Więcej informacji: Beta-ketony w Narkopedii [H]yperreala
W swoim życiu przedawkowałam już 3 razy
Pierwszy raz: wzięłam za dużo na raz ze względu, że brałam dość często więc od dużej dawki zesztywniałam zaczełam mieć drgawki piana z ust itp.
Drugi raz: znowu za dużo na raz i znowu podobna sytuacja
Ale trzeci raz: miałam 4 giety na całą imprezę i zażywałam tak jak zawsze ale po prostu miałam więcej dla siebie i nie zwiększałam dawek tylko cały czas podobne a jednak znowu przedawkowałam ta sama historia co wyżej.
Nie wiem czy wiecie o co mi chodzi, chodiz o to że trzecim razem na raz nie brałam więcej żeby osiągnąć efekty tylko podobnie co pierwszy raz tego wieczoru. W tamtych dwóch przypadkach przedawkowałam bo wziełam na raz za dużo. Czy myślicie, że trzeci raz przedawkowałam bo wziełam po prostu dużo tego wieczoru czy jak?
Powód: poprawiono brzmienie tematu
26 marca 2024lysy3875 pisze: Miałem ziomka co mówił, że też mu leciała piana z pyska po krysztale. Ogólnie to syf największy, więc jak walisz parę gramów tego gówna, a przecież na początku wystarcza z 100-200 mg żeby się upierdolić, to się nie dziw, że występują takie dziwne skutki uboczne. Może to też było związane z jakimiś odpadami, które wytwarzają się w czasie produkcji. Ja bym odstawił na jakiś czas. snow rider
21 marca 2024Melone pisze: Czy myślicie, że trzeci raz przedawkowałam bo wziełam po prostu dużo tego wieczoru czy jak?
Na marginesie - nie wiem ile razy generalnie brałaś ketony, ale jeśli powiedzmy 10, w tym 3 razy przedawkowałaś i to na tyle, że piana z ust, to może to też być reakcja osobnicza czy wynikająca z jakiejś choroby.
Tak czy inaczej dałabym sobie spokój z ketonami, najlepiej już na zawsze.
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób
Naproksen i LSD w bałtyckich krabach. Jak leki trafiają do morza?
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Marihuana zmniejsza stres? To nie musi być prawda
Regularni użytkownicy konopi często deklarują, że marihuana pomaga im w walce ze stresem. Najnowsze ustalenia naukowców pokazują jednak, że subiektywne poczucie ulgi w dużej mierze wynika z efektu placebo. Choć THC faktycznie wpływa na niektóre wskaźniki fizjologiczne, inne pozostają bez zmian, a część – jak tętno – wręcz rośnie. Badanie przeprowadzone przez naukowców z Washington State University oraz Arizona State University objęło 120 osób regularnie sięgających po marihuanę. Eksperyment przeprowadzono metodą podwójnie ślepej próby (ani uczestnicy, ani badacze nie wiedzieli, kto otrzymuje substancję czynną).
Indonezja: Najstarszy dowód na użycie substancji psychoaktywnej - sprzed 25 tys. lat
Mieszkańcy indonezyjskiej wyspy Sulawesi już 25 tys. lat temu wykorzystywali orzechy betelowe jako substancję psychoaktywną - wykazały nowe badania. Nawyk, który początkowo mógł być sposobem na złagodzenie bólu zębów, stał się najstarszym na świecie dowodem używania substancji psychoaktywnej.
Ogromny transport kokainy. Narkotyki za 19 mln zł ukryto w złomie
Ponad 350 kg kokainy o czarnorynkowej wartości przekraczającej 19 mln zł przechwycili funkcjonariusze Krajowej Administracji Skarbowej w Gdyni. Narkotyki były ukryte wewnątrz ciężkich metalowych elementów znajdujących się w kontenerach ze złomem. Śledztwo w tej sprawie nadzoruje Prokuratura Okręgowa w Gdańsku.