4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2 / / 0
Dziekuje za odpowiedz. Poczekam 3 tygodnie do konca rehabilitacji to z noga bedzie dobrze, najwazniejsza dla mnie jest interakcja z lekami bo mam sporo obaw i lepiej poczekac niz pozniejej zalowac.
  • 3 / / 0
Siema wszystkim , jaki produkt mówiąc ,,trójka'' maja na myśli małolaci? Co jest obecnie najlepsze? Mam dostęp do 3mmc i zastanawiam się co wziąć na weekendzik. Jest jeszcze 3cmc czy to jakaś różnica?
  • 1383 / 368 / 2
@Gustavo154574
3cmc
Wspomóż edycję narkopedii - https://narkopedia.org/
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
  • 3 / / 0
A może mi ktoś dokładnie to wyjaśnić? Jaka jest różnica i czy jest jeszcze jakaś inna lepsza trójka?
  • 51 / 15 / 0
dzisiajGustavo154574 pisze:
Siema wszystkim , jaki produkt mówiąc ,,trójka'' maja na myśli małolaci? Co jest obecnie najlepsze? Mam dostęp do 3mmc i zastanawiam się co wziąć na weekendzik. Jest jeszcze 3cmc czy to jakaś różnica?
Jak mówi trójka to zazwyczaj raczej to będzie 3cmc bo więcej tego lata.

3CMC jest bardziej speedowe, mocniej pali w nos i jest ostrzejszy spływ. Taka typowa euforia ketonowa jest lekka, bardziej czuć fazę dopaminowo.

3MMC w działaniu będzie zblizone do mefedronu - większy nieogar, empatia, lekkie rozlewanie się obrazu. Z wyglądu bliżej mu do 4MMC i aplikacja do nosa jest przyjemniejsza.

Jeśli szukasz czegoś żeby bardziej polatać jak po fecie to 3cmc.
"Każdy dzień to od­ro­bina życia: każde prze­budze­nie, to od­ro­bina na­rodzin, każdy po­ranek, to od­ro­bina młodości, każdy sen zaś, to na­mias­tka śmierci."
  • 3 / / 0
Bardzo dziękuję za konkretne wyjaśnienie. A spotkaliście się z czymś pachnącym wanilią ? Jesteście w stanie to rozpoznać ?
  • 51 / 15 / 0
Pierwsze słyszę ale tak w gwoli ścisłości, sam zapach jakichś pozostałości chemicznych po produkcji nie jest zazwyczaj wyznacznikiem tego jaka to substancja.
"Każdy dzień to od­ro­bina życia: każde prze­budze­nie, to od­ro­bina na­rodzin, każdy po­ranek, to od­ro­bina młodości, każdy sen zaś, to na­mias­tka śmierci."
ODPOWIEDZ
Newsy
Kokaina w gumie do żucia

Celnicy na lotnisku Gardermoen postanowili sprawdzić dokładniej paczkę z Peru pełną słodyczy. Jak się okazało - mieli wyczucie. W środku zamiast gum do żucia znaleźli 300 gram kokainy, czytamy w dzienniku Dagbladet.

Ks. Krystian na celowniku służb. Była już pigułka gwałtu, koka dla ubogich i śmierć znajomego

Nowe informacje w sprawie księdza Krystiana K. z Sosnowca oskarżonego o posiadanie narkotyków i nieumyślne spowodowanie śmierci 21-latka. W minioną niedzielę (12 października) duchowny został wylegitymowany przez patrol policji w Katowicach. Miał przy sobie podejrzaną substancję. Śledczy badają, czy nie jest ona zakazana. Jakub Jagoda, zastępca prokuratura rejonowego Katowice Północ, poinformował "Fakt" o okolicznościach sprawy księdza Krystiana.

Zaskakujący trend wśród Polaków. Chodzi o spożycie alkoholu

Spożycie alkoholu aktywnie ogranicza 55 proc. Polaków, a 21 proc. deklaruje całkowitą abstynencję.