Sourdough kozackie palenie, ale nie wiem czy Farm gas nie lepsze dla mnie (Aurora 27% THC).
Jak mam Rc na a29 to a27 wydadzą czy się zesrają?
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
09 listopada 2025CoolRastaCool pisze: Czy jest jakiś minimalny przedział czasowy po którym można odnowić receptę? Kupiłem 10g 30go września i już widzę dno słoika, zapewne jest to ignoranckie pytanie i zapewne można po kilka słoików kupić acz chciałbym się upewnić
Oczywiście nic nie stoi na przeszkodzie, żeby dostać na bibułę wcześniej, jeśli np odmiana okazała się za mocna, ale jest oczywiste że lekarz może być bardziej podejrzliwy i kręcić nosem jak po krótkim czasie wrócisz choć wg recepty powinieneś mieć zapas.
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Marihuana najczęściej używaną substancją psychoaktywną w Polsce po alkoholu, kofeinie i nikotynie
Rewolucja w Amsterdamie? Chcą zakazać sprzedaży marihuany turystom
Władze Amsterdamu chcą ograniczyć "turystykę narkotykową" i rozważają zakaz sprzedaży marihuany osobom bez meldunku w Holandii. Pomysł budzi jednak sprzeczne reakcje wśród polityków i przedsiębiorców.
Psylocybina połączona z treningiem uważności łagodzi depresję wśród pracowników ochrony zdrowia
Badanie przeprowadzone przez Huntsman Mental Health Institute przy Uniwersytecie Utah wykazało, że pracownicy ochrony zdrowia zmagający się z depresją i wypaleniem zawodowym, doświadczyli znaczącej poprawy po terapii łączącej psylocybinę z programem mindfulness.
Zapomniał o marihuanie ukrytej w drewnianym wychodku
Płońscy kryminalni nie spodziewali się znaleźć narkotyki w takim miejscu. 25-latek z gminy Glinojeck postanowił ukryć torbę z marihuaną w drewnianym wychodku za domem. Z czasem o swoim „składzie” zapomniał, ale pamięć odświeżyli mu funkcjonariusze, którzy przyjechali z niezapowiedzianą wizytą. Mężczyzna usłyszał zarzut posiadania narkotyków, a wkrótce może usłyszeć kolejne.