Organiczne substancje psychoaktywne oddziałujące na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Opioidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 18 / 6 / 0
27 maja 2025freezin9moon pisze:
Sprobuj sobie 6tek BD
A widzisz, przerzuciłam się na nie, dokładniej na 0,6×30, akurat dispoFINE :)
Jeszcze, celem praktyki redukcji szkód, zamiast filtrować przez watę i papier/ligninę, zaczęłam rozpuszczać na zimno, filtrować, używając najpierw szprycy 20 ml z ubitą watą, a później igieł KD-Fine Blunt z filtrem mikronowym, co, szczerze, zalecam każdemu użytkownikowi IV, żeby nie krzywdzić się zawieszonymi w roztworze nierozpuszczalnymi mikrocząsteczkami masy tabletkowej/zanieczyszczeniami/(a nawet) mikrowłóknami z watki. Oczywiście, wiadomo, jeśli ktoś mimo wszystko zamierza strzelać, to niech zrobi to bezpiecznie, podlinkuję te filtry tutaj.

No i, wiadomo, disclaimer, absolutnie nie polecam w ogóle strzelać!
  • 42 / 3 / 0
Kurwa czym jak i gdzie się kłuć jeśli przy 0,45x16 praktycznie NIGDZIE już nie umiem wejść? Kurwa między palcami itd. muszę...
Metal to najwyższa forma muzyki
  • 223 / 71 / 2
@HighwaytoHEL daj odpoczać żyłom, spróbuj stazy, ćwiczeń, gorąca, aby poszerzyć żyły.

11:39 Ricsson[257]: w ogóle
11:39 Ricsson[257]: uwierzyłem w boga, w cuda
11:39 Ricsson[257]: miałem 6 piw
11:39 Ricsson[257]: wypiłem 6 piw
11:39 Ricsson[257]: otwieram rano plecak
11:40 Ricsson[257]: mam 3 piwa
neurogroove.info - zarzuć trip raportem
ODPOWIEDZ
Newsy
USA: Co czwarty kierowca, który zginął w wypadku, był pod wpływem marihuany

Nowe badanie przeprowadzone w stanie Ohio pokazuje, że ponad 40 proc. kierowców, którzy zginęli w wypadkach drogowych, miało we krwi THC – substancję psychoaktywną zawartą w marihuanie. Średnie stężenie było wielokrotnie wyższe niż poziom uznawany za bezpieczny.

"Niemyte dusze / Narkotyki" - teatralna podróż w głąb ludzkiej psychiki

Spektakl odbędzie się 17 października 2025 roku (pt) w Miejskim Ośrodku Kultury w Pelplinie. To propozycja dla każdego, kto poszukuje w teatrze głębi, refleksji i intelektualnego wyzwania. Nie przegapcie tego wyjątkowego wydarzenia!

Zaskakujący trend wśród Polaków. Chodzi o spożycie alkoholu

Spożycie alkoholu aktywnie ogranicza 55 proc. Polaków, a 21 proc. deklaruje całkowitą abstynencję.