Venty też nie zachwyca,ani jakością pary ani ekstrakcja. Do tego wielki ,brzydki i awaryjny.
Jeśli chodzi o moc i szybkość ekstrakcji to Tinymight 2 wciąga nosem Mighty/Venty.
Taka jest prawda,jedynie Tafee Bowle Series 2 może konkurować z Tinymight 2.
Niestety Tafee nie da się podłączyć pod bongo, jest mało wyjściowy i ma wbudowaną baterię.Te wszystkie punkty go dyskwalifikują.
Tafee Bowle Series 2 i Tinymight 2 to w tym momencie najmocniejsze elektroniczne waporyzatory na rynku i narazie nic się nie zapowiada zeby się coś zmieniło.
Są jeszcze butanowce takie jak Anvil Tornado itp. ale to już inna bajka.
W kategorii do 400zł Dynavap wciąż w czołówce, choć konkurencja też jest. Widziałem, jak ludzie brali całkiem spore chmury z Vaphit'a, ale obawiam się, że to może być mniej trwały sprzęt od DynaVap.
W DynaVap poza wydajnością, która pozwala wyzerować komorę na 2 machy, cenię możliwość doprowadzenia do stanu niemal fabrycznego. Tanie elektroniki nie pozwalające na pełne rozebranie i doczyszczenie wszystkiego, to nieporozumienie.
Dodam, że wszystko poza uszczelkami czyściłem w alkoholu izopropylowym, uszczelki jedynie w ciepłej wodzie z płynem do naczyń. Po sesji zioło wyglada na spalone rownomiernie, czyli dokładnie tak samo jak było przed wyczyszczeniem. Sprawdzałem dwukrotnie czy uszczelki sa założone poprawnie i wszystko wyglada okej. W temacie waporyzatorów jestem dość zielony, więc nie wiem czy to co opisuję jest możliwe i może oznaczać, że jakimś cudem uszkodziłem Mighty+?
Byłbym wdzięczny za jakąkolwiek poradę, ponieważ nie wiem nawet czy to co opisałem kwalifukuje się do reklamacji, a jeżeli tak to w jaki sposób to reklamować? Oczywiście chętnie udzielę więcej informacji gdyby było to potrzebne.
Marihuana najczęściej używaną substancją psychoaktywną w Polsce po alkoholu, kofeinie i nikotynie
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Dyrektorka szkoły w powiecie łańcuckim podejrzana o utrudnianie śledztwa ws. narkotyków
Dyrektorka szkoły podstawowej z powiatu łańcuckiego zatrzymana przez policję. Śledczy podejrzewają ją o działania utrudniające postępowanie dotyczące grupy przestępczej handlującej narkotykami.
Wrocławianin hodował w domu grzybki halucynogenne. Policji tłumaczył, że to tylko pieczarki
Awantura domowa w jednym z mieszkań przy ulicy Popowickiej we Wrocławiu zakończyła się odkryciem nielegalnej hodowli i magazynu narkotyków. Policję wezwano z powodu kłótni między parą, jednak szybko okazało się, że 29-latek ukrywa w domu m.in. grzybki psychoaktywne. Policji mówił, że jest to "projekt" i że są to "pieczarki.
Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina
Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.