Venty też nie zachwyca,ani jakością pary ani ekstrakcja. Do tego wielki ,brzydki i awaryjny.
Jeśli chodzi o moc i szybkość ekstrakcji to Tinymight 2 wciąga nosem Mighty/Venty.
Taka jest prawda,jedynie Tafee Bowle Series 2 może konkurować z Tinymight 2.
Niestety Tafee nie da się podłączyć pod bongo, jest mało wyjściowy i ma wbudowaną baterię.Te wszystkie punkty go dyskwalifikują.
Tafee Bowle Series 2 i Tinymight 2 to w tym momencie najmocniejsze elektroniczne waporyzatory na rynku i narazie nic się nie zapowiada zeby się coś zmieniło.
Są jeszcze butanowce takie jak Anvil Tornado itp. ale to już inna bajka.
W kategorii do 400zł Dynavap wciąż w czołówce, choć konkurencja też jest. Widziałem, jak ludzie brali całkiem spore chmury z Vaphit'a, ale obawiam się, że to może być mniej trwały sprzęt od DynaVap.
W DynaVap poza wydajnością, która pozwala wyzerować komorę na 2 machy, cenię możliwość doprowadzenia do stanu niemal fabrycznego. Tanie elektroniki nie pozwalające na pełne rozebranie i doczyszczenie wszystkiego, to nieporozumienie.
Dodam, że wszystko poza uszczelkami czyściłem w alkoholu izopropylowym, uszczelki jedynie w ciepłej wodzie z płynem do naczyń. Po sesji zioło wyglada na spalone rownomiernie, czyli dokładnie tak samo jak było przed wyczyszczeniem. Sprawdzałem dwukrotnie czy uszczelki sa założone poprawnie i wszystko wyglada okej. W temacie waporyzatorów jestem dość zielony, więc nie wiem czy to co opisuję jest możliwe i może oznaczać, że jakimś cudem uszkodziłem Mighty+?
Byłbym wdzięczny za jakąkolwiek poradę, ponieważ nie wiem nawet czy to co opisałem kwalifukuje się do reklamacji, a jeżeli tak to w jaki sposób to reklamować? Oczywiście chętnie udzielę więcej informacji gdyby było to potrzebne.
18 listopada 2025dzikamalpazlasu pisze: Mam pewien problem z waporyzatorem Mighty+, mam go od jakichś dwóch miesięcy i byłem bardzo zadowolony do momentu pierwszego wyczyszczenia. Po wyczyszczeniu waporyzatora mam wrażenie jakby całkowicie przestał mnie klepać (lub efekt jest bardzo słaby)
Jeśli dalej słabiej klepie po czyszczeniu to nie rozumiem. Mnie ogólnie mocniej bo lecąc 180+ już przy 195 stC mam prawie dosyć. Więc jak pomimo tego słabiej klepie to nie rozumiem...Reptilianie albo interwencja polskiego episkopatu
Trochę słabo, bo to nie tani sprzęt. A jak to się mogło stać, to nie pap pojęcia. Może jeszcze bateria? Choć to chyba mniej prawdopodobne.
Generalnie coś takiego nie powinno się zdarzyć więc ja bym reklamował. Gdzie kupowałeś? Spróbuj wcześniej napisać do sklepu i opisać problem - oni często służą radą bo pewnie mieli wiele różnych przypadków. Czyszczenie jest częścią użytkowania więc nie widzę powodu, żeby mieli odrzucić.
Jeśli by się tak stało, że dostaniesz kasę z reklamacji, to ja bym się zainteresował Vestratto Anvil https://vapefully.com/pl/produkt/vestra ... aporyzator - podobno urywa wiadomo co. Oczywiście jeśli butanowy wchodzi w ogóle w grę. Tu już nie ma opcji, że nagle przestanie działać.
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Flara wyniuchała narkotyki. Były ukryte w paczce
Ponad pół kilograma amfetaminy przechwycili funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego podczas rutynowej kontroli przesyłek w sortowni w Pruszczu Gdańskim. Narkotyki ukryte w paczce zostały wykryte dzięki czujności psa służbowego Flara.
„Lewe” recepty na opioidy i środki odurzające w paczkach
Prokuratura w Nowym Targu prowadzi dużą sprawę. Lekarz wystawiał „lewe” recepty na leki opioidowe, a ksiądz był jednym z odbiorców środków odurzających. To jedni z wielu zatrzymanych do sprawy osób. Nowotarska prokuratura prowadzi śledztwo, które dotyczy zatrzymanych z czterech województw, a także przerzutu środków odurzających za granicę.
Dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się ze spadkiem nadmiernego spożycia alkoholu
Nowe, finansowane ze środków federalnych badanie przeprowadzone w stanie Oregon wykazało, że dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się z niższym poziomem nadmiernego spożycia alkoholu, zwłaszcza wśród osób dorosłych w wieku 21–24 lata oraz powyżej 65 roku życia.