Metodyka, przygotowanie, oraz logistyka gotowania, palenia, lub waporyzacji.
ODPOWIEDZ
  • 105 / 43 / 0
Mighty OG, owszem był królem ale 11 lat temu. Teraz to przestarzały sprzęt, który niczym dziś nie zachwyca. Konkurencja nie śpi i już dawno firma DynaVap zdetronizowała Mighty/Mighty+
Venty też nie zachwyca,ani jakością pary ani ekstrakcja. Do tego wielki ,brzydki i awaryjny.
Jeśli chodzi o moc i szybkość ekstrakcji to Tinymight 2 wciąga nosem Mighty/Venty.
Taka jest prawda,jedynie Tafee Bowle Series 2 może konkurować z Tinymight 2.
Niestety Tafee nie da się podłączyć pod bongo, jest mało wyjściowy i ma wbudowaną baterię.Te wszystkie punkty go dyskwalifikują.
Tafee Bowle Series 2 i Tinymight 2 to w tym momencie najmocniejsze elektroniczne waporyzatory na rynku i narazie nic się nie zapowiada zeby się coś zmieniło.
Są jeszcze butanowce takie jak Anvil Tornado itp. ale to już inna bajka.
  • 12671 / 2454 / 0
No właśnie podobno Vestratto zdetronizowało Dynavap w kategorii butanowców, tylko to już koszt 1200zł.
W kategorii do 400zł Dynavap wciąż w czołówce, choć konkurencja też jest. Widziałem, jak ludzie brali całkiem spore chmury z Vaphit'a, ale obawiam się, że to może być mniej trwały sprzęt od DynaVap.
W DynaVap poza wydajnością, która pozwala wyzerować komorę na 2 machy, cenię możliwość doprowadzenia do stanu niemal fabrycznego. Tanie elektroniki nie pozwalające na pełne rozebranie i doczyszczenie wszystkiego, to nieporozumienie.
  • 2 / / 0
Mam pewien problem z waporyzatorem Mighty+, mam go od jakichś dwóch miesięcy i byłem bardzo zadowolony do momentu pierwszego wyczyszczenia. Po wyczyszczeniu waporyzatora mam wrażenie jakby całkowicie przestał mnie klepać (lub efekt jest bardzo słaby). Raczej wykluczam możliwość wyrobionej tolerancji, ponieważ bardzo podobna ilość zioła spalona z mojego starego waporyzatora - XVAPE Fog Pro spełnia oczekiwany efekt (który nie jest tak . Oczywiście mowa tutaj o tym samym ziółku.

Dodam, że wszystko poza uszczelkami czyściłem w alkoholu izopropylowym, uszczelki jedynie w ciepłej wodzie z płynem do naczyń. Po sesji zioło wyglada na spalone rownomiernie, czyli dokładnie tak samo jak było przed wyczyszczeniem. Sprawdzałem dwukrotnie czy uszczelki sa założone poprawnie i wszystko wyglada okej. W temacie waporyzatorów jestem dość zielony, więc nie wiem czy to co opisuję jest możliwe i może oznaczać, że jakimś cudem uszkodziłem Mighty+?

Byłbym wdzięczny za jakąkolwiek poradę, ponieważ nie wiem nawet czy to co opisałem kwalifukuje się do reklamacji, a jeżeli tak to w jaki sposób to reklamować? Oczywiście chętnie udzielę więcej informacji gdyby było to potrzebne.
  • 12671 / 2454 / 0
Jak ma się widoczność pary sprzed do po czyszczeniu? Jeśli jest podobna "ilość", to dziwna sprawa. Wiem, że to nic nie wnosi, ale jestem ciekawy. Na pewno wszystko dobrze poskładałeś? (nie widziałem go na oczy więc nie wiem, czy może dojść do pomyłki).
  • 2 / / 0
Ilość pary jest zdecydowanie mniejsza. Co do złożenia to 100% pewności nie mam, ale wydaje mi się, że wszystko złożyłem poprawnie, dla pewności oglądałem też filmiki przedstawiające proces rozkładania oraz składania i nie zauważyłem żebym coś złożył źle
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Dyrektorka szkoły w powiecie łańcuckim podejrzana o utrudnianie śledztwa ws. narkotyków

Dyrektorka szkoły podstawowej z powiatu łańcuckiego zatrzymana przez policję. Śledczy podejrzewają ją o działania utrudniające postępowanie dotyczące grupy przestępczej handlującej narkotykami.

Wrocławianin hodował w domu grzybki halucynogenne. Policji tłumaczył, że to tylko pieczarki

Awantura domowa w jednym z mieszkań przy ulicy Popowickiej we Wrocławiu zakończyła się odkryciem nielegalnej hodowli i magazynu narkotyków. Policję wezwano z powodu kłótni między parą, jednak szybko okazało się, że 29-latek ukrywa w domu m.in. grzybki psychoaktywne. Policji mówił, że jest to "projekt" i że są to "pieczarki.

Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina

Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.