@Amon19 Tak, ogolnie po buchu jakos inaczej sie patrzy.
29 października 2025jezus_chytrus pisze: Widziałem na haszyszu tuziny fotorelacji, gdzie temat na 100% szedł na handel, a ilu takich jeszcze jest, co tego nie relacjonują? Pewnie z 10 razy tyle.
Ale też w sumie jestem ciekawy, co można dziś dostać i za ile.
haszysz trochę lepszy niż najtańszy comercial 1200zł paczka ok 100g
W aptece mozesz kupić weed od 10 do 50 zł zależy od promocji.
Za polskie zioło z out ile weźmiesz 5/10zł za g ?
Wizualnie wygląda to całkiem dobrze.
Pisałeś o foto relacjach z haszysza
Ty mnie źle zrozumiałeś te automaty dla mnie nie są do zaakceptowania ja w tym paleniu czujej Ruderalis i to mi zabija całą przyjemność.
Np ak47 z siriusa seed z pod hps a jego automatyczny opowiednik to jak byś porównywał żubra do jakiegoś zajebistego krafta.
Ja naprzykład lubie z outdora durbana, pasiona, c99, ale naprzykład topkowi by to nie podeszło bo jest za słabe.
Ok autmatem też mózg zaorać można ale to nie jest to!
Kiedyś pisałeś, że super silver haze jest bardzo mocne i psychodeliczne dla mnie to jest zioło żeby usiąść do terminala
Bez obrazy każdy kto dostał recepte i wypowiada się w tym temacie jest jebanym ekspertem sam to najlepiej wiesz.
Najładniejszego automata jakiego widziałem to był haze od użytkownika @tajemniczy25 ten kwiat miał zachowane wsztke cechy lini haze mimo iż automat.
Ps
Ja jestem stara szkoła
Over i icq
O co chodzi z tym wyczuwaniem ruderalis, bo tego nie kumam? W sensie że jakoś w działaniu?
Tak, teraz wystarczy brać z apteki min. 20g miesięcznie, żeby być ekspertem od zioła. Ilość ma tu decydujące znaczenie i jeśli się nie zgadza, nie jesteś nawet "partnerem" do dyskusji.
Nie napisze nic więcej publicznie i nie wstawie zdjeć a ma taktowne bo nie szukam chuja do dupy.
Kup pestki orginalnego Lowryder i bedziesz wiedział o co mi chodz z ruderalis
Kilkanaście lat temu Klimat hehehe1320g z 4 krzaków to jest malo ?
Na dzień dzisiejszy mam dobrą prace i nie mam czasu na takie zabawy.
Jak kiedyś gdzie jedyny sklep w polsce z nasionami to był ten z koncówką fr.pl
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
„Lewe” recepty na opioidy i środki odurzające w paczkach
Prokuratura w Nowym Targu prowadzi dużą sprawę. Lekarz wystawiał „lewe” recepty na leki opioidowe, a ksiądz był jednym z odbiorców środków odurzających. To jedni z wielu zatrzymanych do sprawy osób. Nowotarska prokuratura prowadzi śledztwo, które dotyczy zatrzymanych z czterech województw, a także przerzutu środków odurzających za granicę.
Dyrektorka szkoły w powiecie łańcuckim podejrzana o utrudnianie śledztwa ws. narkotyków
Dyrektorka szkoły podstawowej z powiatu łańcuckiego zatrzymana przez policję. Śledczy podejrzewają ją o działania utrudniające postępowanie dotyczące grupy przestępczej handlującej narkotykami.
Dwóch 15-latków z mefedronem. "Zwrócili uwagę nerwowym zachowaniem"
W ręce policjantów z Mińska Mazowieckiego wpadło dwóch 15-latków, którzy chwilę wcześniej zachowywali się nerwowo. Okazało się, że mieli przy sobie mefedron. O ich losie zadecyduje sąd rodzinny.