Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3 / 4 / 0
14 września 2025slodkapszczolka pisze:
przyjąć 900 hehe
Warto zaznaczyć że jestem ulaną krową
Przelicz ile ważysz, bo jeśli ważysz naprawdę bardzo dużo, to może i 900 nie starczyć, żeby wejść na 3 plateau, bo zakładam, że to chcesz uzyskać pisząc o nieznanych wodach. Może wcale nie musisz od razu ładować 900 żeby wejść na trzeci poziom. Przebij 7.5mg deksa na kg masy ciała i uzyskasz trzecie plateau. Pamiętaj jednak, że ten stan wiąże się z praktycznie brakiem możliwości chodzenia. Polecam przed peekiem położyć się w bezpiecznym ciemnym cichym miejscu ze słuchawkami i ulubioną playlistą. Muzyka na trzecim plateau dla mnie brzmi wręcz orgazmicznie hehe.
  • 213 / 32 / 0
@Vetulani44
To chyba mało siedzisz na forum mimo bycia adminem, wejdź na wątek o butanie i poszukaj wpisu gościa który chciał walić z kielona shoty skroplonego butanu xDDDD
@AgentT
105kg, waląc 600 ważyłem jakieś 86kg, ale przez ostatnie 3 miesiące przytyło mi się 19kg (przestałem brać opio a w zamian zacząłem jarać zielsko i tak się skończyło xddd), także myślę że 900 będzie git, biorąc pod uwagę że nie chce tylko lekko smyrnąć tego progu 7.5mg/kg tylko wejść na solidne 3 płat.
Świat się zmienia, słońce zachodzi a wódka się kończy.
ODPOWIEDZ
Newsy
Młoda kobieta znalazła portfel z narkotykami

Młoda mieszkanka Pisza przekazała policji znaleziony portfel, w którym oprócz dokumentów i gotówki znajdowały się narkotyki. Dzięki jej reakcji funkcjonariusze szybko ustalili właściciela zguby i zabezpieczyli kolejne środki odurzające

Fabryka meksykańskiego kartelu w Polsce. Mamy nowe informacje

Najbliższe trzy miesiące spędzą w areszcie mężczyźni podejrzani o działanie w międzynarodowym kartelu narkotykowym. Dwaj obywatele Meksyku i Polak zostali zatrzymani podczas spektakularnej akcji służb. Jak ujawniają śledczy, mężczyźni mieli powiązania z jednym z największych karteli narkotykowych w Ameryce Północnej.

Marihuana może być substytutem alkoholu – wyniki nowego badania

Nowe badanie opublikowane w czasopiśmie "Drug and Alcohol Dependence" (2025) dostarcza pierwszych w historii laboratoryjnych dowodów na to, że używanie marihuany może zmniejszać spożycie alkoholu.