Organiczne substancje psychoaktywne oddziałujące na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Opioidy w Narkopedii [H]yperreala
Czy macie problemy z uzyskaniem tramadolu przez receptomaty ?

Czas głosowania minie 20 czerwca 2026

- Tak
2
67%
- Nie
1
33%

Liczba głosów: 3

ODPOWIEDZ
  • 240 / 35 / 0
Witam.

Chciałem się zapytać, czy w związku ze zmianą przepisów MZ dot. działania receptomatów w naszym kraju, macie problemy z uzyskaniem recepty na tramadol nawet po dostarczeniu ostatniej recepty, dokumentacji przez " panów doktorów" pracujących w receptomatach ?
Czy często czuliście się oszukani po opłaceniu usługi gdy zostaliście odesłani z kwitkiem ?
Zapraszam do wypełnienia ankiety i komentarzy.
Ja cierpię na bardzo silny ból kręgosłupa uniemożliwiający mi normalne funkcjonowanie, w związku z przeprowadzką nowy lekarz rodzinny odmówił mi kontynuacji leczenia, receptomaty też leciały w uja.
Na szczęście pomogła mi spółka zarejstrowana w USA, Purdue Corona LLC, ale to należy do wyjątków.
Na czacie na WhatsApp opisałem moje prawdziwe dolegliwości, przeszedłem badania ze specjalistą leczenia uzależnień, godzinny wywiad online, potem przez WhatsApp skontaktowałem się z Panią Doktor i dostałem receptę w ciągu 5 minut na 1 op Tramalu 200 mg 50 tabletek które uratowały mi życie przed prawdziwym bólem.
Ale tacy ludzie należą do rzadkości tym bardziej że nie są oni typowym receptomatem ale mniejsza z tym.
A jak było z Wami ?
Opiszcie swoje doświadczenia.
Niech Nasze opisy służą potomnym.
Pozdrawiam,
Młody człowiek.
" Człowiek nie jest stworzony do klęski, człowieka można zniszczyć ale nie pokonać "
E. Hemingway
  • 405 / 106 / 0
o, pill-mill.
wow
ale fajnie, prawie jak pierwszy McDonalds w Polsce.
my _som_ juz Amerykany...
szkoda ze troche walem jebie z kilometra.
  • 240 / 35 / 0
Ja za to twój wpis zostawię beż komentarza
" Człowiek nie jest stworzony do klęski, człowieka można zniszczyć ale nie pokonać "
E. Hemingway
  • 6 / 1 / 0
U mnie były duże trudności z zdobyciem recki . Wiadomo zależy na kogo trafisz pewien znajomy nie miał z tym żadnego problemu
  • 3 / / 0
Zależy,. Warto przeczytać regulamin,. Bo w niektórych z góry jest opisane że nie wypiszą, ja mam dokumentację medyczną więc w większości przypadków nie ma problemu
  • 12 / 1 / 0
Z każdym lekiem opioidowym na receptomatach może być problem, w większości przypadków proszą o dodatkowe zaświadczenie, albo w nielicznych przypadkach kierują się tym co jest w IKP. Ja z nich nie korzystam, ale o ile rok temu jeszcze pisało wszystko jak leci, tak teraz ze wszystkim jest problem.
Uwaga! Użytkownik Delphi jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Elitarna funkcjonariuszka wpadła po klubowej nocy. Ale to wyrok zaskoczył najbardziej

Dorota K., szerzej znana jako "Doris", była sierżantem w jednym z najbardziej tajnych wydziałów Komendy Stołecznej Policji. Dziś nie łapie już przestępców, teraz bije się w klatkach freak fightowych. Ale to nie sportowy zwrot w jej karierze wywołuje dziś największe emocje, tylko jej sądowa historia. Za posiadanie narkotyków spotkała ją tylko grzywna.

Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”

Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.

Chcieli ukryć tony narkotyków w bananach

Peruwiańska policja antynarkotykowa skonfiskowała 3,4 ton kokainy, która miała zostać umieszczona w ładunku bananów przeznaczonych na eksport do Belgii – poinformowały w sobotę czasu lokalnego władze.