Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 4954 / 866 / 0
Też jak zaczynałem z benzo to wolałem klona, ten efekt zwiotczenia mięśni był zajebisty jak zjadłem 2mg i normalnie miałem takie miękkie nogi i cały się czulem taki gibki. Z czasem ten efekt zanikał i klon stracił magie, alpre też grałem i nie rozumiałem fenomenu, dopiero doceniłem jako trip killera po stimach, zajebiście wycisza, uspokaja i kładzie do spania.
  • 16 / / 0
@Angelus14 jako że alpra to mój ulubieniec czuję się wywołana do tablicy.
Moim zdaniem żadne benzo nie daje takiego spokoju duszy i efektu przyjemnego chillu jak alprazolam.
Totalnie w mojej opinii lepsza od klona. Bardzo żałuję że moje źródełko aplry wyschło, bo nawet za nią tęsknię.
  • 10 / / 0
Dobra, poszło w sobotę na wieczór 3mg Zomirenu XR i pustka sobotniego wieczoru poszła w niepamięć, zrobiło się cieplej i przyszły siły żeby wyczyścić kabinę prysznicową. Tyle, że jak siadłem żeby na luzie film obejrzeć, to usnąłem. Ale po obudzeniu idealnie parę buchów zielonego weszło tak, że nie było żadnych pokrętnych schiz tylko plusz. Howgh.
  • 468 / 67 / 0
Powiedzcie mi, jeśli zażyje powiedzmy 4mg klonazepamu, następnego dnia powiedzmy tam 6-8mg, 3 dnia z 9-12mg, a przyjemne efekty odczuwałem zaledwie pierwsze dwa dni, to czy to jest powodem czemu alpra nawet w dawce 9mg nie powoduje wiele więcej niż lekki chillout?

Zanim się ktoś przysra, że benzo to nie feta - na mnie benzo działa lepiej euforycznie niż feta, koks, crack (!) (cierpię na GAD) LEpsza euforia niż wiele więcej innych rzeczy. Ale tylko raz na jakiś czas, tzn po przerwie, i maks 3 dni z rzędu robi robotę. Czy to "efekt kontrastu"? Nazwa robocza, chodzi mi o to, że już benzo jest w krwiobiegu i receptorach, więc nie ma takiego BOOM jak wchodzi?
ODPOWIEDZ
Newsy
W sieci prowadził "sklep" z narkotykami

Prowadził "sklep" na jednym z komunikatorów internetowych. Przyjmował zamówienia na narkotyki, które następnie dostarczał w wybrane miejsca, przekazując kupującym współrzędne geograficzne. Wykorzystywał również firmy kurierskie, co umożliwiało bezkontaktową dostawę narkotyków.

Zaskakujący trend wśród Polaków. Chodzi o spożycie alkoholu

Spożycie alkoholu aktywnie ogranicza 55 proc. Polaków, a 21 proc. deklaruje całkowitą abstynencję.

Mikrobiom jelitowy wpływa na pociąg do alkoholu

Mikroorganizmy tworzące mikrobiom jelitowy mogą wpływać na spożycie alkoholu, manipulując układem nagrody w mózgu - informuje czasopismo „mBio”.