Moim zdaniem żadne benzo nie daje takiego spokoju duszy i efektu przyjemnego chillu jak alprazolam.
Totalnie w mojej opinii lepsza od klona. Bardzo żałuję że moje źródełko aplry wyschło, bo nawet za nią tęsknię.
Zanim się ktoś przysra, że benzo to nie feta - na mnie benzo działa lepiej euforycznie niż feta, koks, crack (!) (cierpię na GAD) LEpsza euforia niż wiele więcej innych rzeczy. Ale tylko raz na jakiś czas, tzn po przerwie, i maks 3 dni z rzędu robi robotę. Czy to "efekt kontrastu"? Nazwa robocza, chodzi mi o to, że już benzo jest w krwiobiegu i receptorach, więc nie ma takiego BOOM jak wchodzi?
Ostatnie dni to koszmar. Nasilenie lęków i depresji do rozjebania. Plan powrotu do SSRI…
Dwie paki alpry na pokładzie, niesamowite uczucie tak dobrze kurwa bylo poczuc dziś ulge od tego lęku, normalnie wstac z lozka i normalnie funkcjonowac wsrod ludzi…
Mam w planie pociągnąć z alpra do rozkrecenia sertraliny na skutki nasilenia ale czy dam rade odstawic bez bolu po 2-4 tyg jak bylem juz wjebany w benzo??
no nie wiem…
A ja wczoraj miałem urodziny. Rano 200 mg baclo, potem 600 pregaby i stwierdziłem że dorzucę 1 mg zomirenu
Mówili, że będzie fajnie. Nie mówili, żeby nie włączać się na telco w robocie.., bo będę głupoty o jakiś 600 mg gadać...
Do benzo podchodzę z ostrożna, nigdy rekreacyjnie aczkolwiek z wódą to już inna historia, tak alkoholiczka ze mnie.
Na alprze jak łyknę alko to mam zawsze jakieś durne pomysły, zamiast snu.
Ze śmiesznych to raz po 2mg alpry i trzech piwach zadzwoniłam do chłopaka i go rzuciłam bo stwierdziłam że jestem homoseksualna.
Na drugi dzień kac moralny i odkręcanie tego wszystkiego i przepraszanie.
Ze strasznych to znowu 2x po 1mg alpry i blisko 0,5l whisky bo chciałam zasnąć na bombie leżąc i oglądając Netflixa. Nagle uświadomiłam sobie, kiedy leki i alko zaczęły działać. Zechciałam pociąć sobie przedramiona. Nie samobójstwo, tylko pociąć i zobaczyć żyły czy są one jak kabelki. Wtedy gdy je zobaczę to pociągnę jak kabelki i zobaczę czy urwę je.
Na szczęście tak mnie zmiotło że nie mogłam nawet ruszyć palcem, czułam się świetnie ale nie mogłam się ruszać. Następnego dnia dziękowałam sobie że nie mogłam się ruszać! Co by było gdybym odwaliła tak chorą akcję!
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się ze spadkiem nadmiernego spożycia alkoholu
Nowe, finansowane ze środków federalnych badanie przeprowadzone w stanie Oregon wykazało, że dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się z niższym poziomem nadmiernego spożycia alkoholu, zwłaszcza wśród osób dorosłych w wieku 21–24 lata oraz powyżej 65 roku życia.
Aresztowania za marihuanę w USA – raport FBI zaskakuje liczbami
Mimo postępów w legalizacji, aresztowania za marihuanę w USA nie ustają. Sprawdź, co naprawdę pokazują najnowsze dane FBI.
30% Polaków w wieku od 15 do 34 roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami
Krajowe Centrum Przeciwdziałania Uzależnieniom informuje, że dane dotyczące zażywania narkotyków w Polsce przez młodych ludzi są niepokojące. 30% Polaków w wieku od 15. do 34. roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami. Kolejne akcje policji pokazują, że problem jest. W dwa dni zatrzymano w sumie 13 osób mających związek z handlem narkotykami.