Więcej informacji: Opioidy w Narkopedii [H]yperreala
Chciałem się zapytać, czy w związku ze zmianą przepisów MZ dot. działania receptomatów w naszym kraju, macie problemy z uzyskaniem recepty na tramadol nawet po dostarczeniu ostatniej recepty, dokumentacji przez " panów doktorów" pracujących w receptomatach ?
Czy często czuliście się oszukani po opłaceniu usługi gdy zostaliście odesłani z kwitkiem ?
Zapraszam do wypełnienia ankiety i komentarzy.
Ja cierpię na bardzo silny ból kręgosłupa uniemożliwiający mi normalne funkcjonowanie, w związku z przeprowadzką nowy lekarz rodzinny odmówił mi kontynuacji leczenia, receptomaty też leciały w uja.
Na szczęście pomogła mi spółka zarejstrowana w USA, Purdue Corona LLC, ale to należy do wyjątków.
Na czacie na WhatsApp opisałem moje prawdziwe dolegliwości, przeszedłem badania ze specjalistą leczenia uzależnień, godzinny wywiad online, potem przez WhatsApp skontaktowałem się z Panią Doktor i dostałem receptę w ciągu 5 minut na 1 op Tramalu 200 mg 50 tabletek które uratowały mi życie przed prawdziwym bólem.
Ale tacy ludzie należą do rzadkości tym bardziej że nie są oni typowym receptomatem ale mniejsza z tym.
A jak było z Wami ?
Opiszcie swoje doświadczenia.
Niech Nasze opisy służą potomnym.
Pozdrawiam,
Młody człowiek.
E. Hemingway
wow
ale fajnie, prawie jak pierwszy McDonalds w Polsce.
my _som_ juz Amerykany...
szkoda ze troche walem jebie z kilometra.
E. Hemingway
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Elitarna funkcjonariuszka wpadła po klubowej nocy. Ale to wyrok zaskoczył najbardziej
Dorota K., szerzej znana jako "Doris", była sierżantem w jednym z najbardziej tajnych wydziałów Komendy Stołecznej Policji. Dziś nie łapie już przestępców, teraz bije się w klatkach freak fightowych. Ale to nie sportowy zwrot w jej karierze wywołuje dziś największe emocje, tylko jej sądowa historia. Za posiadanie narkotyków spotkała ją tylko grzywna.
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”
Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.
Chcieli ukryć tony narkotyków w bananach
Peruwiańska policja antynarkotykowa skonfiskowała 3,4 ton kokainy, która miała zostać umieszczona w ładunku bananów przeznaczonych na eksport do Belgii – poinformowały w sobotę czasu lokalnego władze.