Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
Byłem w tym aż w 2015 przyszła nowa ustawa i zamiast 3 blisterkow były dwa, w tej samej cenie. Przestało się kalkulować więc z dnia na dzień przestałem to kupować .
Nie było absolutnie żadnych "delirek" , po prostu trochę się tęskniło i w ciągu 2 tygodni wyleciało z głowy.
Wyszedłem z tego w całości , w jednym kawałku.
Przestań być odklejem
Poczytaj o lekach z działaniem na nmda.
Problem to tu widzę z benzo (alpra)
"Rutyna to rzecz zgubna "
dla mnie to była magiczna substancja (serio) dopóki nie przestała działać - czyli nie było magii przy zamkniętych oczach. Potem już została depersonalizacja i total odklejka. Czyli Twoj post dowodzi ze dex jako tako nie uzależnia - brałeś bo Ci się podobał.
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Mikrodawkowanie LSD przegrywa walkę z depresją ze zwykłą kawą?
Przez ostatnią dekadę w Dolinie Krzemowej (ale nie tylko) funkcjonowało przekonanie, że mikrodawkowanie psychodelików to „szwajcarski scyzoryk” dla mózgu – poprawia fokus, libido i leczy depresję. Najnowsze, rygorystyczne badanie kliniczne pokazuje jednak coś zupełnie innego. Pacjenci przyjmujący placebo (w tym przypadku kofeinę) radzili sobie z depresją lepiej niż ci na LSD.
Liczba recept na medyczną marihuanę znów rośnie. Rzecznik Praw Pacjenta reaguje
Ponownie wzrosła liczba recept wystawianych na opioidy i marihuanę medyczną. Wcześniejszy spadek był efektem zmiany prawa mającego uniemożliwić wystawianie recept na wspomniane substancje w drodze teleporady. O sprawie pisze Rynek Zdrowia.
Rząd za, kantony przeciwko: Czy Szwajcaria zalegalizuje marihuanę?
Parlament federalny chce zdekryminalizować konopie indyjskie w Szwajcarii. Jednak już etap konsultacji pokazuje, że sprzeciw wobec projektu jest duży.