pomoc w rozwiązaniu tej zagadki ?!
Pozdrawiam . Wrzucam zdjęcia dłoni do podglądu .
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
  • 5198 / 918 / 0
Musiała jakaś reakcja zajść. Kryształ się skrystalizował spowrotem i utworzył stalagmit w ciele 🙂
Dobrze ze się nie skończyła stanem zapalnym
Ja miałem sytyacje że zwykłym przecięciem palca na zgięciu i mi tam się zalała kość i nam też wybrzuszenie
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 0 / / 0
Hej jestem tu nowy (w zasadzie to powrót tutaj z nowym kontem.

Mam duży problem na własne życzenie. Muszę natychmiast zdecydować co robić. Ćpałem od soboty i przez trzy dni do wczoraj nie było mnie w pracy. Dziś dalej nie jestem w stanie pracować... Ledwo stoję, smierdze tą chemią i nos mam rozjebany. Jestem na okresie próbnym.

I teraz... Czy nie iść do pracy i ryzykować, że mnie zwolnią (jestem tu dopiero trzeci tydzień), czy pójść i żeby wszyscy widzieli w jakim jestem stanie?
  • 241 / 75 / 2
@Rodan może postaraj sie do lekarza pójść po jakieś l4

11:39 Ricsson[257]: w ogóle
11:39 Ricsson[257]: uwierzyłem w boga, w cuda
11:39 Ricsson[257]: miałem 6 piw
11:39 Ricsson[257]: wypiłem 6 piw
11:39 Ricsson[257]: otwieram rano plecak
11:40 Ricsson[257]: mam 3 piwa
neurogroove.info - zarzuć trip raportem
  • 1369 / 352 / 13
Dokładnie, rodzinny może wystawić zwolnienie do 2 dni wstecz, także jak nie chcesz zostać zdekonspirowany i mianowany przez współpracowników ćpunem miesiąca to zawsze można przypalić głupa, że niby tak cie rozjebało choróbsko, że nie byłeś w stanie nawet telefonu odebrać a dopiero teraz sie doczłapałeś do przychodni… no co panie Januszu, zimno i sezon chorobowy ¯\_(ツ)_/¯

Do tego mini profit — zawsze można spróbować wycyganić jakieś medykamenty żeby skuteczniej sie doleczyć %-D
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 1 / / 0
Jestem po całym dniu palenia alfy i przed chwilą zwymiotowałem brązowym olejem takim jak z lufki, wylatywały też mocno zbite gluty, Ogólnie czuję się dobrze ale przeraziło mnie to trochę
ODPOWIEDZ
Newsy
Narkotyki w starożytnym Egipcie i Mezopotamii? Archeolodzy mają koronny dowód

Nowe badania przenoszą nas w czasie o ponad 2500 lat. Odkryto dowód na to, że elity starożytnego Egiptu i Mezopotamii regularnie używały opium. Był to stały element ich życia. Prawdę ujawniło alabastrowe naczynko.

Ekstrakty z konopi poprawiają funkcje poznawcze u chorych na Alzheimera – nowe badanie kliniczne

Według nowych danych z kontrolowanego placebo badania klinicznego, opublikowanego w „Journal of Alzheimer’s Disease”, długotrwałe stosowanie roślinnych ekstraktów kannabinoidowych poprawia funkcje poznawcze u pacjentów z demencją związaną z chorobą Alzheimera (AD).

Danii: jazda autem po zażyciu gazu rozweselającego na równi z jazdą pod wpływem narkotyków

W Danii prawnie zabronione jest prowadzenie samochodu pod wpływem gazu rozweselającego (podtlenku azotu). W takim wypadku kierowca będzie traktowany tak, jakby zażył narkotyki, i może stracić prawo jazdy na trzy lata