Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 776 / 106 / 0
Mordkiiiii a powiecie mi czy jak rozrabiam OC80 w pompce na zimno to mogę w ten sam sposób razem i Dormi? Czy Midasa może trza podgrzewać? Jeśli tak to do kiedy? Aż będzie wrzeć/bulgotac?
  • 5 / / 0
Cześć, z benzo rekreacyjnie próbowałem Bromazepanu, Diazepamu, Alprazolamu. Z z-drugs Zolpidem. Najbardziej do gustu mi przypadł oczywiście Zolpidem, bo uwielbiam sniffować leki. Od magika moge wyrwać co chce, zainteresował mnie Midazolam właśnie..dlaczego? A bo, można sniffować. W poniedziałek chce wziąć receptę na pare opakowań Dormicum 7.5mg albo 1x 100 tabletek 15mg. Myśle, ze wezme od razu po jednym tego i tego. Na spróbowanie 7.5mg, ile tabletek pokruszyć na początek przygody? NIe mam tolerki na benzo, dodam iż ostatnio brałem rolki z pare miesiecy temu. Zamierzam tylko sniffować. Czego sie spodziewać po midasie w takiej formie podania? Nie mam lęków ani żadnej nerwicy, jak to sie ma do mixów z Oksykodonem sniffem również zapodanym? W jakich proporcjach łączyć, tolerka na oksy to z 2x80mg pokruszone zaczynam czuć i zabija skręta, bo lece ciąg długi. I ile osobno, bez oxy? Mowa tu tylko i wylacznie o ćpaniu tego leku, pozdro :kreska: :mniam: :mniam:
ODPOWIEDZ
Newsy
Niemowlę pod wpływem kokainy. Szokujące odkrycie na terenie ogródków działkowych

Krakowscy policjanci od dłuższego czasu rozpracowywali grupy wyłudzające pieniądze od starszych osób metodą "na legendę". Przestępcy podszywali się pod funkcjonariuszy lub pracowników instytucji publicznych, by zdobyć zaufanie swoich ofiar.

15 lat niechcianych badań. A teraz nowa rewolucja w psychiatrii

Specjalista z Wielkiej Brytanii nie ma wątpliwości, że jesteśmy świadkami nowej rewolucji w psychiatrii. Psychodeliki, jak psylocybina i MDMA, zdobywają coraz większe zainteresowanie naukowców w leczeniu depresji i innych zaburzeń psychicznych.

Ks. Krystian na celowniku służb. Była już pigułka gwałtu, koka dla ubogich i śmierć znajomego

Nowe informacje w sprawie księdza Krystiana K. z Sosnowca oskarżonego o posiadanie narkotyków i nieumyślne spowodowanie śmierci 21-latka. W minioną niedzielę (12 października) duchowny został wylegitymowany przez patrol policji w Katowicach. Miał przy sobie podejrzaną substancję. Śledczy badają, czy nie jest ona zakazana. Jakub Jagoda, zastępca prokuratura rejonowego Katowice Północ, poinformował "Fakt" o okolicznościach sprawy księdza Krystiana.