Dział poświęcony zapytaniom użytkowników wobec ich spraw bieżących.
ODPOWIEDZ
  • 1727 / 521 / 2
@cuma ale @kec11111 chodzi o ich znaczącą większą ilość wystawionych.
Wspomóż edycję narkopedii - https://narkopedia.org/
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
  • 25 / 5 / 0
@Merx

Choćby wystawił ich 100 w miesiącu, dopóki opisane przez mnie wcześniej normy są spełnione nie widzę powodu dla którego US mógłby dopatrzyć się nieprawidłowości bez sprawdzania nagrań z bankomatów. Każdy przynajmniej średnio rozgarnięty adwokat powinien w razie problemu go wybronić.
  • 49 / 1 / 0
Panowie pytanko, czy jeśli osoba X została perfidnie opierdolona przez osobe Y ( fejkowego dilera ) na kwote ~1k, płacąc blikiem ( wypłacał z bankomatu ) to jest jakakolwiek szansa na odzyskanie ? Może pały ?

EDIT: Zakup miał być na testa, wcześniej pisane mu było o 5 razy większych i regularnych zamówieniach jeśli te testowe będzie dobre...

Czyli jednym zdaniem czy można iść na policje i zgłosić że chciałem kupić dużo trawki i mnie wyruchano
Ostatnio zmieniony 18 listopada 2025 przez D0natt0, łącznie zmieniany 2 razy.
  • 126 / 34 / 0
@D0natt0 hahha ty tak serio ? zastanów się chwilę, chciałeś kupić nielegalną substancję, której posiadanie jest zabronione i w związku z tym, że typ cię wydymał chcesz iść teraz na policję, żeby dochodziła twoich praw w związku z tą zabronioną przez prawo transakcją ? xD
  • 49 / 1 / 0
A co by mi groziło jakbym poszedł ewentualnie ?
  • 126 / 34 / 0
W najlepszym wypadku uznaliby cię za debila i pośmiali się z ciebie i kazali spierdalać, a w najgorszym wylegitymowaliby cie, spisali i prawdopodobnie wjechali na chatę w związku z uzasadnionym podejrzeniem, że posiadasz tam zabronione substancje.
  • 49 / 1 / 0
A jakby nic nie znaleźli przy mnie? Kurwa no 1k piechotą nie chodzi
  • 2962 / 638 / 0
Śmiało idź, oszczędzisz sporo pieniędzy jeżeli wsadzą Cię do aresztu, a co dopiero jeżeli znajdą coś na przeszukaniu i trafisz do więzienia. Tylko o tym pomyśl, nie musiałbyś płacić za wodę, prąd, jedzenie, wszystko na koszt podatnika! To wszystko piechotą nie chodzi!
"Kocham Was Bardzo" — Marek Kotański
https://www.youtube.com/watch?v=jl9_mWvCmi
  • 49 / 1 / 0
A co by groziło takiemu oszustowi ?
  • 2962 / 638 / 0
25 lat więzienia lub 100zł grzywny
"Kocham Was Bardzo" — Marek Kotański
https://www.youtube.com/watch?v=jl9_mWvCmi
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski

Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.

Marihuana a metabolizm. Naukowcy odkryli zaskakujący wpływ konopi na organizm

Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego odkryli, że związki zawarte w konopiach mogą wpływać na wagę i metabolizm w sposób bardziej złożony, niż dotąd przypuszczano. Eksperymenty na myszach sugerują, że za potencjalne korzyści metaboliczne mogą odpowiadać nie tylko THC, ale również inne substancje obecne w marihuanie.

Największa taka operacja w historii Chile. Przejęto 100 ton narkotyków

Władze Chile poinformowały w poniedziałek o przejęciu rekordowej ilości ponad 100 ton narkotyków, głównie kokainy i ketaminy. Ukryte były w transportach drewna, które miały popłynąć między innymi do USA i Europy - przekazały miejscowe media.