Klonazepam jak wszyscy wiemy, jest najsilniejszą molekularną cząsteczką która niezwykle łatwo wiąże się z receptorem GABA.
Dlatego czyni to Klonazepam tak przebiegłà i niebezpieczną bestią ale można żyć bez klonów i nawet o nich nie myśleć
E. Hemingway
E. Hemingway
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
A wiesz, że nie wiem.
Podejrzewam padaczkę ale pewności nie mam.
Ja dostałem na ryczałt ponieważ, jestem ubezpieczony, lekarz rodzinny bardzo mnie lubi i nie robi z tym problemu.
Bo po co płacić 40 zeta jak można zapłacić 2 czy 3 zł
E. Hemingway
07 października 2025Angelus14 pisze: @Mariano88 życzę Tobie szczęścia, wydajesz się inteligentnym człowiekiem.
Wejdź na pregabaline, spamilan i baclofen - na noc weź sobie mianseryne - wspomniane leki nie są lekami psychotropowymi - a na pewno ustabilizują Cię - nawet w przypadku opioidów.
Z fartem
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
30 października 2025Angelus14 pisze: Mam do Was pytanie, czy Wy też tak łatwo potraficie zdobyć klonazepam na R aby nie płacić absurdalnych cen ( prawie 40 zł )
Dlatego te erecepty, limity, i inne " systemy kontroli " można rozbić o kant dupy, lekarze I tak robią co chcą
{note] scalanko. lady [/note]
30 października 2025Detronizator2 pisze:Przestrzegam przed baclofenem. To znacznie poważniejsza substancja od clona. Nie radzę stosowania jej na skręty a już na pewno nie w celu ustabilizowanie. Pregabalina jest do tego znacznie lepsza (zwłaszcza w przypadku łączenia benzo z opio).07 października 2025Angelus14 pisze: @Mariano88 życzę Tobie szczęścia, wydajesz się inteligentnym człowiekiem.
Wejdź na pregabaline, spamilan i baclofen - na noc weź sobie mianseryne - wspomniane leki nie są lekami psychotropowymi - a na pewno ustabilizują Cię - nawet w przypadku opioidów.
Z fartem
Nie znajduje się on na wykazie leków IV P , ten lek może wystawić nawet pielęgniarka dlatego takie moje mocne zdziwienie .
WARN. na razie słowny. NIE PISZEMY POSTA POD POSTEM. OPCJA EDYTUJ NIE SŁUŻY DO OZDOBY TYLKO DO UŻYCIA JEJ. /lady
E. Hemingway
Miałem 2 już niestety Ś.p. kumpli obytych ponad 20 lat w braniu opio- głównie białej heroiny w Stanach, po strzale której po prostu cię odcina na kilkadziesiąt minut (wspominali mi o tym przy okazji zawinięcia ich czasem przez psy bo akurat mieszkali w stanie gdzie za nawet pustą, zużytą strzykawkę po towarze zgarniają cię psy na dołek i czekasz na proces- kończący się wiadomo umorzeniem, ale ile przesiedzieli za takie akcje to tylko oni wiedzą, w każdym razie kilkanaście do nawet około 30 z tego co mówili) i benzo a baclofenu nigdy nie brali, nie zapytali mnie ile się tego bierze, mimo że byłem "najmądrzejszy" z nich i zawsze pytali mnie o nowe substancje i dawkowanie, wzięli po 10x25mg i skończyło się lipą. Padli w odległości kilkudziesięciu metrów od siebie, spędzili cały weekend na OIOMie (brali w piątek) nie mogąc mówić i ogólnie wiadomo, leżąc i ledwo się ruszając. Ogólnie wzięcie na pierwszy raz dawki powyżej 100-150mg zwykle kończy się przynajmniej chwilową "przysypką" na glebie, nie wiedząc oczywiście kiedy to nastąpi. Dlatego baclofen jest tak niebezpieczny i nieobliczalny. A tak jak oni wzięli po 250mg na pierwszy raz to kaplica.
Co do klona na eRkę to jedynie na padaczkę, ale wielu lekarzy pisze normalnie na eRkę każdemu. Każdemu komu wypiszą bo gówno prawda, że nic się nie zmieniło po tym jak w wakacje bodajże 2023 roku jeden lekarz zadarł z ministrem i skończyło się jak skończyło.
Benzo wiadomo jak masz spoko lekarza czy tramadol to ci jeszcze bez problemu wypisze, ale ja mając nawet zaświadczenie z PLB o przyjmowanych opioidach na RpW jak wcześniej idąc prywatnie dostawałem od praktycznie każdego lekarza co chciałem po tej akcji z ministrem lekarz/e, który długi czas spoza PLB pisali mi na prywatnej wizycie co im dyktowałem (poza mocnymi opio również 2-3 rodzaje benzo po 2-4 opakowania, na które nie miałem zaświadczenia) po rozmowie telefonicznej powiedzieli, że nie chcą kontroli i problemów i nawet benzo nie mogą mi wypisać.
Tak, że teraz jedynie mocne opio z PLB i benzo od rodzinnego, który na początku co wizytę rzucał się i żądał zaświadczenia od psychiatry. Po jakimś czasie przestał i teraz pisze dość spore dawki klonazepamu lub lorazepamu, oczywiście 2mg lub 2,5mg, nie "połówki" lub "jedynki".
W ogóle nie zauważyliście jakby klon smakował trochę inaczej?
Chociaż wydaje mi się, że w tym świecie pełnym kłamstwa
Często najgłupszym wyborem okazuje się prawda
To prawda, nie lubię tej nagiej suki
Miała nas wyzwolić, a teraz każdy może ją kupić
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Psychodeliki i zdrowie psychiczne: Nieuregulowani 'szamani' z Kapsztadu
Choć substancje psychodeliczne są w Republice Południowej Afryki nielegalne, wielu samozwańczych uzdrowicieli i szamanów z Kapsztadu otwarcie reklamuje ich stosowanie w swoich terapiach.
Grzyby halucynogenne zdumiały wszystkich. Są dziwniejsze niż myślimy
Psylocybina - substancja odpowiadająca za "magiczne" działanie niektórych grzybów - wyewoluowała niezależnie co najmniej dwa razy. Do takiego wniosku doszli naukowcy z Niemiec i Austrii, którzy opisali zaskakujące różnice biochemiczne między dwoma rodzajami grzybów wytwarzających ten sam związek.
Psylocybina połączona z treningiem uważności łagodzi depresję wśród pracowników ochrony zdrowia
Badanie przeprowadzone przez Huntsman Mental Health Institute przy Uniwersytecie Utah wykazało, że pracownicy ochrony zdrowia zmagający się z depresją i wypaleniem zawodowym, doświadczyli znaczącej poprawy po terapii łączącej psylocybinę z programem mindfulness.