Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
ODPOWIEDZ
  • 1973 / 324 / 0
wczorajchmiel95 pisze:
Jaki polecacie młynek? Elektryczny lepszy?
Jak kupiłem metalowy z powłoką ceramiczną co polecam. Ma ona na celu nie lepienie się weedu do ostrzy i innych elementów młynka co po na prawdę krótkim użytkownaiu szybko się zwraca (nie widać tego jak czarno na białym ale b dużo się marnuje kleiste resztki to nie coś co przetrzesz pędzelkiem). W dotatku zostają na tym trichiony głownie więc to co najważniejsze dla jarania. Oczy mi krwiawiły na te straty odkąd mam ceramiczny (250-300zł już można wyrwać dobre na promkach) problem z niknął raz na jakiś czas trzeba przeczyścić i tyle. Kolejny profit taki, że to są grindery wyższej półki więc nawet kief się szybciej/efektywniej odłoży bo nawt konstrukcja sitkla lepsza (+ nic się nie lepi lol)
konto od 2011 roku (ban kiedyś, totalnie nieważne)
  • 79 / 8 / 0
Dzięki za podpowiedź, ale cena kuźwa 300 zł za młynek moim zdaniem trochę wygórowana cena.
  • 1973 / 324 / 0
Są promki, sam wyrwałem taniej no ale ok 200 raczej
konto od 2011 roku (ban kiedyś, totalnie nieważne)
  • 85 / 48 / 7
@chmiel95
Black Leaf 59mm czteroczęściowy. Wyrwałem go za ~220zł, ale jak teraz szukam jakiejkolwiek oferty, to ni chuja nie mogę żadnej znaleźć. Jest tylko oferta młynka dwuczęściowego tej firmy.

Młynek jest jednym z podstawowych narzędzi, który przygotowuje suszu do "konsumpcji" - jakość i stopień zmielenia. Postanowiłem wydać więcej na klasowej jakości sprzęt i po tych 2.5 roku wiem, że posłuży mi jeszcze od zajebania czasu - gwinty mają się dobrze, a z zewnątrz jest tylko porysowany i miejscami obity od upadków. Wiem, że mogę nim piznąć nim o beton, a on dalej będzie dla mnie dzielnie mielić to co dobre.

Jeżeli wiesz, że w dłuższej perspektywie czasu, będziesz korzystać z suszu THC/CBD regularnie, to warto zainwestować w sprzęt, który zapewni Ci funkcjonalność i trwałość na lata. Waporyzacja jest tego doskonałym przykładem, w kontekście zdrowotnym i ekonomicznym.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Gdańsk: Chciał sprzedać policjantom narkotyki w promocyjnej cenie

- Czego potrzebujecie? - usłyszeli policjanci w cywilu od 38-latka na jednym z gdańskich parkingów. A potem padła oferta zakupu w promocyjnej cenie marihuany i amfetaminy.

Dwóch 15-latków z mefedronem. "Zwrócili uwagę nerwowym zachowaniem"

W ręce policjantów z Mińska Mazowieckiego wpadło dwóch 15-latków, którzy chwilę wcześniej zachowywali się nerwowo. Okazało się, że mieli przy sobie mefedron. O ich losie zadecyduje sąd rodzinny.

Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina

Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.