Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
14 września 2025slodkapszczolka pisze: przyjąć 900 hehe
Warto zaznaczyć że jestem ulaną krową
To chyba mało siedzisz na forum mimo bycia adminem, wejdź na wątek o butanie i poszukaj wpisu gościa który chciał walić z kielona shoty skroplonego butanu xDDDD
@AgentT
105kg, waląc 600 ważyłem jakieś 86kg, ale przez ostatnie 3 miesiące przytyło mi się 19kg (przestałem brać opio a w zamian zacząłem jarać zielsko i tak się skończyło xddd), także myślę że 900 będzie git, biorąc pod uwagę że nie chce tylko lekko smyrnąć tego progu 7.5mg/kg tylko wejść na solidne 3 płat.
Jak planujesz wejść na 3 plat to sugeruje, żebyś wybrał dzień, w którym nie będziesz miał dużo stresu czy nawet zmęczenia fizycznego i żebyś był dobrze wyspany. Najlepiej, żeby to był dzień gdzie miałeś luźny zrelaksowany nastrój. I jeśli dobrze znosisz deksa, w sensie jeśli nie rzygasz, to ja bym walił jednak całe 900 na raz. Mam u siebie porównanie i jakoś jak walę dawkę na jeden raz to zauważyłem że lepiej mnie smyra. Faza jest intensywniejsza i szybciej wchodzi, przynajmniej dla mnie. Jeśli jednak byś dzielił to u mnie najlepiej się sprawdza 300+600 w odstępie nie dłuższym jak pół godziny. Tyle z moich doświadczeń. Miłego lotu. Napisz jak było :)
Kilka miesięcy temu byłem na zwolnieniu w domu, znudzony, przykuty do łóżka stwierdziłem, że trzeba odejść od rutyny i wybrać się po tabletki na kaszel.
Najpierw wrzuciłem 300mg i było kiepsko, niby 2 plateau ale słabizna.
Odczekałem jakiś tydzień i wrzuciłem dwie paki, z tabeli wynika, że to już 3 plateau. Co się działo z moim żałądkiem i jelitami, japierdole! Wir w żołądku, rozwolnienie, dyskomfort niesamowity.
A co z działaniem? No kurwa słabo, jakaś tam dysocjacja bez innych efektów. Okropnie się zraziłem. Może imbir pomaga na żołądek, może to przez jakiś wypełniacz w tabletkach, ale tam chyba nic nie ma, może to samo działanie DXM'u - nie wiem.
Wybiłem sobie eksperymenty z tym dysocjantem na dobre.
19 września 2025AgentT pisze: @slodkapszczolka
Jak planujesz wejść na 3 plat to sugeruje, żebyś wybrał dzień, w którym nie będziesz miał dużo stresu czy nawet zmęczenia fizycznego i żebyś był dobrze wyspany. Najlepiej, żeby to był dzień gdzie miałeś luźny zrelaksowany nastrój. I jeśli dobrze znosisz deksa, w sensie jeśli nie rzygasz, to ja bym walił jednak całe 900 na raz. Mam u siebie porównanie i jakoś jak walę dawkę na jeden raz to zauważyłem że lepiej mnie smyra. Faza jest intensywniejsza i szybciej wchodzi, przynajmniej dla mnie. Jeśli jednak byś dzielił to u mnie najlepiej się sprawdza 300+600 w odstępie nie dłuższym jak pół godziny. Tyle z moich doświadczeń. Miłego lotu. Napisz jak było :)
Hmm, jestem po tripie i było, co dziwne słabo, spodziewałem się dalekiego odlotu a zaryzykuję stwierdzenie że było słabiej niż kiedyś jak 600 jadłem. Za to pierwszy raz czuję ten słynny afterglow, po tripie wziąłem mirtazapine żeby zasnąć (wiem ryzykowne) i dzisiaj mam tak przezajebisty humor, jakby depresja z dnia na dzień przestała istnieć
Ostatnimi czasy to od dzwona robię wrzut jakiejś ilości i płynę z doświadczeniem.
Efekty uboczne z czasem przesłoniły mi meritum sprawy. Poza jazdami z brzusiem, to po wszystkim 2 dni czuję obniżony nastrój.
Drogą dedukcji wywnioskowałem, aby kolejny raz, gdy będę miał ochotę, zjeść sobie symboliczne 150 mg.
W tej chwili sam dekstrometorfan nie jest dla mnie odkrywczy, za to sprawdza się jako baza lub dodatek do czegoś innego.
W moim przypadku na ten czas często stosuję kodeinę, a z minionych lat wiem jak dobrze współgrają obie te substancje.
Przy takim dawkowaniu nie mam aspiracji do odklejenia się, jednak uważam, że to może być ciekawe urozmaicenie opiatowego stanu.
Pytanie jeszcze kiedy wdrożę to w życie, ale sam pomysł to początek procesu myślowego:)
Mówiła że już po 60mg DXM te głosy zanikają
Jak to jest możliwe?
Myślałem że to neuroleptykami sie leczy
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/eudrugs-markets-key-insights_0.jpg)
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_artykul_skrot/zrzut-ekranu-2025-01-15-o-12.17.13.png)
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/cbd_0.jpg)
Legalne, ale traktowane jak podejrzane. Nowy biznes tonie w absurdach przepisów i kontroli
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/peleniezkopalni.jpg)
Japończycy odkryli, dlaczego papieros pomaga przy wrzodziejącym zapaleniu jelita grubego
Palenie tytoniu związane jest z olbrzymią liczbą różnorodnych zagrożeń dla zdrowia. Są jednak sytuacje, gdy papieros pomaga. Tak jest na przykład w przypadku wrzodziejącego zapalenia jelita grubego. Nie od dzisiaj wiadomo, że papierosy przynoszą ulgę osobom cierpiącym na tę chroniczną chorobę. Naukowcy z japońskiego instytutu badawczego RIKEN odkryli mechanizm, który stoi za zbawiennym skutkiem dymka. Dzięki nim chorzy będą mogli poczuć ulgę, bez narażania się na choroby powodowane paleniem.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/medmj22.jpg)
Przepisy miały ukrócić rekreacyjne stosowanie medycznych konopi. W sieci można je obejść
Jest drożej, niż przed wejściem w życie przepisów ograniczających nadużycia przy kupowaniu medycznej marihuany, ale wystawianie recept online, bez wizyty u lekarza wciąż jest możliwe. W sieci załatwienie "trawki" na "legalu" trwa kilka minut.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/brussels_police3_0.jpg)
Bruksela: rekordowy wzrost natychmiastowych mandatów za narkotyki
Prawie jedna czwarta propozycji natychmiastowych mandatów karnych (PTI) w Belgii (24,5 proc.) dotyczy Regionu Stołecznego Brukseli – poinformowało we wtorek 30 września 2025 r. Federalne Ministerstwo Sprawiedliwości (SPF Justice). To ogromny skok w porównaniu z zaledwie 0,1 proc. w 2024 r. i 1,7 proc. w 2023 r. Tak gwałtowny wzrost to efekt decyzji prokuratury brukselskiej, która w tym roku postawiła na intensywniejsze zwalczanie handlu narkotykami, szczególnie poprzez kierowanie PTI do osób posiadających nielegalne substancje.