Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 358 / 97 / 0
13 kwietnia 2025Jamedris pisze:
Po strzale zaś timer, który ściśle odmierzał czas do kolejnego.
- ile godzin ma doba?
- 3x8.
  • 164 / 14 / 0
Trzeźwość mnie wkurwia
  • 1648 / 265 / 0
Wieczna nuda i apatia kiedy jestem trzeźwy.
  • 1339 / 338 / 13
odbicie w lustrze wraz z rozwojem sytuacji
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 9 / 1 / 0
Tolerancja %-D
  • 1 / 1 / 0
Świadomość, że robisz źle, że każdy na ciebie liczy, ale jak tylko jest spływ, to zapomniasz dla euforii
I tak w koło Macieju
  • 5 / / 0
Tolerancja, nieustanne dążenie do bycia odurzonym czymkolwiek, "mimowolne" załatwianie substancji, brak większej kontroli nad spożyciem, ukrywanie tego przed otoczeniem, nie umiem siedzieć sam w chacie na trzeźwo, chyba, że mam "bat" nad sobą.
-------
Jak nie zacząłeś - nie zaczynaj. Jak zacząłeś - dbaj o siebie. Wszystkiego dobrego i zdrowia każdemu życzę.
ODPOWIEDZ
Newsy
Młoda kobieta znalazła portfel z narkotykami

Młoda mieszkanka Pisza przekazała policji znaleziony portfel, w którym oprócz dokumentów i gotówki znajdowały się narkotyki. Dzięki jej reakcji funkcjonariusze szybko ustalili właściciela zguby i zabezpieczyli kolejne środki odurzające

Marihuana ukryta w grze planszowej. Paczkę przechwyciła Krajowa Administracja Skarbowa

Funkcjonariusze śląskiej Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) udaremnili próbę przemytu marihuany do Polski. Narkotyki ukryto w nietypowy sposób – wewnątrz popularnej gry planszowej. Do wykrycia trefnej przesyłki przyczynił się pies służbowy Kodi.

65% Amerykanów popiera legalizację marihuany na poziomie federalnym

Analiza sondażu Emerson College Polling (sierpień 2025).