Dział poświęcony licznej grupie pochodnych katynonu, oraz jemu samemu. Podstawą ich budowy jest 2-amino-1-arylopropan-1-on.
Więcej informacji: Beta-ketony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1027 / 273 / 0
Ej, ja się od hexa dorobiłem omdleń po za szybkim wstaniu z pozycji leżącej. Parę dni temu nieźle się obilem.

Do tego dochodzą kłucia jakieś w okolicy serca - mam nadzieję, że nerwicowe jak zawsze.

Także walcie se te kryształki lepiej, dzieci xD
  • 3 / / 0
Ja nabawiłem się mocnych paranoi i leków stosując długotrwale bk. Nie mówię tu o eufrykach tylko stricte o mocarnych stymulantach pokroju nep, alfa. Długo dochodzilem do siebie, obecnie jestem czysty. Wróciły zainteresowania jak książki, film, gierka czy gotowanie. Stosuję ketrel kwetiapine 25mg na noc, śpię dobrze, odżywiam się aż do przesady (łakomstwo) strasznie zniszczone zeby, pomimo dbania o higienę jamy ustnej.
na forum nie używamy nazw handlowych /Devixo
  • 95 / 19 / 0
Ja na szczęście nie zauważyłem u siebie trwałych skutków ubocznych na wskutek walenia ketonów, ponieważ dzięki temu forum wiedziałem, że nie można z tym przeginać, a znam się z nimi jakieś 8 lat. Przez ten czas może tylko 50g zjadłem, więc relatywnie niewiele, aczkolwiek przez ostatnie 1.5 roku zajadałem się chlorami (potocznie zwanym kryształem) co jakieś 2 tyg w ilości około 1-2 g na dwie osoby. Oprócz wypłukania z neuroprzekaźników przez ten czas i chronicznym pogorszeniem nastroju to miałem odruch bekania jak pojebany co chwile, a moja była dziewczyna miała ataki bólów brzucha, które ją totalnie paraliżowały. Tak jak mówie - fizyczne skutki uboczne u nas ustały, gdy znacząco ograniczyliśmy częstotliwość. Gdyby nie to, że zmieniłem miejsce zamieszkania, to bym pewne dalej to walił częściej i częściej bo te gówno potrafi nieźle uzależniać, nawet gdy masz duże doświadczenie i wiedze. Naprawdę to było mega irytujące, gdy pomimo założeń, że "na dłuższy czas przerwa" to i tak kończyło się tym, że kupowałem wora w piątek albo pijany potrafiłem jechać łącznie 3h po to, aby ogarnąć. Dobrze, że wyrwałem się z tej pętli spierdolenia, bez żadnych konsekwencji, bo są lepsze rzeczy niż te zwierzęce ketony, które aż tak mocno jak one (przynajmniej w moim przypadku) nie uzależniają.
w życiu trzeba wszystkiego spróbować :liść: :nos: :hel:
ODPOWIEDZ
Newsy
Kolejny akt oskarżenia w sprawie przemytu 2 ton marihuany ukrytej w konstrukcji mostu

Jest kolejny akt oskarżenia w sprawie zorganizowanej grupy przestępczej, która w imitacji stalowej konstrukcji mostu przemyciła z Hiszpanii do Polski 2 tony marihuany. Śledztwo w tej sprawie prowadzi Prokuratura Regionalna w Gdańsku. Tym razem przed sądem stanie Radosław Rz., ps. „Zeszyt”. Odpowie za przemyt ponad 900 kilogramów środków odurzających.

Marihuana a ciąża i płodność – badacze z UM Wrocław: „Nie ma bezpiecznej dawki”

Normalizacja marihuany w debacie publicznej idzie w parze z rosnącym przekonaniem, że to „naturalna” i mniej inwazyjna alternatywa dla farmakoterapii. Jednak najnowszy przegląd 64 badań przeprowadzony przez naukowców z Uniwersytetu Medycznego we Wrocławiu pokazuje, że THC nie jest obojętne dla układu rozrodczego ani dla rozwijającego się płodu. Eksperci wskazują, że kannabinoidy wpływają na centralne mechanizmy płodności, a skutki ich działania mogą być długofalowe – także dla przyszłych pokoleń.

Meta cenzuruje konopie. Rząd Brazylii grozi sądem i żąda reaktywacji kont

Meta, właściciel Instagrama i Facebooka, znów jest oskarżana o cenzurę. Tym razem chodzi o masowe blokowanie kont związanych z medyczną marihuaną w Brazylii. W ciągu jednego weekendu zniknęło blisko 50 profili. Wśród nich były konta stowarzyszeń pacjentów, lekarzy, influencerów i organizatorów Marszu Konopnego.