Dział poświęcony zapytaniom użytkowników wobec ich spraw bieżących.
ODPOWIEDZ
  • 1425 / 378 / 2
@cuma ale @kec11111 chodzi o ich znaczącą większą ilość wystawionych.
Wspomóż edycję narkopedii - https://narkopedia.org/
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
  • 25 / 5 / 0
@Merx

Choćby wystawił ich 100 w miesiącu, dopóki opisane przez mnie wcześniej normy są spełnione nie widzę powodu dla którego US mógłby dopatrzyć się nieprawidłowości bez sprawdzania nagrań z bankomatów. Każdy przynajmniej średnio rozgarnięty adwokat powinien w razie problemu go wybronić.
  • 27 / / 0
Panowie pytanko, czy jeśli osoba X została perfidnie opierdolona przez osobe Y ( fejkowego dilera ) na kwote ~1k, płacąc blikiem ( wypłacał z bankomatu ) to jest jakakolwiek szansa na odzyskanie ? Może pały ?

EDIT: Zakup miał być na testa, wcześniej pisane mu było o 5 razy większych i regularnych zamówieniach jeśli te testowe będzie dobre...

Czyli jednym zdaniem czy można iść na policje i zgłosić że chciałem kupić dużo trawki i mnie wyruchano
Ostatnio zmieniony 18 listopada 2025 przez D0natt0, łącznie zmieniany 2 razy.
  • 110 / 32 / 0
@D0natt0 hahha ty tak serio ? zastanów się chwilę, chciałeś kupić nielegalną substancję, której posiadanie jest zabronione i w związku z tym, że typ cię wydymał chcesz iść teraz na policję, żeby dochodziła twoich praw w związku z tą zabronioną przez prawo transakcją ? xD
  • 27 / / 0
A co by mi groziło jakbym poszedł ewentualnie ?
  • 110 / 32 / 0
W najlepszym wypadku uznaliby cię za debila i pośmiali się z ciebie i kazali spierdalać, a w najgorszym wylegitymowaliby cie, spisali i prawdopodobnie wjechali na chatę w związku z uzasadnionym podejrzeniem, że posiadasz tam zabronione substancje.
  • 27 / / 0
A jakby nic nie znaleźli przy mnie? Kurwa no 1k piechotą nie chodzi
  • 2811 / 610 / 0
Śmiało idź, oszczędzisz sporo pieniędzy jeżeli wsadzą Cię do aresztu, a co dopiero jeżeli znajdą coś na przeszukaniu i trafisz do więzienia. Tylko o tym pomyśl, nie musiałbyś płacić za wodę, prąd, jedzenie, wszystko na koszt podatnika! To wszystko piechotą nie chodzi!
25 sierpnia 2014Melancthe pisze:
Ja pierdole, jaka bieda umysłowa.
Niech zgadnę: mieszkasz z rodzicami/rodzicem, nie zarabiasz, studia Ci nie poszły, zainteresowania liczne acz powierzchowne.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
„Lewe” recepty na opioidy i środki odurzające w paczkach

Prokuratura w Nowym Targu prowadzi dużą sprawę. Lekarz wystawiał „lewe” recepty na leki opioidowe, a ksiądz był jednym z odbiorców środków odurzających. To jedni z wielu zatrzymanych do sprawy osób. Nowotarska prokuratura prowadzi śledztwo, które dotyczy zatrzymanych z czterech województw, a także przerzutu środków odurzających za granicę.

Dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się ze spadkiem nadmiernego spożycia alkoholu

Nowe, finansowane ze środków federalnych badanie przeprowadzone w stanie Oregon wykazało, że dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się z niższym poziomem nadmiernego spożycia alkoholu, zwłaszcza wśród osób dorosłych w wieku 21–24 lata oraz powyżej 65 roku życia.

Kolejny akt oskarżenia w sprawie przemytu 2 ton marihuany ukrytej w konstrukcji mostu

Jest kolejny akt oskarżenia w sprawie zorganizowanej grupy przestępczej, która w imitacji stalowej konstrukcji mostu przemyciła z Hiszpanii do Polski 2 tony marihuany. Śledztwo w tej sprawie prowadzi Prokuratura Regionalna w Gdańsku. Tym razem przed sądem stanie Radosław Rz., ps. „Zeszyt”. Odpowie za przemyt ponad 900 kilogramów środków odurzających.