Jeśli chodzi o wrażenia smakowo-zapachowe, cóż, nie jest to żadna indyjka o wysublimowanych nutach zapachowych w stylu Pineapple, tylko ordynarny smród jak skarpety żula skropione benzyną. Zresztą Farm Gas/Aurora 27% jest w tym względzie bardzo podobna.
@yoshi420 na pewno nie zrobisz złego interesu, jak się zdecydujesz na Sourdough. Działanie jest długie i mocne, a obie partie jakie miałem były bardzo wysokiej jakości (pomijając spore ilości popcornu) i nieprzesuszone / widocznie świeże. To ostatnie akurat wydaje się regułą u Aurory - wnioskując po testach robionych przez konopnych farmaceutów na jutubku: testowane partie miały dość sporo THCA i innych kwasowych form kannabinoidów, co oczywiście świadczy o tym, że nie jest stary zleżały susz
Dla mnie to leczenie jest dziwne, jakby naprawdę chcieli leczyć to by pozwolili ludziom na własną uprawę. Wcale nie potrzeba jakichś super sterylnych warunków ani umiejętności aby mieć te 30g leku na miesiąc.
Wydaje mi się, że to co stworzono to nie jest dla ludzi chorych tylko dla pacjentów rekreacyjnych z dużych miast którym przeważnie nic nie dolega, a są w stanie kilka stówek lub więcej wydać na receptę i lek.
26 października 2025visitorQ pisze: jakby naprawdę chcieli leczyć to by pozwolili ludziom na własną uprawę
Xd
26 października 2025trydzyk pisze: Mnie Aurora 28% pomogła... Tak mi podniosła tolerancję, że po 30 latach stwierdziłem, że dalsze, ehm, "leczenie" nie ma sensu
"Yup. That's me. You're probably wondering how I ended up in this situation."
Łapcie zajebisty materiał od Mopsa,który odwiedził w Berlinie firmę Cantourage i porozmawiał z ludźmi którzy wiedzą co w trawie piszczy.
W skrócie jest mowa o rynku niemieckim i Polskim .
Więc żeby nikt tam w komentarzach się nie zesrał że znowu niemiaszki.
@Jezus Chytrus trochę kłamałem z tymi 1300 odmianami w niemieckiej aptece.
Chłopaki z Cantourage na tym materiale mówią że jest 2000 odmian.
https://youtu.be/3lqAB3wbH_Y?si=p62yO0a6q3vq0pMf
o Ty :)
też właśnie oglądałem materiał i chciałem to tu napisać, super. nie no super, że dzielisz się informacją z resztą forum, propsuje.
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
Mops z kolegami zrobił naprawdę profesjonalną robotę.
Trzeba się dzielić dobrymi informacjami.
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Psychodeliki i zdrowie psychiczne: Nieuregulowani 'szamani' z Kapsztadu
Choć substancje psychodeliczne są w Republice Południowej Afryki nielegalne, wielu samozwańczych uzdrowicieli i szamanów z Kapsztadu otwarcie reklamuje ich stosowanie w swoich terapiach.
Dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się ze spadkiem nadmiernego spożycia alkoholu
Nowe, finansowane ze środków federalnych badanie przeprowadzone w stanie Oregon wykazało, że dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się z niższym poziomem nadmiernego spożycia alkoholu, zwłaszcza wśród osób dorosłych w wieku 21–24 lata oraz powyżej 65 roku życia.
Kolejny akt oskarżenia w sprawie przemytu 2 ton marihuany ukrytej w konstrukcji mostu
Jest kolejny akt oskarżenia w sprawie zorganizowanej grupy przestępczej, która w imitacji stalowej konstrukcji mostu przemyciła z Hiszpanii do Polski 2 tony marihuany. Śledztwo w tej sprawie prowadzi Prokuratura Regionalna w Gdańsku. Tym razem przed sądem stanie Radosław Rz., ps. „Zeszyt”. Odpowie za przemyt ponad 900 kilogramów środków odurzających.