Metadon to najprostszy chemicznie opioid – 6-(dimetyloamino)-4,4-difenyloheptan-3-on.
Więcej informacji: Metadon w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 227 / 52 / 0
To już w sumie zależy od organizmu. Mój ziomek na tej samej dawce co ja (obecnie 160) potrzebował dużo mniej. Ja musiałabym wrzucić jakieś 6 -7 paczek, jemu wystarczają 3-4.
Generalnie przy 40 mg stawiałabym na coś między 1,5-2,5 paczki
Golden brown finer temptress
Through the ages she's heading West
From far away
Stays for a day
Never a frown with golden brow
n
  • 2054 / 243 / 0
27 września 2025Elkov21 pisze:
Pytam bo chce wiedzieć jak się przygotować...
Przy 40mg pewnie da się zaleczyć kodeiną i dawki nie będą jakieś kosmiczne. Zadziwiająco dobrze sprawdza się tutaj tramadol. Dawki wystarczą tutaj lecznicze, żeby nie ryzykować padaczką. Najlepiej sprawdza się pierwszego dnia kiedy pojawiają sie objawy odstawienne. W kolejnych dniach czuć, że przysłaby jest, choć przy 40mg metki, trampek może wystarczyć zupełnie
ODPOWIEDZ
Newsy
Nocna prohibicja godzi w wolność? „Nic tak nie zabiera jak alkohol i narkotyki”

Przeciwnicy nocnej prohibicji argumentują, że tego typu zakazy godzą w wolność człowieka. - Nic tak nie zabiera wolności jak alkohol i narkotyki - zauważyła w rozmowie z PAP psychoterapeutka uzależnień Anna Biskot.

Niemcy. Rośnie konsumpcja marihuany wśród dorosłych

Konsumpcja marihuany w Niemczech wśród młodych dorosłych znacznie wzrosła, za to nastolatkowie rzadziej po nią sięgają.

Polska narkotykowym liderem Europy. Kwitną nielegalne laboratoria

Bijemy europejskie rekordy w produkcji narkotyków syntetycznych. W 2024 r. laboratoria opuściło kilkadziesiąt ton substancji. W 2025 ten problem jeszcze się pogłębił.