Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
ODPOWIEDZ
  • 47 / 4 / 0
U mnie to chyba dziwnie działa, bo moi znajomi skarżyli się na brak snów po zajaraniu, a ja zauważyłem, że zamiast koszmarów (jak coś mi się śni to zazwyczaj koszmary typu: rodzice umarli, siedzę w pierdlu, spowodowałem wypadek, ktoś chce mnie zabić, jestem w niebezpiecznym miejscu i zaraz zginę, gdzieś się śpieszę i nie mogę zdążyć), tak po buszku mam śmieszne sny bez większego sensu i w sumie teraz zdałem sobie sprawę, że przez moje maratony to dawno koszmaru nie miałem.
-------
  • 3 / / 0
U mnie zdecydowanie kompletny brak snów po mj, natomiast w czasie detoksów powracają bardzo realne :D
  • 1 / / 0
U mnie totalny brak jakichkolwiek snów... chyba że już mam takie problemy z pamięcią że nie pamiętam że coś mi się śniło
ODPOWIEDZ
Artykuły
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996

Newsy
Gang opioidowy rozbity. Cztery młode kobiety nie żyją, 17 zatrzymanych

Policja rozbiła grupę przestępczą handlującą opioidami w całej Polsce. Śledczy łączą jej działalność ze śmiercią co najmniej czterech młodych kobiet w Krakowie. W sprawie zatrzymano 17 osób, w tym lekarza anestezjologa, który wystawiał recepty za pieniądze.

Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę

Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.

Feralny lot Air India. Dwóch kolejnych pilotów oblało... narkotesty

Ciąg dalszy rozliczania feralnego lotu samolotu Air India z Phuket w Tajlandii do Delhi w Indiach. Po tym, jak kapitan nie przeszedł testu na obecność narkotyków, przewoźnik przebadał ponad trzystu pilotów i w dwóch przypadkach testy dały wynik pozytywny.